Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Не го браниме ние тапанот на Стара Гарда. Едноставно се појавија невистини дека тој тапан е наш. Демантиравме и чао пријатно. Не драми околу тоа. Пишуваш "Вас ли ќе ве прашаме како ќе земаме нешто?"..Не треба да не прашаш, но сега бидејќи се правиш на Тошо, ај да те потсетам - Навивачкиот свет си има свој кодекс. Само вие низ годините улегнати во партиските гзови сте го заборавиле тоа. БИТНО Е КАКО Е ЗЕМЕН ТРОФЕЈ! БИТНО Е ДА НЕ УБИВАШ ПРОТИВНИЧКИ ЧЛЕН! Тоа не е навивачки. Никогаш нема да го одобрам потегот со Blue H. од страна на Комити. Ама тоа е разликата помеѓу мене и тебе. Јас мислам добро на мојата група, затоа секогаш ќе ги потенцирам грешките на мојата група. Затоа се Комити сезонава далеку пред вас. "Скапани најлон кореографии?" Не ти е срам бе? Толку ли те пукаат комплекси?! Комити во Втора лига имаат 300/400 луѓе стандардни, некогаш и на гостовање. Кореографија и пиротехника има на секој натпревар. Отстранета е политиката и групата под палката на нови деца поставува стандарди кои сезонава никој не може да ги следи. Искрено и јас не верував дека ќе успеат волку силно и волку брзо да ја вратат трибината на врвот.
За жал, ти иако знам дека си едуциран навивач, наместо да осудиш акција на твојата група, која знаеш дека врска нема со ултрас културата, тука како гревче се обидуваш да ги извадиш со глупи аргументи као овој "А бе па вас ли ќе ве прашаме што како.." . Ова е само знак на твоја немоќ. После гостувањето во Охрид на Комити заради кое сигурно не си ни спиел од завист, ти лично напиша "Браво Комити 10/10". Што е ова сега? Те јаде ситуацијата дека годинава конечно нешто треба да кренете а групата цела сезона има две добри изданија? Еее...дури и жал ме фаќа коа глеам како се обидуваш идиотиве што ти се таму да ги оправдаш.
Порака до младиве дечки во Комити, не се осврнувајте на вакви потези на ривалите. Ги имало и ќе ги има. На добар пат сте. Градите трибина која многу генерации Комити ја сонувале. Со обединувањето на LF и Комити мислевме дека ќе се случи тоа, за жал ние не успеавме. Браво за кореографиите и пирото на секој натпревар, за гостувањата и секако бројката која им боде очи на сите.
Тука сме ние постарите, поддршка имате за се што правите!

Доволно е пишано за тапанот кој сеуште не се знае чив е.
Добро кажа нема потреба да се правиме на тошо НАВИВАЧКИОТ СВЕТ во која не припаѓа ниту една навивачка група од оваа држава.
Респект за тоа што неодобруваш погрешни ствари. И јас имам многу што не одобрувам но за жал тоа не менува ништо бидејки тоа е работа на тие кои ја имаат одговорноста на целата група.
За најлон кореографиите погрешно си ме сватил тоа беше одговор за Sajber и неговата генерација (пред цца).
За моментално колку и да пишувам (а не сум) лошо нешто. Све е на виделина со слики и видеа.

Иначе би те потсетил дека ние пред вас сме поминале од втора лига. И сме имале гостување +700.

Доволно е пишано за тапанот кој сеуште не се знае чив е.
Добро кажа нема потреба да се правиме на тошо НАВИВАЧКИОТ СВЕТ во која не припаѓа ниту една навивачка група од оваа држава.
Респект за тоа што неодобруваш погрешни ствари. И јас имам многу што не одобрувам но за жал тоа не менува ништо бидејки тоа е работа на тие кои ја имаат одговорноста на целата група.
За најлон кореографиите погрешно си ме сватил тоа беше одговор за Sajber и неговата генерација (пред цца).
За моментално колку и да пишувам (а не сум) лошо нешто. Све е на виделина со слики и видеа.

Иначе би те потсетил дека ние пред вас сме поминале од втора лига. И сме имале гостување +700.

Гостовања 700+?
Вие?
И тоа во втора лига ?
Каде бе жити се , во Ѓорче ? Или во Автокоманда ?

Гостовања 700+?
Вие?
И тоа во втора лига ?
Каде бе жити се , во Ѓорче ? Или во Автокоманда ?
За Милвол збори, се осеќал и како нивни член.

Stip 2013 god.
Tiveria vs Shkupi
TRETA liga baraz 700+Прегледај го приврзокот 323422

Искусни сте вие , ги поминавте селските лиги и тоа ви е успех во трета лига сте гостувале 700+ , моментално вашиот клуб е во прва лига и е на врвот а вие ни на домашен терен не сте 700+ знам дека многу ве боли но тоа е вистината
НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО МЕРИТЕ КУРОТ СО КОМИТИ !!!
НИКОГАШ!!
ПА НИ ТОГАШ !!!
Ако ние издвојуваме слики од моменти во минатото во какви изданија биле Комити , ке испушиш кутија цигари за пола саат

Stip 2013 god.
Tiveria vs Shkupi
TRETA liga baraz 700+Прегледај го приврзокот 323422
Бараж е сосема различна приказна. Не спорам бројка, но сосема е различна ситуацијата со оваа на Комити.

Комити 7 години активно се шиканирани и апсени. Знаеш и сам. Како никоја друга група. Групата го губи своето јадро и плус има многу делби внатре. При сето ова клубот испаѓа во втора лига и плус КЛУБОТ Е ТРЕТ на табела, далеку од можноста за било што.
Ај објасни ми дека е исто сега...не тропајте глупости.

Комити при сево ова што ти го напипав беа 350 во Охрид на гостување. Инаку, никогаш нема да се фалам само со некое гостување и тоа бараж...се знае тогаш дека сите одат. Гледај ја целата сезона на Комити. Бројката, изданието....се е врв, реално. Така да, не мешајте баби и жаби. Никој не спори дека групи не биле и по повеќе, ама ситуацијата од која Комити се вратија е многу различна.

Има ли навивачки групи што навиваат на кошаркарски утакмици, ланска сезона беше дно на тоа поле,оваа сезона е бетер,по се изгледа целото навивање е сведено на фудбал и понекогаш ракомет .

Nas na gradski ne ni dozvolija protiv rabotnicki, veke sme se naviknale na ovie zabrani, sme zaboravile kako e natprevar so 2 NG.
Ova ke trae se dodeka zakonot ne se menuva so sto policijata da e garant za bezbednosta i posledicite a ne domasniot klub na koj i taka povise mu odgovara da nema gostinski navivaci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom