СЕКТА СЕ ДОСЕЛИ ВО КУМАНОВО, жителите бараат полицијата да ги исели
Повеќемина странски државјани кои во Куманово се доселиле неодамна почнале да вршат религиозни проповеди во просториите на изнајмен објект в...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е супер ако е такаСи отидоа више, некој ги излажаш 30 000 бил минималецот оно само 18 000
Да, едини услов е да си зачленет у КабошонДали сеуште се тука? Сакам да се зачленам
Ме интересира праат нешто на народот?
Јеховини сведоци знам и сум чул ѕвонат по станови, куќи на врата си тераат агенда да те привлечат да си дел од нивната секта.
Малце језиво изгледаат да си пример во маркет и овие ги здогледаш таму ќе си помислиш дека ете во секој момент ќе извадат бомба и ќе го рокнат цел маркет у воздух. Таква имаме слика за сите тие луѓе поради што сме гледале на телевизија од Ирак,Иран и други исламски држави како се цело време со калаши, зољи и бомби во рака.не ништо, посебно не во куманово оти само што дошле, неколку дена.
али како и стандард медиуми напумпаат вест, народ да се исплаши без причина.
и во куманово и во македонија има еден куп "секти". што не се гаѓаат со јајца сите,...
гад народ сме, а нешто различно одма да се сече, се додека дете не ми убедуваат нема што да ги дирам.
Малце језиво изгледаат да си пример во маркет и овие ги здогледаш таму ќе си помислиш дека ете во секој момент ќе извадат бомба и ќе го рокнат цел маркет у воздух. Таква имаме слика за сите тие луѓе поради што сме гледале на телевизија од Ирак,Иран и други исламски држави како се цело време со калаши, зољи и бомби во рака.