HBO, Cinemax и HBO Маx - Филмски тв пакет канали и стриминг платформа за гледање филмови и серии

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте претплатени на HBO каналите ?

• Вкупно гласачи
    109
Преку оператор.
Автоматски споено мислење:

Mоже. На почеток кога одбираш кој гледа, има во десниот агол доле профил опции и таму се сетира слика, име итн...
Јас на телефон користам сега па малку е чудно да се снајдеш таму. Сигурно на телевизор и компјутер е попрегледно.

Го инсталирав на телевизор но не го ни користев само видов има убав изглед.

Dobar e hbomax, go ukluciv denes, prelazna ocena

Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk

Бидејќи е истата апликација најверојатно за секаде каде што е достапна HBO Max па со менување Vpn држави ви вади и други содржини кој засега ги нема во Македонија.

Со бразилско VPN може да се гледаат натпревари Лига Шампиони :D

Јас за ова искористив бесплатнa VPN апликација на телефонот Urban Vpn. Споро отвара со бесплатно VPN ама работи.

Бидејќи е истата апликација најверојатно за секаде каде што е достапна HBO Max па со менување Vpn држави ви вади и други содржини кој засега ги нема во Македонија.

Со бразилско VPN може да се гледаат натпревари Лига Шампиони :D

Јас за ова искористив бесплатнa VPN апликација на телефонот Urban Vpn. Споро отвара со бесплатно VPN ама работи.
Работи и за Мексико.

Јас не гледам некоја огромна разлика помеѓу GO и Max, па така мислам дека не добив ништо ново. Башка, има багови на сајтот и апликацијата: не можеш да смениш име на корисник (не име на претплатник, туку на корисникот) и аватар. Се чини ко линкот save да не функционира. Бидејќи имам 2 HBO GO акаунти, пробав, се најавив и на другиот, и таму креирав нови корисници, и таму пробав да сменам име на корисник и аватар - исто - не функционира save.

Јас не гледам некоја огромна разлика помеѓу GO и Max, па така мислам дека не добив ништо ново. Башка, има багови на сајтот и апликацијата: не можеш да смениш име на корисник (не име на претплатник, туку на корисникот) и аватар. Се чини ко линкот save да не функционира. Бидејќи имам 2 HBO GO акаунти, пробав, се најавив и на другиот, и таму креирав нови корисници, и таму пробав да сменам име на корисник и аватар - исто - не функционира save.
Не е баг, feature е. :D
Мобилната апликација па и таа што е достапна за Сони ТВ си работат супер. Сменив име на корисник и сменив аватар успешно. Пробај да исчистиш кеш или друг прелистувач.

Не е баг, feature е. :D
Мобилната апликација па и таа што е достапна за Сони ТВ си работат супер. Сменив име на корисник и сменив аватар успешно. Пробај да исчистиш кеш или друг прелистувач.
Како смени? Преку browser или од мобилната апликација?

Јас сменив аватар успешно преку мобилна апликација. Пред одбирање на кој user сака да гледа има доле Manage Profiles и потоа се кликнува на самата слика за да можеш да си смениш име, слика, background тема итн...Вака е барем на Андроид.

Не може, ни преку друг прелистувач, ни со исчистен кеш, ни преку мобилна апликација. Едноставно Save копчето не реагира. Џабе кликам. И на двата акаунти.

Какви ви се акаунтите? Имате директна претплата или преку мобилен оператор? И - во Македонија сте?

Не може, ни преку друг прелистувач, ни со исчистен кеш, ни преку мобилна апликација. Едноставно Save копчето не реагира. Џабе кликам. И на двата акаунти.

Какви ви се акаунтите? Имате директна претплата или преку мобилен оператор? И - во Македонија сте?
Јас сум преку оператор -Телеком. Во Македонија.

Ја открив Америка! Проблемот се јавува само ако името на корисникот е напишано на кирилица. Како такво можеш да го креираш, ама не можеш да го смениш или да додадеш аватар на такво име. Еве, пробајте, ќе видите.

Имаат еден тон багови. Кога се најавив прв пат преку ТВ ми даде скроз различни филмови и серии од мобилната апликација и не можев да пуштам ниту еден филм. Откако ја исклучив и пак уклучив апликацијата на ТВ ми се сменија сериите и филмовите како на мобилниот и можев да гледам.

Имаат еден тон багови. Кога се најавив прв пат преку ТВ ми даде скроз различни филмови и серии од мобилната апликација и не можев да пуштам ниту еден филм. Откако ја исклучив и пак уклучив апликацијата на ТВ ми се сменија сериите и филмовите како на мобилниот и можев да гледам.
Една иста апликација е за сите држави каде е достапна HBO Max само што различна содржината има секоја држава.

Затоа најверојатно се случил овој баг кој го пишуваш.

И до некаде разбирам да има сега багови затоа што се префрлија на нешто што до сега не го имале.

HBO Go беше неспоредливо со HBO Max.

Да можеле уште одамна се тоа да тестираат за кога ќе пуштат да нема багови но како и да е да не кукаме ќе го средат они тоа им е работа и интерес за да функционираат како што треба и е замислено.

Не знам за вас, ама најголема предност на Макс мене ми е што сега работи worldwide. GO преку оператор беше достапен само на територија на Македонија. Акаунтот од Телеком сега го користам и во Чешка без никаков проблем, содржините се адаптирани според територијата. Исто како што работи и Нетфликс и секоја нормална стриминг платформа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom