Хммм....поради љубопитност?И кога некој стално ке ти дрви за штетноста на нешто уште толку ти ја разгоре желбата...А потоа...едноставно навлечеш се :SАјде имам 1 прашање тие што се а и тие што не се земале дрога до сеа. Зошто го привлекува дрогата на човек ?? :icon_neut
друже нема врска ова што збориш дека е прскана со нешто ... едноставно некогаш просторот е мал а времето е кусо ...
салвијата зависи од пута 20 до пута 80 екстракт, колку пати е помножено више се помалку време останува и се помал е просторот.. ова де за трипот зборам ...
и не се секирај ако некад наидеш на салвиа веруј дека нема да биде прскана..
Не знам зашто би било смешно или недоветно јас да зборам за тоа , највероватно сум имал и сеуште имам искуства во врска со сите тие HERBS ..Zlaten, abe, mene najde za salvia da mi kazuvas?
Ne ti se cini smesno malku? Ne ti se cini nedovetno?
Koga ke recam prskana, ne mislam polivana, tuku spiked, capisce?
другар од ексери незнаеш шо ти се дешавало???Не бев баш искрен со постот од вчера пред некое време = 3 години, за нова година. Еден другар зема 2 ипол и цело време бил закован за стол гледајки надоле му било страв да погледне право ,друг зема 4 и кажа дека скоро цела вечер неможел убаво да гледа. Скоро сите кој ги земавме овие таблетки сме паднале барем по еднаш,како покосени. Garfield не се секирај другар газот ми е здрав сум бил само со жени.Out Take какво лого имаа незнам некој викаа дека се мајмуни некој спирали во секој случај моето прво искуство со хемијата не помина баш онака како што очекував. Интересно што двајца од луѓето што земаа имаа направено полесна сообраќајка со кола во дрво за сабајлето да се разбудат во едно излетничко место без да знаат за сообраќајката земале по 2.
Мене пак, друго ме интересира...Хммм....поради љубопитност?И кога некој стално ке ти дрви за штетноста на нешто уште толку ти ја разгоре желбата...А потоа...едноставно навлечеш се :S
A.W. Феномен.Добро луѓе, што е со вас?
Забравих у посто да спомнам дека и не мора да се навлечеш....ама ако се навлечеш си наебал настварно.Порано се каеех шо пробах екстази ама сеа не.Барем не ме копка повеке каков е ефекто.Мене пак, друго ме интересира...
Ја, на пример, имам 17 години, имам прилично големо познавање околу дејството и сајд ефектите, и имам пробано трева, практикувам, по еднаш или два пати месечно. Поради тоа што ми е убаво, интересно, а и знам дека ќе терам докај 30 години, се понатаму за мене е премија.
Што една осмоодделенка - металка од прилично мал град во Источна Македонија, одлична ученичка и примерно девојче го натерало да земе ЕКСТАЗИ и во секој втор форумски пост да се кае затоа што пробала екстази? Океј, си пробала еднаш, не ти го сфаќам филмот. И кој кур ако си пробала? Од еднаш ништо нема да ти биде. Ако се навлечеш, тогаш си го ебала ежот. Ама од еднаш...?
Ист случај. Имам другарка што се на се има 3 пати дувано. И тие 3 пати и беа доволен материјал да се фура низ градов како она е највечи џанак у маало, како дечко и најголемиот наркоман (ради него пробала), како она дува и само она дува а ние незнаеме како и било, како она идеше у школо надувана и неможеше да перцепира, како трипала и имала халуцинации...
Добро луѓе, што е со вас?
Девојче, да не ти дал тебе некој бонбони?Забравих у посто да спомнам дека и не мора да се навлечеш....ама ако се навлечеш си наебал настварно.Порано се каеех шо пробах екстази ама сеа не.Барем не ме копка повеке каков е ефекто.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: сеа дури ме изнасмејаДевојче, да не ти дал тебе некој бонбони?