- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 4.793
- Поени од реакции
- 10.613
И тие што се бореа денес викаат "булшит" кога гледаат за кои издркотини се бореа!Ја викам булшит.
И тие што се бореа денес викаат "булшит" кога гледаат за кои издркотини се бореа!Ја викам булшит.
Една од потврдите дрвени глави си дефинитивно. Холограми биле украинските обучувачи дојдени овде изгледа.Ја викам булшит.
Не се тепам за украинците колку и да помогнале, оти мање више во иста стапица западнаа.И тие што се бореа денес викаат "булшит" кога гледаат за кои издркотини се бореа!
и германија пред хитлер да дојде беше нормална земја која држеше баланс со сите, али после не баш.Една од потврдите дрвени глави си дефинитивно. Холограми биле украинските обучувачи дојдени овде изгледа.
Авионите со сигурност ги летаа украински пилоти, а за хеликоптерите имавме пилоти, е сега дали за сите незнам.Тоа е веќе сериозен аргумент, против кој нема напред. Се извинувам!
За ниеден! Тоа ти го кажувам сигурно! Само ми-8/16 што имавме неколку, со наши пилоти и еден ни падна по пилотска грешка на Шара!Авионите со сигурност ги летаа украински пилоти, а за хеликоптерите имавме пилоти, е сега дали за сите незнам.
Баш ова и јас сакав да го потенцирам.Која и каква беше Украина 2001 а која е и каква е 2022 :
„Журнал“: „Голема разлика меѓу прорускиот режим на Јанукович, кој ги вооружуваше во 2001 ‘бранителите’, и прозападна Украина денес“ - Expres.mk
Ти си реши за кој навиваш?Не е фер што си уште тука, после ќе плачете ако дојдат Србите на Косово, а ќе нема кој да ви помогне.
Не за вас. Не за бугарите, не за грците, не србите. Ниту тие што ве/ги тапкаат по грб.Ти си реши за кој навиваш?
ama i BG linkot e sega OUTАмбасадата на САД ги избришала од вебсајтот сите документи за пoстоечките 11 био-лаборатории во Украина финансирани од Пентагон. Но истите се снимени и претставени на линкот:
Прегледај го приврзокот 323114The Pentagon Bio-weapons - Dilyana.bg
The US Army regularly produces deadly viruses, bacteria and toxins in direct violation of the UN Convention on the prohibition of Biological Weapons. Hundreds of thousands of unwitting people are systematically exposed to dangerous pathogens and other incurable diseases. Bio warfare scientists...dilyana.bg