jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.498
- Поени од реакции
- 27.317
Немој така да збориш одма бркаат мувата од капата Бугарите.И Германија не била против целиот свет. Тоа отпосле, фала богу дека секој ќе си напише што му одговара.
Немој така да збориш одма бркаат мувата од капата Бугарите.И Германија не била против целиот свет. Тоа отпосле, фала богу дека секој ќе си напише што му одговара.
Najsmeshnoto e shto spored niv tie se osekjaa “zagrozeno”Најглупите споредби убедливо ги правиш
Да можеби Грција ке се осети загрозено ако ние 10години трупаме америчко и англиско оружје и ако се поставуваа ситеми за напад против грција
Sent from my iPhone using Tapatalk
izgleda i ovde vo Makedonija 60 % od naselenieto e prorusko.Русија не е против цел свет. Кина, Иран, Индија, Бразил и повеќето од латинска Америка, многу други земји од Азија, кај што Мурика „посеала демократија“. Русија има поддршка од повеќе од половина светско население и далеки е дека е сама. Да не зборам дека и во Бугарија 60% од населението е проруско, додека во државите кај што владее антиамеричко расположение тоа е 90%.... Да беше пред 30 години, можеби ќе ти држеше вода, во денешницата западот ја губи и онаа економска битка.
Ќе те потсетам за неколку месеци и на оваа „анализа“.Русија не е против цел свет. Кина, Иран, Индија, Бразил и повеќето од латинска Америка, многу други земји од Азија, кај што Мурика „посеала демократија“. Русија има поддршка од повеќе од половина светско население и далеки е дека е сама. Да не зборам дека и во Бугарија 60% од населението е проруско, додека во државите кај што владее антиамеричко расположение тоа е 90%.... Да беше пред 30 години, можеби ќе ти држеше вода, во денешницата западот ја губи и онаа економска битка.
Vo Bugarija 70-80% se proruski, shto e sosema normalno, za popravkaРусија не е против цел свет. Кина, Иран, Индија, Бразил и повеќето од латинска Америка, многу други земји од Азија, кај што Мурика „посеала демократија“. Русија има поддршка од повеќе од половина светско население и далеки е дека е сама. Да не зборам дека и во Бугарија 60% од населението е проруско, додека во државите кај што владее антиамеричко расположение тоа е 90%.... Да беше пред 30 години, можеби ќе ти држеше вода, во денешницата западот ја губи и онаа економска битка.
Дали си чул за SCO?Една војна се води на многу фронтови - воени, политички, дипломатски, економски.
Русија во моментов е во невидена политичка и економска изолација.
Кажи , речиси цел свет е против, освен Белорусија, Северна Кореја, Венецуела, Србија и особено „патриотите“ на Кајгана.
Приказните за тоа како моќната руска економија ќе го издржи глобалната блокада е за мали деца.
Време е русите да се вратат во аналоговата ера...
TSMC ,Intel и AMD стопират извозот за Раша.
Не спомнав пропаѓање. Јас од 2012 кажувам дека оваа ситуација е вин вин и за САД и за Русија. Све друго ми е навијачки муабет.Ќе те потсетам за неколку месеци и на оваа „анализа“.
Како Западот економски ќе загуби и пропадне, а Русија ќе профитира.
Тука претежно вие имате кривица. Народот во Македонија во 90тите беше 90% прозападен.izgleda i ovde vo Makedonija 60 % od naselenieto e prorusko.
Не знам дали тој процент е 60 или помалку/повеќе, но сигруно е дека дел од Македонците се проруски настроени, од една или повеќе причини.izgleda i ovde vo Makedonija 60 % od naselenieto e prorusko.
Како бе најглупи кога се ИСТИ причини само замена на држави со конкретни проблеми меѓу двете.Најглупите споредби убедливо ги правиш
Да можеби Грција ке се осети загрозено ако ние 10години трупаме америчко и англиско оружје и ако се поставуваа ситеми за напад против грција
Sent from my iPhone using Tapatalk
Wow ..wow ..wow ..