- Член од
- 16 ноември 2013
- Мислења
- 8.582
- Поени од реакции
- 13.952
Кај Киев ме интересира како е, дали имаат мапа од таму ставено?
Требаше да почнат денес да навлегуваат после преговорите. Незнам дали почнале нема инфо.Кај Киев ме интересира како е, дали имаат мапа од таму ставено?
Уште бела патика фали.Прегледај го приврзокот 324280
Знаејќи ги русиве и мимињата вероватно му се пиџами.
Он живее во другиот дел од Македонија каде има поинакви закони. Таму слободно можеш да купуваш со евра и швицарски франци. Плус строго со кеш е во тој дел плаќањето.Во Македонија е забранета странска валута. Неможеш да платиш во продавница со странска валута. Максимум на банкомат во Македонија е 5-60000 да повлечеш. Возиш кола 10000е, а зимаш социјална помош, и крива ти е државата за се.
Во Шведска ретко кој вади кеш пари. Се оди преку картичка. Во вц неможеш да отидеш ако немаш картичка.
Криза е во цела Европа, мене повеќе ме интересира Германија како ќе помине, него ли Русија.
Мислам дека само тоа не е мода. Изгледа ги губат во снегот, оти или црни кондури или црни патики.Требаше да почнат денес да навлегуваат после преговорите. Незнам дали почнале нема инфо.
Автоматски споено мислење:
Уште бела патика фали.
Кај виде таква информација, последно што видов е дека се кај Ирпин, сеуште не е целосно заземен Ирпин.Требаше да почнат денес да навлегуваат после преговорите. Незнам дали почнале нема инфо.
Автоматски споено мислење:
Уште бела патика фали.
Малку офтопик, кога прочитав кој забрани и ги ставиле на Русија, прво што си помислив ние под санкции 30 години сме живееле хахаха.Оскапе малце ама се живее.
Што се тиче до мене и тебе ние 30години под камен сме живееле.Малку офтопик, кога прочитав кој забрани и ги ставиле на Русија, прво што си помислив ние под санкции 30 години сме живееле хахаха.
Сите сме “малку” офтопик, вториот дел се согласувам.Малку офтопик, кога прочитав кој забрани и ги ставиле на Русија, прво што си помислив ние под санкции 30 години сме живееле хахаха.
Чекај сеа да најдам кај видов, веќе незнам и кај гледам и што гледамКај виде таква информација, последно што видов е дека се кај Ирпин, сеуште не е целосно заземен Ирпин.
Додека не го опколат од сите страни не ми се верува да влезат во Киев. Мали џепчиња се ова, можат да бидат нападнати од зад грб.
Ако е така сигурно не се Русите, тие ги “отроват“, не ги бесат, бесењето е специјалитет на МИ6.Вистина ли е за рускиот тајкун Алекс кој давал милион фунти за апсенје на Путин пред некој ден е најден обесен?
Русиве имаат многу проблеми со теренот околу Киев, некоја гадна кал има у тоа место. Највише заебаа кинезите со тие нивни игри што Путин ја одолговлекуваше, да беше акцијава почната од јануари многу полесно ќе напредуваа пошто земјата е замрзната тој период.