- Член од
- 10 август 2011
- Мислења
- 1.930
- Поени од реакции
- 7.811
Don"t open that can of worms....againMalku off topic... Ne znam koj bese, ali ja bi mu simnal kapa na deckoto tuka koga zborese deka podobro e da si otide Lautaro otkolku Hakimi...
Don"t open that can of worms....againMalku off topic... Ne znam koj bese, ali ja bi mu simnal kapa na deckoto tuka koga zborese deka podobro e da si otide Lautaro otkolku Hakimi...
Еј еј полека пријатели и Тролејбус, 100 години немавме група пројдено сеа не треба да бркаме тренери и играчи ради пораз од Ливерпул кој е топ 3 тим во светот. Напротив, јас сум среќен што покажавме дека може да парираме на волку јаки тимови, само силата е таа со овој фонд на играчи. Основата ни е одлична, треба пар засилувања летоска и таман ќе бидеме.
И да, Ханда те молам умри некако не можам да те гледам веќе.
Види ги па овие соучениците од Златен Сремец какви глупости изнатрескаа...Malku off topic... Ne znam koj bese, ali ja bi mu simnal kapa na deckoto tuka koga zborese deka podobro e da si otide Lautaro otkolku Hakimi...
Нема врска сево ова, денес требаше Џеко да искочи и да влезе Санчез. Не го кривам за ништо Џеко пошо изигра ок меч ама усра 3 4 чисти контри зашо е спор, јебига не е и он крив. Требаше да се убрза нападот пошо Пул фура висок пресинг.Се шлепаше лани на грб на Лукаку, пошо многу често го чуваа овој и по 3ца дефанзивци, даде 10тина гола и у ситуација кога треба да превземе дел од одговорноста, он е печен да изгуби стартно место од Санчез, заборавен на фудбалската мапа.
Апсолутно не ми беше постот за денес. Денес Лаутаро дури и коректно изигра, за негови стандарди сезонава, каде речиси и да не постои.Нема врска сево ова, денес требаше Џеко да искочи и да влезе Санчез. Не го кривам за ништо Џеко пошо изигра ок меч ама усра 3 4 чисти контри зашо е спор, јебига не е и он крив. Требаше да се убрза нападот пошо Пул фура висок пресинг.
Уживај овој ми е последен пост...Дај нека му испрсти некој хелекс на тролејбусот. На раб на мозочен удар е ако веќе не го доживеал. Не се трпи на темава. Мора да се смири малце иначе 50 страни ќе натопори на темава до сабајле.
Аман бе, стабилизирај се малку.Уживај овој ми е последен пост...
До фијаското што ни го приредија летоска кинезите е!Аман бе, стабилизирај се малку.
Не е крај на светот, никој освен тебе не мислеше дека имаме шанси против Ливерпул.
Не е до Инзаги, до Сенси, или некој друг, едноставно толку им е силата.
Има за што да се игра до крај, ова беше за мерак двомеч, ништо друго.
Абе за тоа бевме свесни уште тогаш. Ама реално и без такво лето, далеку сме од нивото на Ливерпул. Не сме за завршни рунди на ЛШ, има нивоа што треба да ги поминеме прво.До фијаското што ни го приредија летоска кинезите е!
Само до тоа и ништо друго.
Не викам не ама срам ме изеде коа ја видов тројната измена.Абе за тоа бевме свесни уште тогаш. Ама реално и без такво лето, далеку сме од нивото на Ливерпул. Не сме за завршни рунди на ЛШ, има нивоа што треба да ги поминеме прво.