СтокомакЗДраво, каде може во МК да се најде Pino Silvestre знае некој ??
Прегледај го приврзокот 326660
Го нема засегаСтокомак
Јас го земав негде пред НГ. Прашај да не имаат во некој од другите маркети.Го нема засега
Јас го земав негде пред НГ. Прашај да не имаат во некој од другите маркети.
Во Скопје.Од кој маркет го зеде, во кој град?
Zemas dekant i testiras.. Parfem po preporaka ne se kupuva. Se e znak na vkus..Здраво дечки. Решив да купам некој поскап парфем, меѓутоа везе немам кој е како што. Ако може некоја препорака од luxdecants.mk, бидејќи имаат деканти од одредени парфеми. Па ако може некоја препорака од поискусни, знам дека секој има различен вкус затоа ете кажете 2-3 деканти. Најбитно ми е да е трае што подолго, да не е премногу нападен, едноставно да се приметува кај и да идеш. Се мислев Ерос и Прада..
На времето кога се појави прв пат Орифлејм кај нас секогаш црниот "Еклат" ми бил фаворит пред "Глечер" ама иако мирисот беше преубав сепак траеше кратко нормално кај тоалетните води така е. Сега има сто врсти на "Еклат" комбинации. 55мл.шишенца парфем "Еклат" на Амазон ги продаваат помеѓу 20 - 30€. Се уште не сум се одлучил ама веќе имам некои фаворити:Нарачав од Орифлејм пред месец дена и мирисаат ко прашак. Едвај чекам да ги потрошам.