Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Цел Сасуоло би купил освен зублето Берарди и копилето Консиљи, све да им ебам сељачко.

Шала на страна, многу јаки играчи имаат, Фратези и Скамака треба да се земат одма уште у јуни. Распадори би го земал истотака, избркај цел напад, Санчез манчез тие Каиседо, Кореа.
И после на крај на лето почасти се со Максим Лопез, нека рие.

Озбилно, летоска треба да се донесе и замена играч за Брозовиќ, заден везен плејмејкер.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Цел Сасуоло би купил освен зублето Берарди и копилето Консиљи, све да им ебам сељачко.

Шала на страна, многу јаки играчи имаат, Фратези и Скамака треба да се земат одма уште у јуни. Распадори би го земал истотака, избркај цел напад, Санчез манчез тие Каиседо, Кореа.
И после на крај на лето почасти се со Максим Лопез, нека рие.

Озбилно, летоска треба да се донесе и замена играч за Брозовиќ, заден везен плејмејкер.
Не знам дали си го гледал нивниот лев бек - гркот. Ептен солиден играч ми делува. Се мислев уште пред некое коло да го пишам ама ќе испадне само играчи од Сасуоло посакувам. Може малку да е проблематичен дефанзивно, ама он би се вклопил одлично во 3-5-2 како LWB. Заедно со Госенс би газеле.
Перо искрено ми е гајле дали ќе продолжи. Легенда е, трча, се бори за секоја топка али страшно му фали оној завршен пас. Вчера исто имаше доста грешки при проигрување и многу често шутот му оди во ливадите позади Џузепе Меаца.

Скамака би рекол е here we go после она вчера и непрославувањето на голот. Џабе он се вади демек мислел дека е во офсајд. За многу поочигледни офсајди играчи прават салта за прослава на гол а не па она вчера.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам дали си го гледал нивниот лев бек - гркот. Ептен солиден играч ми делува. Се мислев уште пред некое коло да го пишам ама ќе испадне само играчи од Сасуоло посакувам. Може малку да е проблематичен дефанзивно, ама он би се вклопил одлично во 3-5-2 како LWB. Заедно со Госенс би газеле.
Перо искрено ми е гајле дали ќе продолжи. Легенда е, трча, се бори за секоја топка али страшно му фали оној завршен пас. Вчера исто имаше доста грешки при проигрување и многу често шутот му оди во ливадите позади Џузепе Меаца.

Скамака би рекол е here we go после она вчера и непрославувањето на голот. Џабе он се вади демек мислел дека е во офсајд. За многу поочигледни офсајди играчи прават салта за прослава на гол а не па она вчера.
Бесрамно е договорен Скамака, дури срам му беше да игра хахаха :D
Али она гомцето Распадори па ко за инат не искина. А мене не ме барате а?

Тој Киријакопулос сеа прв пат го забележав, доста напаѓаше иако иам впечаток дека бековите на Сасуоло се малце порезервирани што се однесува на нападот, повеќе напаѓаат со таа тројка позади Скамака и едниот од везњаците, најчесто Фратези. Другите седат позади.

Иначе за лев бек резерва ја сум за Аугело од Сампдорија.

Што се однесува до Перишиќ, све е океј ко што рече али статистички многу малце учествува у голови. Она сува статистика гол/асистенција му е за нигде.
Али, добро е да се има ко опција од клупа. Не е исто да влага Перишиќ у 70та минута у ситуација ко вчерашната, или да влага Мулдур. :D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.163
Поени од реакции
10.109
Овие 5 имиња денес кружат по твитер:
Grillitisch (contract with Hoffenheim expiring), Paredes, Xhaka, Amrabat of Fiorentina and Palhinha of Sporting Lisbon.

Моја желба исто би бил Максим Лопез, ама тешко дека би делел минутажа со Брозович.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
Продај го лаутаро за 70 на барса у паника зошто не купиле жив играч и купи ги лопез како замена за брозо, фратези како замена за барела и чалха, распадори директна замена за лаутаро, и скамака директна замена за џеко, а во обратен правец прати им ги Пинамонти и Ванхаузен. Продај го Де Вриј на Конте, земи си го Бремер. Многу е лесно дајте мејл од Марота.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Бесрамно е договорен Скамака, дури срам му беше да игра хахаха :D
Али она гомцето Распадори па ко за инат не искина. А мене не ме барате а?

Тој Киријакопулос сеа прв пат го забележав, доста напаѓаше иако иам впечаток дека бековите на Сасуоло се малце порезервирани што се однесува на нападот, повеќе напаѓаат со таа тројка позади Скамака и едниот од везњаците, најчесто Фратези. Другите седат позади.

Иначе за лев бек резерва ја сум за Аугело од Сампдорија.

Што се однесува до Перишиќ, све е океј ко што рече али статистички многу малце учествува у голови. Она сува статистика гол/асистенција му е за нигде.
Али, добро е да се има ко опција од клупа. Не е исто да влага Перишиќ у 70та минута у ситуација ко вчерашната, или да влага Мулдур. :D
Тука е и проблемот со Перишиќ. Дали он би прифатил да биде замена за Госенс. И мене не ми пречи да ни биде резерва Перо.

Овој Кириакопулос прв пат ми влезе на радар против Лацио минатата сезона кога им здрви еден убав гол а и добро пуца слободни.
Кога ќе размислам дека Димарко ни е задолжен за прекини, зимај го овој, дај им го Димарко и Гаљардини плус 10 милиони. :D

П.С. Кога мислам на грков, мислам на резерва со оглед на тоа дека го имаме Госенс.

Продај го лаутаро за 70 на барса у паника зошто не купиле жив играч и купи ги лопез како замена за брозо, фратези како замена за барела и чалха, распадори директна замена за лаутаро, и скамака директна замена за џеко, а во обратен правец прати им ги Пинамонти и Ванхаузен. Продај го Де Вриј на Конте, земи си го Бремер. Многу е лесно дајте мејл од Марота.
Или поедноставно, Жанг нека го купи Сасуоло преку некој трет кинез, па така ќе ги зимаме играчите без никакви проблеми а и нема да ни кинат бодови а против конкурентите ќе гризаат како и до сега. :)

Последно уредено:
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.163
Поени од реакции
10.109
Перишич ако потпише нов договор ќе го потпише за замена на Госенс, мислам дека треба да е луд да помисли дека би се борел воопшто со Робин за место у прв тим. Али би бил и тоа како добар за замена на Госенс, дури и Дамфриз, со двете нозе игра грозниот, верувам и десно би пружал солидни партии.

Не е баш фер да му се суди по вчерашнава претстава, ипак пред 3 дена го доминираше Трент, буквално го врати на фабрички поставки.
Јебига, 33 години има и беше вчера преморен, носеше глупи одлуки у многу моменти, но и покрај тоа беше еден од ретките што нешто пробуваа да направат.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Не е баш фер да му се суди по вчерашнава претстава, ипак пред 3 дена го доминираше Трент, буквално го врати на фабрички поставки. ж
Јебига, 33 години има и беше вчера преморен, носеше глупи одлуки у многу моменти, но и покрај тоа беше еден од ретките што нешто пробуваа да направат.
Абе не е фер да му се суди по вчерашната, ама Перо имал и други многу очајни партии да бидеме реални. Имал и ѕверски, не викам не, ама севкупно нам ни треба поконкретен играч на таа позиција.
Сезоната пред да отиде во Баерн јас нервно оболев од него и Кандрева. Не знам дали сте заборавиле ама кога играше како крило покрај Икарди, цело време едно исто гледавме од него. Финтата по која е познат што ретко му успеваше и у блок. После се врати, играше на друга позиција и некако се уклопи во овој систем со оглед на тоа што многу трча. Ама ако сакаме Интер да гази, со играчи како Дамброзио, Перишиќ и Ранокија треба да се поздравиме и да им заблагодариме. Едноставно, врвот е достигнат со нив - 19то скудето. Гаљардини, Весино и остала багра ниту благодарност. На клоци треба да се ишутираат. Да не беше Интер они никогаш немаше да видат титула ниту пак да потпишат за тим од ваков калибар каков што е Интер. Димарко мислам дека ќе остане само заради тоа што е home grown играч. Јбг, некои луѓе имаат среќа во животот.

btw :

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.163
Поени од реакции
10.109
Абе не е фер да му се суди по вчерашната, ама Перо имал и други многу очајни партии да бидеме реални. Имал и ѕверски, не викам не, ама севкупно нам ни треба поконкретен играч на таа позиција.
Точно, ама имаме првотимец на таа позиција и мислам со оглед дека у средина замени за Броз/Барела/Чалха се Видал и Гаљо, немаме квалитетни напаѓачи првотимци и квалитетна замена за дефанзивци, Перишич е елита замена од клупа за моменталнава ситуација.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.803
Поени од реакции
115.809
Нема шанси Госенс да изигра 50 утакмици следна сезона, тука ги вклучувам Серија А, ЛШ и куп. Ако остане Перо ќе ротираат они двајца, си треба здрава ротација во модерно време, ретко кој е бетониран на некоја позиција, со чест на исклучоци секако. Нормално дека Госенс треба да е приоритет за стартер и верувам дека ќе биде така ако ја врати формата од пред повредата, али не е на одмет да имаш добра замена, а не некој инвалид од типот на Дармијан кој знаеш дека не може да ти донесе ништо повеќе во играта.

Јас сум за да остане Перо, секако под услов да бара нормална плата и да бе се курчи.

Броз денес продужен договор хаха, изгледа се запалија алармите кај управата после вчерашното издание на средниот ред без Броз. :D

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.163
Поени од реакции
10.109
Иначе од такви интересни бекови у чудни тимови, Молина од Удинезе исто не е лош за замена на Дамфриз.
Веќе има собрано 4Г/3А сезонава, по потреба покрива и лево. Само секако ние немаме среќа со вакви играчи, ќе допре дно исто како и Киријакопулос и нему сличните.

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Mnogu ocaen mec. Posle odlicnoto i all in izdanie izdanie so Pul, ocekuvano bi rekol. Nemame nie rooster za 2 fronta. So ogled na toa sto se lomi sezonata vo februar/mart i ti trebaat barem uste 2-ca solidni igraci(napad/sredina) za da mozat da odmoraat i rotiraat. Zatoa ogromna zamerka do upravata, moraa zimava da pazarat barem 2. Vaka posle serija od 3 posledovatelni porazi ke sjebaat i samodoverba i bukvalno od gotovo veresija si napravivme so titulata.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Овие 5 имиња денес кружат по твитер:
Grillitisch (contract with Hoffenheim expiring), Paredes, Xhaka, Amrabat of Fiorentina and Palhinha of Sporting Lisbon.

Моја желба исто би бил Максим Лопез, ама тешко дека би делел минутажа со Брозович.
Паредес и Палиња од Спортинг мислам дека се топ опции.
Би сакал еден од тие двајца да донесат, а може и двајцата што да не.

Како и да е супер би било да ги имаме и двајцата наместо Гаљардини и Весино.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Само детево како замена за Брозович. Никој друг.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.746
Само детево како замена за Брозович. Никој друг.
Брааат, вчера кога пиша Ватрен за новиот гол на Сатриано, пуштив да ја гледам Реим - Брест и изгледав добри 40-50 минути.
Ништо посебно не видов а квалитетот на двете екипи е преслаб. Факт е дека им е еден од подобрите поединци, но многу друго тоа изгледа кога би играл покрај Брозо, Барела, Чала. Мислам дека Агуме и Сатриано треба уште една сезона да идат на челичење и тоа стриктно Италија за да се приспособат на фудбалот, државата и јазикот.

Kajgana Shop

На врв Bottom