Најверојатно месецов пред почеток ќе пуштат.Трејлер нешто како за претходните сезони нема?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најверојатно месецов пред почеток ќе пуштат.Трејлер нешто како за претходните сезони нема?
Вечерва е последната епизода од сезона 6. Мислам доста и беше на серијава и ова е успех за серија која единствена успеа да опстои 6 сезони исто и Петко 5 плус детската серија успеа долги години да опстои без разлика што го менуваше форматот прво беше како емисија па потоа премина во играна детска серија.
Сега јас мислам ОХО време е да снима и да се испроба во нов жанр серија.
Уште една имаше после Преспанска лигња. Беше со чипирање нешто. Сашко Коцев беше оној што ги отчипирашеТаа со лигњите беше последна?
Воопшто не личеше како да е последна епизода...
Да ја стават на пауза малку а да снимат нешто друго онака чисто за промена.во овие тешки времиња и ова корона лудило само преспав остана да не насмее и орасположи. Би било стварно штета да ја прекинат.
Дај кажи ми дека си ироничен жити се.во овие тешки времиња и ова корона лудило само преспав остана да не насмее и орасположи. Би било стварно штета да ја прекинат.