Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе кога има забрана сигурно ќе бевме вратени на пола пат.
Смешно оправдување. Комити имаа забрана за во Охрид со Воска, па отидовме 100 луѓе без проблем. Нефи правеше проблеми не сакаше да не пушти на стадион, на крај виде не виде, и за него и за сите побезбедно беше да отворат врати. Недела е неработен ден, ако сакавте можевте убаво да испланирате со редовен превоз, со воз, со кола, има милион начини да се стигне до Скопје ако се сака.

Смешно оправдување. Комити имаа забрана за во Охрид со Воска, па отидовме 100 луѓе без проблем. Нефи правеше проблеми не сакаше да не пушти на стадион, на крај виде, и за него и за сите побезбедно беше да отворат врати. Недела е неработен ден, ако сакавте можевте убаво да испланирате со редовен превоз, со воз, со кола, има милион начини да се стигне до Скопје ако се сака.
Не ги чепкај на таа тема, не е убаво :D

Веќе кога има забрана сигурно ќе бевме вратени на пола пат.
Е другар сега виде ли како е кога имавме забрана за у кавадарци кога на влезовите имаше цела армија ебр мебр, и јадевте гомна дека ако сме сакале сме можеле па уште по фб се фалевте

Особено со репертоарот од песни посебно ме импресионираа. Цел натпревар анти скопско скандирање и на крај ИГРА МАГИЧНО, МАГИЧНО :oleee:

Во Охрид таа песна се пее од 2009та некаде. А вие се понашате ко да е ваша, а и вие ја имате земено од Тарурунум Бојс.

РИБАРСКА МОБИЛИЗАЦИЈА ⚠️

ФК ОХРИД - ФК Вардар Сабота (19.02)

Почнува навивачкото лудило!!!
Цел ОХРИД на нозе!!!
Утакмица која несмее да се пропушти!!!
Биди и ТИ дел од овој СПЕКТАКАЛ!!!

Собир: МИНИ МАРКЕТ 12:00⚠️

#ТиСиНашаПрваЉубов ⚪

Attachments

• IMG_20220214_122456_885.jpg
    IMG_20220214_122456_885.jpg
    255,8 KB · Прегледи: 17
Друже никој од Комити ме се замара со вас, не знам за дечките од Ченто, но ништо од тоа нема на ниво на група, да бидеме реални, без навреда.
Додеак трае паузата, полу-сезона змискиот период Декември - Март, секогаш веќе Јануари или Февруари Комити почнувале со подготовки за првиот натпревар, бидејќи конечно после паузата следи натпревар. Пред 5 сезони, прв натпвревар беше со Силекс у Кратово и таму отидовме 300 луѓе, на пример, а тоа е клубе без навивачи.
Значи повикуавњето е чисто афирмација на членството дека втората полусезона започнува и следи првиот натпревар таму и таму.

Иначе, да, Рибари, напредуваа последниве години, тоа е добро.
Ама, ја да сум на ваше место, реално, не би си праел од ништо нешто, непријателски односи со групи како Комити, Чкембари.
Поготово не, ако знам дека тие групи се постари помоќни итн. Не ми се веруваше, кога ми пратија луѓе линк, дека имало некој коментари и една напраевна слика ми се чини, нешто у стил против Комити. Крајно непотребно што ве кошта многу. Е затоа некои луѓе ви се накрвени, нормално помладите поише и сакаат да ве тепаат каj и да ве видат.
Значи од кај вас почнале провокации, према помоќна група. Така да, за тие проблеми у свој двор треба прво.
Ене и оној горе пишал „убаво си поминаа едно лето нека дојдат пак“ не сфаќа кутриот дека ако налета на постара екипа на Комити веројатно ќе треба да се пензионира од навивачкиот свет. Без потребно, апла без потребно, после Цацко ви е крив.

Иначе на времето Вардар имаше навивачи од Охрид, има и сега, беа луѓе често и на РК Вардар.

Него, имаше едни , на Балисти подгрупа од Охрид, како се викаа, тие постојат ?
Толку пати поминување низ Охрид никако да ги видиме, а исто и они пишуваа глупости по форуми.
edna naselba so albanci ima, cim ne baras, za drug pat da znajs

Друже никој од Комити ме се замара со вас, не знам за дечките од Ченто, но ништо од тоа нема на ниво на група, да бидеме реални, без навреда.
Додеак трае паузата, полу-сезона змискиот период Декември - Март, секогаш веќе Јануари или Февруари Комити почнувале со подготовки за првиот натпревар, бидејќи конечно после паузата следи натпревар. Пред 5 сезони, прв натпвревар беше со Силекс у Кратово и таму отидовме 300 луѓе, на пример, а тоа е клубе без навивачи.
Значи повикуавњето е чисто афирмација на членството дека втората полусезона започнува и следи првиот натпревар таму и таму.

Иначе, да, Рибари, напредуваа последниве години, тоа е добро.
Ама, ја да сум на ваше место, реално, не би си праел од ништо нешто, непријателски односи со групи како Комити, Чкембари.
Поготово не, ако знам дека тие групи се постари помоќни итн. Не ми се веруваше, кога ми пратија луѓе линк, дека имало некој коментари и една напраевна слика ми се чини, нешто у стил против Комити. Крајно непотребно што ве кошта многу. Е затоа некои луѓе ви се накрвени, нормално помладите поише и сакаат да ве тепаат каj и да ве видат.
Значи од кај вас почнале провокации, према помоќна група. Така да, за тие проблеми у свој двор треба прво.
Ене и оној горе пишал „убаво си поминаа едно лето нека дојдат пак“ не сфаќа кутриот дека ако налета на постара екипа на Комити веројатно ќе треба да се пензионира од навивачкиот свет. Без потребно, апла без потребно, после Цацко ви е крив.

Иначе на времето Вардар имаше навивачи од Охрид, има и сега, беа луѓе често и на РК Вардар.

Него, имаше едни , на Балисти подгрупа од Охрид, како се викаа, тие постојат ?
Толку пати поминување низ Охрид никако да ги видиме, а исто и они пишуваа глупости по форуми.
Не е така Ченто се криви за то шо се деаи тие се курчеја и викаја кој ги ебит Комитини така настана кавгата јас сум тој шо бев на настанот и така почна се!
Ние никого не сме испровоцирале и со Чкембари е измислица немат врска ама ето бидна. Ние сме тука прифативме и ќе се држиме до крај.
За то со балисти се згаснати од наша страна. Многу пати јадеа ќотек од Рибари последно беше пред година ипол и од тогаш ѓи немат.
Нека биде добра утакмица без разлика на се!
Се гледаме
ФК ОХРИД ФК ВАРДАР 19.02

Screenshot_20220214-163637_Gallery.jpg
Shkendija - Struga

Solidno izdanie od nasa strana , me iznenadi obicnata publika imase dobar broj malu ka da se krena euforia.
Sto se zdivile ribarive citam demek nasive od ohrid zgasnale i toa od niv :D interesen maliov go fatilo euforia dur ne go cukne nekoa ship-tarska centrifuga tek togas ke se smiri , znaci ne zgasnale samo sto na utakmici ida poretko logicno na derbi natprevari sepak 140klm e mnogu , @Patriot_Mkd neznam sto gi barate niv gi imate nivnite braqa poblisku ete ke vlezete 1liga se nadevam i ke se vidime da sme zdravi i zivi :)

Oti navivate na pokrivot namesto na tribina?

ФК Шкупи казнет со 5000 евра и два меча без публика

Дисциплинската комисијата на Фудбалската федерација на Македонија одлучи да го казни моментно водечкиот во Првата лига, Шкупи.
lg.php

Фудбалскиот клуб од Чаир доби парична казна од 5000 евра после сето она што се случуваше на дербито против Шкендија.
lg.php

Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom