Фан клуб - РК Вардар

И да се надоврзам на @Saber Rider - денес навивањето очајно. Ко у 90ти да се вративме. Голем кур ако битолските девојчиња место со диплома се вратиле дома трудни. Премногу внимание им се посвети, наместо да се бодри Вардар. Место да се свири на нивните напади и да грми "Тебе те сакаме, тебе те бодриме..". Пречесто вадење пароли кои во најмала рака личеа една на друга и кои ја рушеа динамиката на навивањето. Обичната публика заспана.

Полицијата прича за себе, тотално неорганизирана и во недоволен број. Во сам старт дозволија да им се пробие оградата од делот за гостински навивачи. На крајот, автобусите пред сала оставени на тацна, а ВИП влезот оставен отворен. Да излезеа 20тина дечки од Комити порано, не сакам ни да помислам што ќе се случеше.
Треба мадиња да имат (а очигледно немаат) да излезат комити порано.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Очекувам коментар од kano, нека ја смени пелената и нека пиши едно стручно мислење.

use eden so kompleks... lol

ke ve tepame u bt, ne e strasno ova, los den fokusot im e za so vesprem za zal

use eden so kompleks... lol

ke ve tepame u bt, ne e strasno ova, los den fokusot im e za so vesprem za zal
Секако само клајси памперс да не ги полниш пак гаќите ќе те карат дома. Или шо си велиш сега Веспрем ќе ве силува и до април ќе нема кој да ви го трга фокусот.

Среќен роденден Комити ја дувнавте свеќата среде Скопје. Џабе и судии и курци и палци денес победи инаетот Битолски

Намерно го вратив последниот напад да видам што се случило. Пелистер искача со 7 играчи на терен после тајмаутот. Бутин се стрчува и реагира кај делегатот, а во ист момент Маџовски го повлекуваат на клупа. Тука настанува мешаница, Столе клоца во клупата и педерчето Начевски му дава црвен.
Не планирам да плачам за судењето, нашата игра беше далеку од доволна за победа, ама мислам дека треба да се спомне.
Screenshot_20220326-223732_Facebook.jpg

Не беа решавачки судиските одлуки. Правеа грешки, ама не за да го решат победникот. Можеби еднаш-два пати не вратија назад иако дадовме гол и при последниот напад можеше да свирне фаул над Додиќ, ама воглавно не ни наштетија премногу.
Столе мора малку да смири темперамент, ама таков си е. А и има премногу кредит кај судииве реално. Он се срчка на лична база со Начевски, Столе го опцу, а овој му врати, па му даде само 2 минути, иако плачеше за црвен уште тогаш. После кога ја разрога корпата :D

Заборавив едњн момент. Прв пат кога победовме со 2 разлика, на 9-7, украдовме топка и Тале како ној се забоде при контрата, му ја украдоа од рака ко на баскет и место на +3, смалија на +1.
Втор решавачки момент беше пеналот што Кизиќ му го фати на Дибиров.

Еден од најдобрите светски судии се расправа по коментари на фејзбук со рандом луѓе дали судел добро и објаснува правила...Тешка будала е овој Начевски,ништо чудно да улета и овде на форумот некој ден. :D

Kako zede stav za ferka so Stole mu ebam amebata.Ne mu lici sudi na klasa utakmici a dozvoluva da bide isprovociran,Imase intervju kazuvase so kratok fitilj sum,ama sega sum smiren:D

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom