Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Не ти е ова за радување, ако остане Мбапе во ПСЖ, шансите Барселона да го доведе Халанд од 5% паѓаат на 1%.
Постов не е ставен како знак на "радување", туку за лудиот договор што му го имаат понудено.
Немора во секој пост да спомнуваш одма Барселона и Халанд.

Член од
1 март 2022
Мислења
361
Поени од реакции
936
Постов не е ставен како знак на "радување", туку за лудиот договор што му го имаат понудено.
Немора во секој пост да спомнуваш одма Барселона и Халанд.
Извини, нема повеќе.

O

ob1

Гостин
Реално 200 милиони нето за 2 години ќе те натера да се подразмислиш.

Уште пред 2-3 години кога прв пат Реал појави интерес за него додека е играч на ПСЖ, не за интересот додека беше во Монако, реков дека ќе дојде момент кога Мбапе ќе треба сам да си одлучи дали сака да е НАЈПЛАТЕН играч на свет или сака да е НАЈДОБАР играч на свет.

Овие пари Реал тешко уште од наредна сезона да му ги даде.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155

Уште пред 2-3 години кога прв пат Реал појави интерес за него додека е играч на ПСЖ, не за интересот додека беше во Монако, реков дека ќе дојде момент кога Мбапе ќе треба сам да си одлучи дали сака да е НАЈПЛАТЕН играч на свет или сака да е НАЈДОБАР играч на свет.

Mоже да прифати понудава, па за 2 сезони да ви се придружи бесплатно, тогаш ќе има 25години, ќе може уште 7-8 сезони најмалце да изигра кај вас.
Прашање е дали Перез би го потпишал после 2 години за бесплатно во случај да го прифати овој договор на ПСЖ

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.548

Зарем договорот што му го понуди Реал не беше 900,000 фунти неделно? Или лошо сум прочитал.

O

ob1

Гостин
Зарем договорот што му го понуди Реал не беше 900,000 фунти неделно? Или лошо сум прочитал.
Таква информација излезе од германскиот Билд.

Али 50 милиони бруто се спомнуваше таму, нето ќе му дојде околу 25-30 милиони евра.
Повеќе од ова не ми се верува да иде Реал, единствено може за прв пат да му дадат на него поголем процент од Image Rights.
Али за плата како плата, не ми се верува 50 милиони нето плата да му дадат, мислам дека не ни имаат толку.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.863
Поени од реакции
10.350
Ова е само мое лично мислење, свесен сум дека веројатно 99% од оние што ја симпатизираат Барса не го делат...ама...Халанд за без пари не би го земал, 75м плус миљарда за Раиола и плати не фала. Скоро се што е од Дортмунд е превара. Левандовски излезе супер трансфер, за без пари. Дембеле, Кагава, Сахин и милион други не. Барса пропадна од вакви глупи трансфери, не фала. Примарна цел е да се ослободат од Кутињо, Гризман, Умтити и остала боранија и ако има кеш некој паметен трансфер, не пак истата приказна. Сезонава тинејџери не носат на грб, Ла Масиа секогаш ќе биде подобар избор од скапи платеници.

Член од
15 јануари 2020
Мислења
742
Поени од реакции
2.352
Нели Умтити прејак беше според вас едно време?

Kajgana Shop

На врв Bottom