Skylake
proseCUTE
- Член од
- 7 јули 2016
- Мислења
- 1.078
- Поени од реакции
- 1.712
Мислиш Украинците така ќе направат?Друже нема сакаш неќеш, ако некого неможеш да победиш - придружи се.
Мислиш Украинците така ќе направат?Друже нема сакаш неќеш, ако некого неможеш да победиш - придружи се.
Го чекав ваквиот одговор. Малта е големина на Скопје и мислам дека секој кој сака да ја освои ќе успее со 3-4 брода. Зашто они не се во НАТО? Што мора ние да бидеме?Друже нема сакаш неќеш, ако некого неможеш да победиш - придружи се.
japonija i germanija se slicni. 2 rabotlivi i inovativni naroda. sekakva sporedba so niv e smesna. usa mora da gi kontrolira zasto moze pak lesno da se sluci da gi pominat tehnoloski ili da gi stignat. toa ustvari i se slucuva, so toa sto im e zabreneto gore dole da razvivaat nuklearni oruzja i da se naoruzuvaat sto poleka se menuva.Друже а што да кажат Јапонциве бе ? За кој се сеа јапонциве?
Сега се 3та економија во Свет. Со никакви природни ресурси со никакви полиња за обработка. Голем увоз на суровини пак се машини. Ако јапонците размислуваа како Србија денес ќе беа дел од Кина како некоја нејзина покраина, затоа и Балканот е ваков шитхол со размислувања слични како на Србија има барем 70 % од народот.
2 нуклеарни факинг бомби им фрлија и сега кој е најголем сојузник на Уса во Азија ?
Total killed:
- 129,000–226,000
Да беа Србиве паметни ќе профитираа мн повеќе како Бугарите што придобија. Како центар на Југославија и Краљевина срамота е на кое дереџе се.
Ти имаш проблем со реалноста друже и преголем оптимизам, влези во 10 Нато сојуза ако сакаш и биди колку сакаш про-западно ориентиран, за нив си бил и ќе останеш - нижа раса. Така те гледа и Америка и Франција и Германија, реалноста е таа.Гледај кај е западниот свет објективно гледај кај се другиве.
Па неможат нити Америка нити Русија да ја победат, кој ќе победи таму ќе му се придружат.Мислиш Украинците така ќе направат?
Абе и короната ќе траеше два месеци. Не ги знаеме сите работи.Тешко дека уште една недела ќе стои Киев на нозе, се е спремно за огромен напад.
Нема шанса и касно е за тоа, затоа што водечката сила Русија не се изгради во долгорочен стабилен проект кој може да понуди просперитет. Што после Путин е прашањето што виси.Браво, затоа е битен еден словенски сојуз али ни лево ни десно и да им ги зимаме парите на сите од тука.
Абе Јапонците размислуваат како Србите, ама не дозволуваат емоциите да им го надвладеат здравиот разум. Балканците се избувливи и дозволуваат емоциите да им го надвладеат здравиот разум. У главно тоа е разликата. Јапонците не ги заборавиле атомските бомби, не се секирајАко јапонците размислуваа како Србија денес ќе беа дел од Кина како некоја нејзина покраина, затоа и Балканот е ваков шитхол со размислувања слични како на Србија има барем 70 % од народот.
Ако сакаш Кралицата и Папата да ги наљутиш, слободно освој ја Малта.Го чекав ваквиот одговор. Малта е големина на Скопје и мислам дека секој кој сака да ја освои ќе успее со 3-4 брода. Зашто они не се во НАТО? Што мора ние да бидеме?
Што мора воопшто како држава да размислуваме на војна воопшто па со тоа и да бираме страна?
Ние сме само пиуни во оваа шах игра на Русија и НАТО. Србија ќе не окупира во два дена а НАТО ќе ни пратат само поддршка преку Твитер.
Полска побрзо со Северна Кореја ќе влезе во сојуз него во словенски.Абе и короната ќе траеше два месеци. Не ги знаеме сите работи.
Нема шанса и касно е за тоа, затоа што водечката сила Русија не се изгради во долгорочен стабилен проект кој може да понуди просперитет. Што после Путин е прашањето што виси.
Brate daj pojdi si u bardovci bojle koja niska rasa afrikanci da ne smeТи имаш проблем со реалноста друже и преголем оптимизам, влези во 10 Нато сојуза ако сакаш и биди колку сакаш про-западно ориентиран, за нив си бил и ќе останеш - нижа раса. Така те гледа и Америка и Франција и Германија, реалноста е таа.
Ни трунка шанса не постои да бидеш просперитетен, камоли па богат. Тоа е тоа што им одговара на нив
Добро да, ама и со тоа они не се дел од НАТО а државите од каде се папата и кралицата, се. Така да, ако Малта посака, утре ќе влезе во НАТО. Поентата ми е дека ние имаме повеќе причини да не бидеме дел од НАТО.Ако сакаш Кралицата и Папата да ги наљутиш, слободно освој ја Малта.
Точно, кога јенот се доближил до доларот америве му ја срушиле вредноста да не го надмине. Но сакам да кажам ако размислуваа Јапонците како Србите ќе беа покраина на Кина, покрај 2 фрлени бомби пак се најголеми сојузници во Азија. Размислувањето со ладна глава и согледување на реалноста на како стојат работите на овие нации им дава шанса да просперираат многу повеќе за разлика од баљкан.japonija i germanija se slicni. 2 rabotlivi i inovativni naroda. sekakva sporedba so niv e smesna. usa mora da gi kontrolira zasto moze pak lesno da se sluci da gi pominat tehnoloski ili da gi stignat. toa ustvari i se slucuva, so toa sto im e zabreneto gore dole da razvivaat nuklearni oruzja i da se naoruzuvaat sto poleka se menuva.
Не си ти крив до шизофрените цепања е, само не знам која од 10те личности пишува моментално.Brate daj pojdi si u bardovci bojle koja niska rasa afrikanci da ne sme
Затоа што никој и не те прашува дали сакаш да бидеш дел од нато. Во геостратегијата на нато си влезен како парче земја кое треба да биде под нивна контрола и можеш да избереш само дали ке влезеш во едно парче или во повеке парчиња како делови од соседни држави кои се нато членки. Тие како малта, швајцарија... мислиш дека не се независни?Го чекав ваквиот одговор. Малта е големина на Скопје и мислам дека секој кој сака да ја освои ќе успее со 3-4 брода. Зашто они не се во НАТО? Што мора ние да бидеме?
Што мора воопшто како држава да размислуваме на војна воопшто па со тоа и да бираме страна?
Ние сме само пиуни во оваа шах игра на Русија и НАТО. Србија ќе не окупира во два дена а НАТО ќе ни пратат само поддршка преку Твитер.