Panter може едно прашење до тебе?
Poveli vo porakaPanter може едно прашење до тебе?
Мислиш за врски?Денес само што дознав дека ќе примаат околу 200 полицајци. Кога незнам ама сакам да пробам во ЕБР пошто сум ептен спремен за таму. Нормата за исполнување на вежбите ја работам како шала(не се фалам). Ама изгледа за таму треба плус и луѓе.
Сериозен си? Ај види од кога е постот.Мислиш за врски?
Момциве на која единица припаѓаат? Полк за специјални операции?
Не зезај,а кај беа овие да ги спречат Заев и сдсовци во нивните изродничко-предавнички потези?
Младината која треба да се пријавува у ваквите единици отиде во странство на печалба,не се будали тука да работат за џабеПантер само ова ќе го кажам друже. Батали и држава и специјална единица во која веќе 6-та година по ред нема селективен курс и нови(млади регрути). Единицата страда од стар кадар,нема ново,младо месо.
Oд толку полицајци нема нови деца ,а ? Ајде те молам немој со вакви моабети , причината е сосем друга а не дека „ сите „ се отидени во странство хахаха... Вакви моабети прифаќаат само ниско интелигентни луге и тоа е све .Момциве на која единица припаѓаат? Полк за специјални операции?
Автоматски споено мислење:
Не зезај,а кај беа овие да ги спречат Заев и сдсовци во нивните изродничко-предавнички потези?
Автоматски споено мислење:
Младината која треба да се пријавува у ваквите единици отиде во странство на печалба,не се будали тука да работат за џабе
Изгледа дојде време за 2 полувреме . Се оствари прогнозата ,браво !!!Тоа е тоа момци, некои луѓе загинаа без потреба а војната не беше вистинска војна туку перење пари, некои луѓе станаа богаташи од таа војна НО тоа не беше крајот верувајте, како екс воено лице сигурен сум дека ќе има и второ полувреме а кога ќе видиме, сето ова неиде вака како што е сега, на албанците не им викаат ништо а на нас македонците ни ебаа мамицата, да се плашат родителите кога ќе го пратат детето во школо за да не го претепа некој итд.
Изгледа дојде време за 2 полувреме . Се оствари прогнозата ,браво !!!Тоа е тоа момци, некои луѓе загинаа без потреба а војната не беше вистинска војна туку перење пари, некои луѓе станаа богаташи од таа војна НО тоа не беше крајот верувајте, како екс воено лице сигурен сум дека ќе има и второ полувреме а кога ќе видиме, сето ова неиде вака како што е сега, на албанците не им викаат ништо а на нас македонците ни ебаа мамицата, да се плашат родителите кога ќе го пратат детето во школо за да не го претепа некој итд.
Врска немате !другар сеа воа ми го кажуваш како јас од вчера да а знам војската и ја одамна имам видено сонце како прво и прво ти да не си јаден 2 дена има да бидиш како лисјата во есен а и па да лазиш башка тоа кога ке стигниш горе има да бидиш како со мокар чорап удрен не па да се бориш со некој и да го заколиш освен типот од волците ако не бил супермен