- Член од
- 12 јануари 2022
- Мислења
- 715
- Поени од реакции
- 1.494
Смеј се. Важно е кој ке се смее последенhttps://www.slobodenpecat.mk/zoshto...tuciite-prashuva-makedonskiot-bugarin-mitrev/
Даа. Дааа. Дааа. Конечно се родија и Блгаробалистите![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смеј се. Важно е кој ке се смее последенhttps://www.slobodenpecat.mk/zoshto...tuciite-prashuva-makedonskiot-bugarin-mitrev/
Даа. Дааа. Дааа. Конечно се родија и Блгаробалистите![]()

Kaj nas e okolu 2.7 vashi leva, inache ne znam moze i da dojde taa cena ama ne mi se veruva.Ова се случува само во един ланец - хипермаркетите на Kaufland.
Во Бугарија во моментов има шпекулативна цена на маслото -7 лева ,а денеска го пуштија по цена од 3 лева.
Ако во СМ некоја продавница направи истата акциja од 50 % , сум сигурен дека ќе ја гледаме истата слика.
Ама, тоа не може да ви се случи при вас. Прво ,немате странски ланци ,кои да праат реална акциja , и второ -двата селски ланеца дека ги имате са монополисти и
и имат исти цени.
Уживаjте си во филмот.
Хахаха, не биди смешен. Цената во Македониjа е 80 денари (доста поефтино од каj вас).Ова се случува само во един ланец - хипермаркетите на Kaufland.
Во Бугарија во моментов има шпекулативна цена на маслото -7 лева ,а денеска го пуштија по цена од 3 лева.
Ако во СМ некоја продавница направи истата акциja од 50 % , сум сигурен дека ќе ја гледаме истата слика.
Ама, тоа не може да ви се случи при вас. Прво ,немате странски ланци ,кои да праат реална акциja , и второ -двата селски ланеца дека ги имате са монополисти и
и имат исти цени.
Уживаjте си во филмот.

Koi stranski lanci gi ima Bg vo Mk shto gi nema? Birtii ko kaufland , bila, lidl ne gi smetam. A crn petok si e crn petok samo na zapad. Kaj vas e isto made ko kaj nas zgolemeni ceni pred crn petok i posle namalenie 50%. Ne ste mnogu “normalna drzava”, gledam penzioneri se tepaat za masloto, znam penzii vi se uzas blagodarenie na baj Toshko rezimot.Ovo je standart
Воопшто не ме интересираат цените во СМ, ако и 1 денар да са .
Нема как да го разберете . У вас нема големи странски ланци ,нема реални акции и попусти со 50%-70 % намалување.
Кога и вие станете како другите нормални земји, ќе разберете .
Принципот е ист.Koi stranski lanci gi ima Bg vo Mk shto gi nema? Birtii ko kaufland , bila, lidl ne gi smetam. A crn petok si e crn petok samo na zapad. Kaj vas e isto made ko kaj nas zgolemeni ceni pred crn petok i posle namalenie 50%. Ne ste mnogu “normalna drzava”, gledam penzioneri se tepaat za masloto, znam penzii vi se uzas blagodarenie na baj Toshko rezimot.
Принципот е ист.
METRO , IKEA , , JYSK , Mr. Bricolage ,Decathlon, Sportdepot ,KIK , H&M ,XXL Lutz, McDonald,s , Subway , KFC,Costa Coffee,Starbucks, Dunkin Donats..
Samo prvite 3 mozebi se neshto pooriginalni , za fast food ne si bil Mk taka da ne znaesh sigurno za shto stanuva zbor, meso skara imame najdobri na Balkanov, posle Srbija mozebi. H&M ti se kako alishta na 2-ra upotreba, a kafinja i kafikji ima kolku sakash, da ima veriga Starbucks ili Costa e malku bezvezna rabotaПринципот е ист.
METRO , IKEA , , JYSK , Mr. Bricolage ,Decathlon, Sportdepot ,KIK , H&M ,XXL Lutz, McDonald,s , Subway , KFC,Costa Coffee,Starbucks, Dunkin Donats..
Мислам дека подобра споредба би била Србија од средина на 90-ти кога и тие како сега во Бугарија чекаа во колони од 300 метра и се тепаа за основни прехранбени производи. Овие на видеово за телевизори од 70 инчи се тепаат...Ovo je standart
Воопшто не ме интересираат цените во СМ, ако и 1 денар да са .
Нема как да го разберете . У вас нема големи странски ланци ,нема реални акции и попусти со 50%-70 % намалување.
Кога и вие станете како другите нормални земји, ќе разберете .
Нема дневница, не го интересира него ништо овде, го провалив уште пред некоја недела. Како и секој полнолетен татар, дојден е тука во обид да си го најди татко му, кој пред извесен број години го создал на некоја бугарска плажа, а воедно и провоцира, трола и спама по темите.Бугар бе, цел ден си на македонски форум. Од каде ти е оваа воља? Сериозно, колку ти е дневница? За 16 саати работа на ден треба солидно да бидеш платен.