Зборле

Во последен 6ти обид го погодив денес. Многу лош старт, во првите 3 имав само една точна буква. xD

Не знам за вас, јас најчесто почнувам со АВИОН - 3 самогласки има, поголема е веројатноста да погодам некоја. :D

Не знам за вас, јас најчесто почнувам со АВИОН - 3 самогласки има, поголема е веројатноста да погодам некоја. :D

Е сеа, за кај нас ќе треба друга анализа да направиме :)

Јас осеќам дека кога ќе почнам со АВИОН, зборот ќе биде ПЕПЕЛ.

А, е, и, се позастапени од у и о. Затоа аудио не ми помага баш, за разлика од "етапи", "апели" и слични комбинации со чести согласки.

IMG_20220220_141909.jpg

Денешниот збор за погаѓање :
hqdefault.jpg
Со овој имав неуспешно договарање за размена на сликички за европското
Screenshot_2022-02-20-14-24-15-239_com.facebook.orca.jpg
Дискутабилно е колку ми фалат :pos:

Последно уредено:
1645367008628.png
Некако ми е Американската верзија полесна, веројатно затоа што ми е побогат вокабуларот. Освен кога ставаат некои потешки зборови, не секојдневни кои ги знаеш ама нема шанси да ти текнат пошто не ги користиш често како тој лепакот за тие стварите за плочки кои се ставаат, или кога ти фали само една буква а може да бидат повеќе различни комбинации.

Последно уредено:
Хаха тој лепакот меѓу плочки што се става ја не го погодив. :(

Прв пат и слушнав за тој збор, а и сега поима немам како беше зборот пошто сигурно некогаш ќе ми притреба.

Хаха тој лепакот меѓу плочки што се става ја не го погодив. :(

Прв пат и слушнав за тој збор, а и сега поима немам како беше зборот пошто сигурно некогаш ќе ми притреба.
Јас Light не го погодив, пошто на крај ми останаа доста букви и можеше да биде и N и R
2022-01-31-edit-20220220160737.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom