Kajgana Song Contest #177 - Оливер Драгојевиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Monte
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 мај 2014
Мислења
1.397
Поени од реакции
3.510
Сите теми што сакав да ги имав на ум видов дека поминале до сега, што е и нормално на толку натпреварувања. Се мислев за евровизиски песни или оскаровски пошто се ближат тие случувања ама сепак поминале. Па во овие доцни часови се решив за хрватски изведувач и иако омилен пејач ми е Џибони, сепак Оливер Драгојевиќ исто ми е еден од поомилените пејачи и има многу повеќе песни кои што се безвременски и нуди поголем избор. Па се надевам дека меѓу вас има доста негови обожаватели.

10 минути листам и се мислам која песна да ја одберам и скролајќи низ јутуб ја видов Опрости ми папе која не е моја омилена песна од Оливер ама ми текна на еден настап од хрватски ја иам таленат што кога првпат го гледав солзи ми течеа ко водопади.
Дојдов да се пријавам со истата песна, гледам дека е зафатена, ама секако ќе го пуштам видеото за тие што го немаат изгледано да одвојат 10 минути и да го испоштуваат.

Се е објаснето во видеото, да не должам и да пишувам.

Последно уредено од модератор:
Доцна ја видов темава, ама цела среќа, никој не ја постирал мојата омилена: Brod u boci. Песнава ми има толку многу значења и на толку многу убави работи ме потсеќа, што секое ново слушање = ново ежење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom