Sekta vo Kumanovo?

• Креатор на темата Креатор на темата Ace03
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 октомври 2021
Мислења
30
Поени од реакции
17
Од секта само јеховини сведоци и најлошата - провакс секта ги признавам. Се останато е мачкина кашлица.

Ме интересира праат нешто на народот?

Јеховини сведоци знам и сум чул ѕвонат по станови, куќи на врата си тераат агенда да те привлечат да си дел од нивната секта.

Комаја беа оние што правеа групњаци у Маврово ко distance event?

Ме интересира праат нешто на народот?

Јеховини сведоци знам и сум чул ѕвонат по станови, куќи на врата си тераат агенда да те привлечат да си дел од нивната секта.

не ништо, посебно не во куманово оти само што дошле, неколку дена.
али како и стандард медиуми напумпаат вест, народ да се исплаши без причина.

и во куманово и во македонија има еден куп "секти". што не се гаѓаат со јајца сите,...

гад народ сме, а нешто различно одма да се сече, се додека дете не ми убедуваат нема што да ги дирам.

непосредно пред да се појават го глеав видеово. језиви се ако се тие, чудно е едино шо носат бело иако верувањата им се дека мора да се у црно

не ништо, посебно не во куманово оти само што дошле, неколку дена.
али како и стандард медиуми напумпаат вест, народ да се исплаши без причина.

и во куманово и во македонија има еден куп "секти". што не се гаѓаат со јајца сите,...

гад народ сме, а нешто различно одма да се сече, се додека дете не ми убедуваат нема што да ги дирам.
Малце језиво изгледаат да си пример во маркет и овие ги здогледаш таму ќе си помислиш дека ете во секој момент ќе извадат бомба и ќе го рокнат цел маркет у воздух. Таква имаме слика за сите тие луѓе поради што сме гледале на телевизија од Ирак,Иран и други исламски држави како се цело време со калаши, зољи и бомби во рака.

Последно уредено:
Читам тука ги гаѓале со јајца и онака им се собирале пред куќа, упатувајќи им по некој збор да си одат.
Читам ќе оделе за Албанија. Колку ли ќе успеат да се задржат таму? 1-2 дена? Можеби и само неколку часа. Утнале нова локација дефинитивно.
Тука јајца, таму калаш. Нема лабаво.

Малце језиво изгледаат да си пример во маркет и овие ги здогледаш таму ќе си помислиш дека ете во секој момент ќе извадат бомба и ќе го рокнат цел маркет у воздух. Таква имаме слика за сите тие луѓе поради што сме гледале на телевизија од Ирак,Иран и други исламски држави како се цело време со калаши, зољи и бомби во рака.

на филмови, документарци,... америчка пропаганда, амери најдобри свугде ширив мир, сви останати лоши.
да може малко неугодно ке е, али ми не ни дочекамо одма отидемо и им фрљамо јајца по врата.
мизерија од народ смо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom