Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
На ништо не личи веќе тимов. Повлекувам се добро што кажав за Инзаги, додека не го докаже спротивното. Влегува во Спалети територија веќе.
Не знам што е со инсистирањето Џеко да ги игра сите можни 90 минути, како да не знае друго ништо освен тоа што го замислил во глава. Човекот е 36 години, не може вакво темпо да издржи.

Барела е срање сезонава, некој мора да каже.
Хакан, типично за него, изигра два месеци од сезоната и сега иде на прошетка.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Има ли пилот во авионот???

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Требаше зимово да се засилиме.

И пред јануари се осеќаше пад, ама ова е...

Мора да се средат у тоа главите. Мора Лаутаро да покаже што може

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Требаше зимово да се засилиме.

И пред јануари се осеќаше пад, ама ова е...

Мора да се средат у тоа главите. Мора Лаутаро да покаже што може
Значи да покаже ништо.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Па, ова беше неверојатен waste of time. Комплетно пропадна тимов во последниов месец.
So eventualen kiks protiv Salernitana, a mozno e, uste tolku kje propadnat, nema kapacitet Inzagi da go krene timot.
Kje se borime za 4to mesto kako sto predvidovme vo letoto.
Sansi za titula imaat site 4ri pa da kazeme i 5ti plasiran, gledajki nie sme najusrani so forma.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Почна да проработи Иназгито од Лацио, типично за него.

Гарантирам со кур дека во почетокот од сезоната играчите го имаа менталитетот на Конте сеуште, и затоа имавме резултати, ова што го играме веќе 2 месеци не е тоа што сме научени да го гледаме.

Ова е повеќе од сериозно.

Ова е директна кривица на тренот, не е проблемот само до напаѓаците, немаме никаква игра, не правиме никаков пресинг.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
Не верував дека ова ќе го кажам годинава, ама сезоната ни се крши во петок со јебена салернитана. Победа теоретски ќе не одржи во борба за титула, кикс ќе значи комплетен распад. Ако кикснеме нема да ме чуди и петти да завршиме.
Едина светла точка е што се враќаат госенс и кореа (каков таков јбг). Маме му ебам нежно на кореа, мора да даде некој шугав гол во петок па што сака нека биде. Џеко и лаутаро да не помислиле да се доближат до терен во петок све да им ебам на нив и сам себе да си се посерам во уста што зборев дека биле доволни за полусезонава.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Уморни ко црева се влечат, стоечки фудбал не се игра. Среќа Милан се истотака мртви па не не казнија.

Не знам, нека се оправаат што поскоро.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.994
Полека бе, 2 утакмици има. 0 0 е топ резултат сега на ваа форма.

Падот у форма е очигледен, ама има уште простор да се свртат работите, еве го Госенс и Кореа се дел од тимот, ќе има квалитетна ротација со нив за до крај.

Менаџментот ја усра работата што не зема напаѓач зимово како што треба. За мене има шанси за скудетото а и за купот да се земе. Во друга ситуација не би го рекол овоа ама и другиве се отепани како нас. Порано се чекаше кој ќе биде најјак да ја земе титулата сеа се чека кој нема да биде најслаб пошто сите се дно во калчово. Тоа ни надеж, да бидеме најмалку бедни од сите бедни во лигава до крај.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Полека бе, 2 утакмици има. 0 0 е топ резултат сега на ваа форма.

Падот у форма е очигледен, ама има уште простор да се свртат работите, еве го Госенс и Кореа се дел од тимот, ќе има квалитетна ротација со нив за до крај.

Менаџментот ја усра работата што не зема напаѓач зимово како што треба. За мене има шанси за скудетото а и за купот да се земе. Во друга ситуација не би го рекол овоа ама и другиве се отепани како нас. Порано се чекаше кој ќе биде најјак да ја земе титулата сеа се чека кој нема да биде најслаб пошто сите се дно во калчово. Тоа ни надеж, да бидеме најмалку бедни од сите бедни во лигава до крај.
Rezultatot e ok ama igrata e dno. Se tesam so faktot sto i protivnicite za titula vo Seria se dno. Toa mi dava nadez deka ke uspeeme da finisirame kako sampioni. Dojdovme do stepen da se treseme za pobeda protiv Salernitana. Se e kazano...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.994
^Се е на место кажано брат. Затоа темава нема муабет. Еден пас асален не извадија да отвориме хајлајтс да гледаме.

Се чуваме за лигата може

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.766
Крив е тренерот, ама крив е и менаџментот.
Со 7-8 играчи и еден чутук на голот, не се игра на 3 фронта.
Далеку подобро ке е да одмори некои од стартериве в петок, барем да видиме некој чар во иднина.

Kajgana Shop

На врв Bottom