Sekta vo Kumanovo?

Член од
20 октомври 2021
Мислења
30
Поени од реакции
17

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
915
Поени од реакции
2.563
језиво ми делува, како мали не плашеа со секти и сеа иам трауми.. не спамам... озбилно

Член од
31 јануари 2022
Мислења
377
Поени од реакции
995
Од секта само јеховини сведоци и најлошата - провакс секта ги признавам. Се останато е мачкина кашлица.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.860
Поени од реакции
8.251
Ме интересира праат нешто на народот?

Јеховини сведоци знам и сум чул ѕвонат по станови, куќи на врата си тераат агенда да те привлечат да си дел од нивната секта.

SkimSkam

Full Stack Говнар
Член од
26 август 2021
Мислења
2.119
Поени од реакции
5.671
Комаја беа оние што правеа групњаци у Маврово ко distance event?

Член од
24 август 2011
Мислења
105
Поени од реакции
35
Ме интересира праат нешто на народот?

Јеховини сведоци знам и сум чул ѕвонат по станови, куќи на врата си тераат агенда да те привлечат да си дел од нивната секта.
не ништо, посебно не во куманово оти само што дошле, неколку дена.
али како и стандард медиуми напумпаат вест, народ да се исплаши без причина.

и во куманово и во македонија има еден куп "секти". што не се гаѓаат со јајца сите,...

гад народ сме, а нешто различно одма да се сече, се додека дете не ми убедуваат нема што да ги дирам.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552

непосредно пред да се појават го глеав видеово. језиви се ако се тие, чудно е едино шо носат бело иако верувањата им се дека мора да се у црно

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.860
Поени од реакции
8.251
не ништо, посебно не во куманово оти само што дошле, неколку дена.
али како и стандард медиуми напумпаат вест, народ да се исплаши без причина.

и во куманово и во македонија има еден куп "секти". што не се гаѓаат со јајца сите,...

гад народ сме, а нешто различно одма да се сече, се додека дете не ми убедуваат нема што да ги дирам.
Малце језиво изгледаат да си пример во маркет и овие ги здогледаш таму ќе си помислиш дека ете во секој момент ќе извадат бомба и ќе го рокнат цел маркет у воздух. Таква имаме слика за сите тие луѓе поради што сме гледале на телевизија од Ирак,Иран и други исламски држави како се цело време со калаши, зољи и бомби во рака.

Последно уредено:

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Читам тука ги гаѓале со јајца и онака им се собирале пред куќа, упатувајќи им по некој збор да си одат.
Читам ќе оделе за Албанија. Колку ли ќе успеат да се задржат таму? 1-2 дена? Можеби и само неколку часа. Утнале нова локација дефинитивно.
Тука јајца, таму калаш. Нема лабаво.

Член од
24 август 2011
Мислења
105
Поени од реакции
35
Малце језиво изгледаат да си пример во маркет и овие ги здогледаш таму ќе си помислиш дека ете во секој момент ќе извадат бомба и ќе го рокнат цел маркет у воздух. Таква имаме слика за сите тие луѓе поради што сме гледале на телевизија од Ирак,Иран и други исламски држави како се цело време со калаши, зољи и бомби во рака.

на филмови, документарци,... америчка пропаганда, амери најдобри свугде ширив мир, сви останати лоши.
да може малко неугодно ке е, али ми не ни дочекамо одма отидемо и им фрљамо јајца по врата.
мизерија од народ смо.

Kajgana Shop

На врв Bottom