jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.640
- Поени од реакции
- 27.598
Ме дупиш сеа? Ај прочитај што напишав.Знаеш каде се наоѓа Касписко море???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме дупиш сеа? Ај прочитај што напишав.Знаеш каде се наоѓа Касписко море???
Не бери грижа , и без руското небо си летат авиони.
Прегледај го приврзокот 323227
https://www.flightradar24.com/42.36,28.31/4
И искључите интернет, да не те читаме.Да, очигледно Путин игра на картата или се или ништо.
Нас во Виена веќе ни предупредуват и советуват да си набавиме и складираме основни продукти и производи поне за една - две недели..
САД ја створиле Југославија, 500 милијарди долари фрлени во денешна противвредност, затоа ја бомбардираа. Со американски пари е одржувана Југославија. Од американска гледна точка е оправдано, арно ама исто е и со Украина.Милошевиќ бил крив, терал инат. У ред. Кој курац е САД и НАТО да се меша во нешто што нема никава допирна точка со нив. И сам знаеш зошто се влешаа. За да можат да ја отцепат таа територија, да ја направат нивна воена база, да им ги соберат сите рудни богатства.
Овие „украински“ војници, како од некој руски затвор ги најдоа."Captured Ukranian soldiers forced to see a monument of the children killed by the Armed Forces of Ukraine in Donbass "
https://www.reddit.com/r/russia/comments/t2od9a/captured_ukranian_soldiers_forced_to_see_a/
Овие „украински“ војници, како од некој руски затвор ги најдоа.![]()
E bas radi legijava sakam da gi gagjaat so TOS i da gi ispozapalat, očite da im se stopat, zivi da gorat..Еве одприлика како изгледа одбраната на Украинската „демократија“
Автоматски споено мислење:
Иначе преговорите само што почнале, во исто време Зеленски оформува легија на странци за фронт против Русија. Во реалност, тоа е исламската интернационала од Сирија.
Сакаш да кажеш дека Зеленски е кривецот за ова денес?За тоа е крив Милошевиќ и неговата багра, пошто многу се инаетеше, беше арогантен и одеше со глава во ѕид наместо дипломатски и ден денес србите трпат.
Кривецот е секогаш во самата држава а не однадвор т.е. колку заслужуваш - толку добиваш и тоа е непобитлив закон а слабаците секогаш бараат оправдување во некој друг; ХААРП, 5г, Ротшилд, илуминати итн. тоа е сѐ само за да не се понесе одговорност.
Уште 3-4 им останаа на Русите, готово.Како паѓаат руски хеликоптери мммм милина... удриииии
Така е, нема што да се секираме. Ќе треба да наостриме ножевите и да седиме на граница и да чекаме да умре и готово, решено е.4. После Путин Русија се распаѓа. Цел свет го мрази, а не е ни приближно доволно популарен кај неговиот народ за да го прави она што го прави. Ќе биде исто како Хитлер и нацистичка Германија во ВВ2. Во најлош случај ќе ја бутне Русија, а со тоа и светот, во нова војна и пак ќе умираат многу Руси и други невини народи.