Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Не памтам последно кога имавме толку слаб напад. Искрено, од ко памтам Интер имал јак голман и јак напаѓач.
Лаутаро ни бил, нити пак ќе биди некогаш прва виолина. Него му треба простор. А за да се отвори простор му треба тип како Лукаку, или тип како Левандовски, Икарди, Јович... чак и Џеко од пред 10 години.
Не знам, стварно не знам кој напаѓач би го купиле в година. Ако не сакаме еден куп пари да фрлиме, единствено логично решение ми е Јович.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.759
Не знам, стварно не знам кој напаѓач би го купиле в година. Ако не сакаме еден куп пари да фрлиме, единствено логично решение ми е Јович.
Нашиве да не фрлаат пари на Скамака и истите да ги потрошат на Дарвин Нунез од Бенфика има да бидеме обезбедени за наредни 10 години.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.235
Поени од реакции
13.163
Не памтам последно кога имавме толку слаб напад. Искрено, од ко памтам Интер имал јак голман и јак напаѓач.
Лаутаро ни бил, нити пак ќе биди некогаш прва виолина. Него му треба простор. А за да се отвори простор му треба тип како Лукаку, или тип како Левандовски, Икарди, Јович... чак и Џеко од пред 10 години.
Тој што требаше да го купиме отиде во јувентус.
Истото на времето и со дибала го направија - стај ги милионите на маса и пакувај го играчот.

Со говнава кинески тој филм не го гледаме.
Гледам спласнаа и шпекулациите за арапите така да спремете се за подолг пост коа се во прашање првокласни фудбалери,а со тоа и јак тим кој би догурал барем до полуфинале лш.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Скамака ти е тешка превара. Искрено, дај боже да дојди време да си ги изедам лајнава што ги јадам. Да бевме Рома/Лацио/Аталанта ниво, ок да ризикуваш, па ако се погоди продај го после за 100 милиони. Ама за екипа ко Интер, што има пенал да биди следниве 5 години Бог и батина во Италија, и да игра константно четврфинале/полуфинале ЛШ, е незамисливо играч ко Скрамака да ти биди главен напаѓач.
Ако остани Перо (не ми се верува колку го мразев), со 2 квалитетни играчи за на клупа на средина (овде можи да експериментираме со Фратези и такви деца), и 1 класа напаѓач тимов ќе биди драстично видоизменет. Чак и ДеФреј за онај од торино нема да биди згрешено.
Дамфриз пример, почнува да ми станува омилен, не ради шо е јак, туку, како шо викаше Конте, главата долу, и веслај... е така овај, си чути, и си весла. И од година че биди зациментиран десен бек. Ништо ВАУ, ама никој нема да се жала од него.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Добра игра, ама уште еднаш се покажа дека во нападот сме нула.
Би се обидел со Санчез и Лаутаро па и Каиседо ќе биде подобар од Џеко.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.168
Поени од реакции
10.120
Ова е уствари моментот кој ме напна највеќе вчера. Не само што не проба да го претрча, туку и се укочи скроз, тотално без идеја. Не знам што му е со самодовербата, ама бар од него очекував пргавост некоја.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Морам исто да го пофалам Инзаги. Кој сака нека кажи, ама во моментов е ТРЕНЕРИШТЕ. Замислете да ги има Сити, Ливерпул, Баерн, ПСЖ на располагање. Најпријатно изненадување ми е сезонава. ЦАР!

Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
Ова е уствари моментот кој ме напна највеќе вчера. Не само што не проба да го претрча, туку и се укочи скроз, тотално без идеја. Не знам што му е со самодовербата, ама бар од него очекував пргавост некоја.

Како бе брат ова да те напни?
Ова беше плански.
Вадеше корнер, по што ке дадеме гол со глава :icon_lol: Така сме најопасни.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.422
Нашиве да не фрлаат пари на Скамака и истите да ги потрошат на Дарвин Нунез од Бенфика има да бидеме обезбедени за наредни 10 години.
Ко Милан што се обезбеди за 10 године со Андре Силва? :pos:
Од Фалкао наамо нема излезено асален напаѓач од таа умрена лига

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.759
Ко Милан што се обезбеди за 10 године со Андре Силва? :pos:
Од Фалкао наамо нема излезено асален напаѓач од таа умрена лига
Ех а да го земеле Раул Хименез место Андре Силва немаше ова да биде муабетот. А и последните две сезони воопшто не игра лошо Силва.
Не значи ако не се погодиле неколку, дека и Нунез ќе биде истиот. За мене во моментов е подобра опција од Скамака, Распадори...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И јас сум за овој Дарвин. На Кавани потсеќа.

Мада у право е и Марли.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.456
Поени од реакции
14.891
А и двата клуба ги поврзуваат со Канаѓанецот од Лил, некои пишуваат и дека Интер разгледувал и опција да го продаде Лаутаро за да го земе.

Кој и да го доведе, мислам дека нема да се зезне.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.168
Поени од реакции
10.120
Госенс се вратил на тенинзи со екипата. Нека го стаат Перишич шпиц на Енфилд, Госенс лево и да ја вртиме.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.941
Поени од реакции
23.759

FC Internazionale Milano is pleased to announce that Sport CEO Giuseppe Marotta , Chief Sport Officer Piero Ausilio and Deputy Chief Sport Officer Dario Baccin have renewed their contracts with Club Campione d'Italia until 30 June 2025. Their commitment - under the presidency of Steven Zhang - will continue for at least another 3 years.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.313
Госенс се вратил на тенинзи со екипата. Нека го стаат Перишич шпиц на Енфилд, Госенс лево и да ја вртиме.
Na 25.02 kje bide vo sostavot koga igrame protiv Dzenova, valda na klupa.

Kajgana Shop

На врв Bottom