Пиши подетално што те интересире?Искуство со клими на INVENTOR ?
Дали се добри како бренд за греење и ладење или да купам некој друг бренд?Пиши подетално што те интересире?
Купи си Грее не се мачи со тоа не вреди иако се солидни клими. Ама грее си е грее.Дали се добри како бр
Дали се добри како бренд за греење и ладење или да купам некој друг бренд?
Купи си Грее не се мачи со тоа не вреди иако се солидни клими. Ама грее си е грее.
Sega Inventor se oem Midea ne se veke Inventor oem Gree sega Inventor e Oem MideaAko ne si znael Inventor gi pravi Gree i jas sum prezadovolen od Inventor Nemesis Pro 7kw vnatresna edinica ista amber na lik a inaku toa e Feri so ista tezina i vnatresna i nadvoresna i po specifikacii se e isto
Grejam 80 kvadrata dneven okolu 50m2 hodnik i dve detski sobi non stop vklucena na 24 stepena vo dnevna dovaga okolu 24-25 a vo detskite sobi okolu 21stepen eve lani za januari mi dojde smetka 4500 e ovaa godina malki e pokacena plativ 5100 denari za struja a za februar 3900 bidejki bese topol mesec.
E sega go nema Nemesis Pro ima nekoj drugi modeli pod brendot Inventor toa e proizvodstvo na Gree samo za grcki pazar kade se prodavaat pod imeto Inventor.
Sega Inventor se oem Midea ne se veke Inventor oem Gree sega Inventor e Oem Midea
Samo ovie 3 modeli na Inventor se oem Haier
Drugite site inventor modeli se oem Midea
Dali se proizveduva Inventor Nemesis Pro neznam NO invertor ne e poveke oem Gree bese Inventor oem Gree no sega ne e sega Inventor se oem Midea bidejki tvojot link na inventor e od angliskata verzija na sajtot na inventor i tamu stoi Nemesis ProSepak na nivnata strana ima dosta modeli eve ja ima o mojava Inventor nemesis pro 7kw. No vo makedonija ne gi uvezuvaat Nemesis Pro bidejki cenata mnogu im e pokacena i tam nemesis pro 7kw kosta 1100€ slicna cena kako Feri to kaj nas a jas pred 3 god e kupiv 52.000 den
Inventor Air Conditioning Series
Inventor aims to offer the Air Conditioning professional and end-user top quality products at competitive prices.www.inventorairconditioner.com
Чим имаш пари за топлинска пумпа не размислувај за друго. Одбери добар бренд и цепај.Некој да каже искуство со кандаско таванско греење Therma Ray?
Купивме простор во кој што веќе е инсталирано, летово планираме да реновираме и треба да решиме дали ќе го задржиме или ќе го менуваме.
140 м2 - 5 простории, две недели читам, ум немам веќе, дали инвертери, топлинска пумпа, парно на струја. Пелети не се опција, нема оџак.
Пошто работиш во Gree, ме интересира, ако можеби знаеш ...Kako i da e, Gree veke ja odkazuva sorabotkata so OEM brendovi, go butka sospstveniot brend.
Toa e celta na Gree.
Najobicna manipulacija i nepoznavanje e seto toa sto go kazuvas.Пошто работиш во Gree, ме интересира, ако можеби знаеш ...
Зошто OEM климите што ги работи фабриката Gree подобро модулираат од оригиналните. Има многу примери од членови на форумот. Дали Gree можеби го произведува само хардвер, а нивниот софтвер (за OEM клима уреди) е направен од друг производител, а не во Gree ? Затоа што многу пати е напишано дека Gree го има овој проблем. Па дури и дадоа нови далечински управувачи, но сето тоа не помогна. Како е можно Тosot Muse да модулира подобро од Gree. Има видеа овде на форумот ... еден форумџија снимил видео одамна за ова. A Тосот се прави во фабриката Gree
Добар совет! …уште да знаевме постерот дали има изолација, или ќе треба буквално да гори париЧим имаш пари за топлинска пумпа не размислувај за друго. Одбери добар бренд и цепај.
Висока Класа
Митсу екодан
Даикин Алтерма
Тошиба Естиа
Средна класа
Мидеа
Хаиер
Гри
Аристон
Ова е мое истражување лично јас се интересирав за куќа дома , новоградба е уште размислувам како да изиграм до сега најпрофесионилни беа од Енергија од Тошива дечките , дојде инженер објаснување од а до ш секој можен детал.