Дрога ( Наркотични дроги )

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
зависи како шо читав лош филм му правеа другите околу него се заебаваа .. инаку се шо гледам до сега е Happy лудница :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Mora da mu ja naprskale so hemija, inaku na salvia ne moze da mu vodat los film drugacije.

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
друже нема врска ова што збориш дека е прскана со нешто ... едноставно некогаш просторот е мал а времето е кусо ...
салвијата зависи од пута 20 до пута 80 екстракт, колку пати е помножено више се помалку време останува и се помал е просторот.. ова де за трипот зборам ...
и не се секирај ако некад наидеш на салвиа веруј дека нема да биде прскана..

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Ајде имам 1 прашање тие што се а и тие што не се земале дрога до сеа. Зошто го привлекува дрогата на човек ?? :icon_neut

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ајде имам 1 прашање тие што се а и тие што не се земале дрога до сеа. Зошто го привлекува дрогата на човек ?? :icon_neut
Хммм....поради љубопитност?И кога некој стално ке ти дрви за штетноста на нешто уште толку ти ја разгоре желбата...А потоа...едноставно навлечеш се :S

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
друже нема врска ова што збориш дека е прскана со нешто ... едноставно некогаш просторот е мал а времето е кусо ...
салвијата зависи од пута 20 до пута 80 екстракт, колку пати е помножено више се помалку време останува и се помал е просторот.. ова де за трипот зборам ...
и не се секирај ако некад наидеш на салвиа веруј дека нема да биде прскана..

Zlaten, abe, mene najde za salvia da mi kazuvas?
Ne ti se cini smesno malku? Ne ti se cini nedovetno?
Koga ke recam prskana, ne mislam polivana, tuku spiked, capisce?

Traor!

Droga? Nikako droga!
Samo naturalisticko, prirodno vozdignuvanje na svesta na povisoko nivo!
Onie koi zemaat droga (hemija) se debili i mamlazi!
I da se razbereme, ako nekoj polzuva priroda, toa ne e droga, toa e kultiviranje na svesta za nejzino vozdignuvanje i za loubavo vospriemanje na nestata.
Droga e hemija, debiliziranje na svesta i unistuvanje na teloto!

saman

Раскажувачот
Член од
1 август 2009
Мислења
367
Поени од реакции
91
Не бев баш искрен со постот од вчера пред некое време = 3 години, за нова година. Еден другар зема 2 ипол и цело време бил закован за стол гледајки надоле му било страв да погледне право ,друг зема 4 и кажа дека скоро цела вечер неможел убаво да гледа. Скоро сите кој ги земавме овие таблетки сме паднале барем по еднаш,како покосени. Garfield не се секирај другар газот ми е здрав сум бил само со жени.Out Take какво лого имаа незнам некој викаа дека се мајмуни некој спирали во секој случај моето прво искуство со хемијата не помина баш онака како што очекував. Интересно што двајца од луѓето што земаа имаа направено полесна сообраќајка со кола во дрво за сабајлето да се разбудат во едно излетничко место без да знаат за сообраќајката земале по 2.

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
Zlaten, abe, mene najde za salvia da mi kazuvas?
Ne ti se cini smesno malku? Ne ti se cini nedovetno?
Koga ke recam prskana, ne mislam polivana, tuku spiked, capisce?
Не знам зашто би било смешно или недоветно јас да зборам за тоа , највероватно сум имал и сеуште имам искуства во врска со сите тие HERBS ..
Биди ми супер и не ти посакувам бед трипови од салвиа , шрумс , пејоте или ајахуаска ...
:helou:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Imas? Bravo, ajde spodeli so nas nekoe iskustvo, ama ne so los prevod od wiki ok!
Ne velam ne, ama daj da cueme!

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
Не бев баш искрен со постот од вчера пред некое време = 3 години, за нова година. Еден другар зема 2 ипол и цело време бил закован за стол гледајки надоле му било страв да погледне право ,друг зема 4 и кажа дека скоро цела вечер неможел убаво да гледа. Скоро сите кој ги земавме овие таблетки сме паднале барем по еднаш,како покосени. Garfield не се секирај другар газот ми е здрав сум бил само со жени.Out Take какво лого имаа незнам некој викаа дека се мајмуни некој спирали во секој случај моето прво искуство со хемијата не помина баш онака како што очекував. Интересно што двајца од луѓето што земаа имаа направено полесна сообраќајка со кола во дрво за сабајлето да се разбудат во едно излетничко место без да знаат за сообраќајката земале по 2.
другар од ексери незнаеш шо ти се дешавало???

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Хммм....поради љубопитност?И кога некој стално ке ти дрви за штетноста на нешто уште толку ти ја разгоре желбата...А потоа...едноставно навлечеш се :S
Мене пак, друго ме интересира...
Ја, на пример, имам 17 години, имам прилично големо познавање околу дејството и сајд ефектите, и имам пробано трева, практикувам, по еднаш или два пати месечно. Поради тоа што ми е убаво, интересно, а и знам дека ќе терам докај 30 години, се понатаму за мене е премија.

Што една осмоодделенка - металка од прилично мал град во Источна Македонија, одлична ученичка и примерно девојче го натерало да земе ЕКСТАЗИ и во секој втор форумски пост да се кае затоа што пробала екстази? Океј, си пробала еднаш, не ти го сфаќам филмот. И кој кур ако си пробала? Од еднаш ништо нема да ти биде. Ако се навлечеш, тогаш си го ебала ежот. Ама од еднаш...?

Ист случај. Имам другарка што се на се има 3 пати дувано. И тие 3 пати и беа доволен материјал да се фура низ градов како она е највечи џанак у маало, како дечко и најголемиот наркоман (ради него пробала), како она дува и само она дува а ние незнаеме како и било, како она идеше у школо надувана и неможеше да перцепира, како трипала и имала халуцинации...

Добро луѓе, што е со вас?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Мене пак, друго ме интересира...
Ја, на пример, имам 17 години, имам прилично големо познавање околу дејството и сајд ефектите, и имам пробано трева, практикувам, по еднаш или два пати месечно. Поради тоа што ми е убаво, интересно, а и знам дека ќе терам докај 30 години, се понатаму за мене е премија.

Што една осмоодделенка - металка од прилично мал град во Источна Македонија, одлична ученичка и примерно девојче го натерало да земе ЕКСТАЗИ и во секој втор форумски пост да се кае затоа што пробала екстази? Океј, си пробала еднаш, не ти го сфаќам филмот. И кој кур ако си пробала? Од еднаш ништо нема да ти биде. Ако се навлечеш, тогаш си го ебала ежот. Ама од еднаш...?

Ист случај. Имам другарка што се на се има 3 пати дувано. И тие 3 пати и беа доволен материјал да се фура низ градов како она е највечи џанак у маало, како дечко и најголемиот наркоман (ради него пробала), како она дува и само она дува а ние незнаеме како и било, како она идеше у школо надувана и неможеше да перцепира, како трипала и имала халуцинации...

Добро луѓе, што е со вас?
Забравих у посто да спомнам дека и не мора да се навлечеш....ама ако се навлечеш си наебал настварно.Порано се каеех шо пробах екстази ама сеа не.Барем не ме копка повеке каков е ефекто.

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Забравих у посто да спомнам дека и не мора да се навлечеш....ама ако се навлечеш си наебал настварно.Порано се каеех шо пробах екстази ама сеа не.Барем не ме копка повеке каков е ефекто.
Девојче, да не ти дал тебе некој бонбони? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom