Е ради овакви човек не сака да е на нивна страна. Одлепени скроз, Хазарија... Истата антиваксачка пациентела со чипојте.
Е ради овакви човек не сака да е на нивна страна. Одлепени скроз, Хазарија... Истата антиваксачка пациентела со чипојте.
IMO, паметно е тоа што ги вооружуваат цивилите. Не е паметно тоа што јавно го објавуваат. Многу полесно, вака пред јавноста, Русите ќе можат да ги оправдуваат евентуалните цивилни жртви.А што треба да направат? Вода да им носат?
У превод ако не се опамети западот може да заиграат и нуклеаркитеМногу е поголема работата од Украина. Нов светски поредок како што спомна некој поназад, за Русија е ова да се биде или не, се е фрлено на една карта, ако се издигнат од ова, ќе бидат светска велесила, никој нема повеќе да ги уценува со санкции, тие ќе уценуваат.
Ако пробаат да ги рчнат нешто пак, ќе заиграат. Мислам дека увидоа тек сега дека не е зафрканција работата и малце заќутеа.У превод ако не се опамети западот може да заиграат и нуклеарките
Па откако ги стави на готовс одма се стишија и престанаа да се чукаат у гради, предтоа се силеа авиони ќе праќаме ова ќе правиме она ќе правиме, после се правдаа по 5 пати полјациве. Сега па нешто пробуваат да испитаат терен не им иде паметАко пробаат да ги рчнат нешто пак, ќе заиграат. Мислам дека увидоа тек сега дека не е зафрканција работата и малце заќутеа.
Те трогнала трудната манекенка... Ја евакуираат најмалку од уште 4 места
Она што јас го пишувам далеку ги надминува можностите на твојот пилешки мозок. Не се замарај со моите постови, ќе ти пукне главата, мене ќе ме гонат. Продолжи да живееш во црнобелиот свет од бајките, толку ти е капацитетот.Тој барем теории кажува, ти па колку си глуп ништо не разбираш што се случува, еднаш ги правдаш русите, еднаш ги кудиш, еднаш од кај американците, еднаш против, да не ти е човек во главата. Колку години имаш накај 70+? Ако да тогаш ќе разберам
Прашањето е манипулативно и така поставено што одговорот е изнуден, а самиот одговор те става во позиција дека си на страна на нацифашистите кои во моментов управуваат со Украина.Прегледај го приврзокот 324720
Еве што имам гласано на анкетата да нема забуни пуно. Не сум русофил ама лицемерието на западот нема граници
Како стојат работиве?
доброКако стојат работиве?
Прво се ствараше Хазарија на Косово 1997, па во Македонија 2001 и сега најново во Украина. Зошто воопшто не земеш да прочиташ за Хазарите од наши извори на пример, од панонските легенди од житијата на Св. Кирил и Методиј, наместо да ти ги раскажуваат од некаква си тајна и забранета книга во Ватикан, кој никој до сега ниту ја видел, ниту пак се знае дека постои. Можеби и ќе сватиш дека не е тоа никаков загубен народ, ниту пак се некакви си тајни евреи. Туку се тие каганат со Алтајско култура (Што би ги рекол јас Персијски Потурци) со центар на територијата на денешен (Х)азербејџан. И дека Азерите се всушност денешни потомци на Хазарите. Нема никаков таен еврејски заговор, ниту пак они го владеат светот и Америка.