ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.889
- Поени од реакции
- 44.436
Таман ја реши Кепа. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дури на еден, на последниот од Конате, иначе не беше блиску, не па да одбраниКепа на доста пенали им ја погоди страната и беше блиску до одбрана.
Кепа![]()
![]()
Менди имаше страшна партија, овој го понижува и го сменува за пенали. Обожавам кога вакво курназење ќе заврши вака.![]()
Врвен, врвен фудбал. Скоро и да не може подалеку и појако.
Челзи можеше да го реши ова чесно, но на крај пресуди неукоста и импотентниот напад. По којзнае којпат.
Честитки до Ливерпул. Ќе се гледаме уште ние.
Автоматски споено мислење:
Обожавам кога некој што нема гледано ништо во животот освен Барселона се курнази и пекмези вака.
Кепа во Лига Куп сезонава беше двапати херој и му донесе пласман на Челзи понатаму. Кепа против Виљареал исто така му донесе после пеналите трофеј на Челзи.
Да освоеше Челзи, Кепа ќе беше херој. Сега Кепа е трагичар. Јебига. И јас можеби за денес се согласувам дека неверојатен Менди мора да остане во игра по секоја цена, но што е, тука е.
Сега сите ќе го дисаат Кепа, а никој нема да спомене дека Мејсон Маунт во два наврати го промаши она што не смее да се промаши.
Маунт го шитна финалето, ако така милувате.
![]()
Смири живци малку ајде, ќе ти требаат до крај на сезоната. Ако во нешто сум сигурен тоа е дека сум гледал фудбал многу повеќе од тебе. За Челзи навиваш, а јас не познавам некој што прател фудбал во 90-тите да навива за нив така да се е јасно...
И Кепа и Тухел вечерва заслужуваат тролање за ова што се деси. Логично беше да го стави во игра од прва минута кога веќе бранеше на сите прошли мечеви ама ете не одлучил така. После Менди му брани извонредно овој го пушта Кепа. Барем да речевме немал среќа во пеналите, овој бранеше како изгубен цела серија и на крај ја прати топката на Шар Планина.
Ако го испуштите и ФА Купот трофеј не гледате уште долго време, памти ми го зборот.
Господ да чува. Од каде излезе овој телетабис бе?
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 323278