Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
од сите можни природни работи, вие решивте да се потруете со печурчиња?? Кои растат кај нас и кои се многу опасни. Ебаве тоа тињите.
Да сум на ваше место, ќе најдев некој кој доаѓа од јебена Холандија да ми донесе печурки! Поефтино за здравје.

од сите можни природни работи, вие решивте да се потруете со печурчиња?? Кои растат кај нас и кои се многу опасни. Ебаве тоа тињите.
Да сум на ваше место, ќе најдев некој кој доаѓа од јебена Холандија да ми донесе печурки! Поефтино за здравје.

Не рековме дека ќе ќинисаме сеуште :toe:
Да порачавме по некој од Холандија, ќе го сардисаа на граница, кај нас, и пак ќе останевме без печурки и без тој некој :vozbud:

А не рековме и дека одиме нарочно за печурките, авантурата е битна тука :tapp:

нема проблем за еднодневно искачување на некоја планина, може да се собереме неколку кајганџии и да напрајме некоја прошетка, можеме да се договориме.
Само мислам дека најдобро време е некаде накај септември-октомври, тоа е сезоната де.

А може и порано, онака рекреативно :helou:

Да насобереме слики од магицни печурки шо појче, земаме џоинти и прајме кајганска екскурзија, може и ко че пукни пролетва...:helou:

Можеби ќе најдеме и овде некоја магична никад не се знае...че идиш?

Да насобереме слики од магицни печурки шо појче, земаме џоинти и прајме кајганска екскурзија, може и ко че пукни пролетва...:helou:

That`s the spirit I was looking for. Adventure trip

:baeh: Anyone IN?

Или да отвараме нова тема? За пријавување. па да видиме колку не има?

Или ќе трипаме или ќе се отруеме. Eдното поверојатно од другото. :icon_lol:

Можи нова тема за собиранка, само да не се пријави и некој џандар :nesum:
Нека стои како предлог...:wink:

шо д хел е ергот?
и шо е ликвид :)

Види пошто праша значи за сајд ефектс Јас би ти рекол ДЕФИНИТИВНО НЕ ЗЕМАЈ,бидејќи истиот покрај ЛСД содржи мноогуу ОТРОВИ и има ЖРТВИ.
Значи има навистина луѓе кои го земаат то се Ерготисти(не користат Наркотик...хаха туку паразит)....

Инаку Ликуидот ЛСД вообичаено е со покрај стандардно ЛСД има и додатни супстанци кои го појачуваат:)

И за дрога да користиш треба малце да си паметен да знаеш како да ја користиш. Има некои глупави неиживеани па они немат ситка, цел живот не излегол у чаршија, па случајно се здружи со некој дрогираш и за помалце од година гледаш дечкото е по подруми.
Значи ја имаш научено улицата, а тука спаѓа и дрога и алкохол и курви и поштени и ганс енд роузис и тепачки за пички и све тоа курназлчење по улиците, и кога ке поминеш по тенката црвена линија... е ондак више дрогата ја користиш од мерак,а не за курназлк, значи ја возиш како што ти е кеф на свој начин.
А не некои тамо.... јебем ли ги, те го навлеков другар ми на грас пред една година, а он неиживеан, и од тој ден до денешен јас не го видов трезен. А жена има и 2 деца, нека дува, него да не земе нешто без да ме праша.

Добро напишано.

Во ПРАВО Е!!!

Се знае кои се со мала токсичност а со ЈАКО ХАЛУЦИНОГЕНО ДЕЈСТВО.

Можи нова тема за собиранка, само да не се пријави и некој џандар :nesum:
Нека стои како предлог...:wink:

Не бе ДБК ќе не средат како ЦИА што прави во филмовите:pos2::pos2:

Има џандари ама немајте мака нема да добијат ИП преку кгн...а за друг канал ќе треба да плаќаат а за 5 џоинта максимум две печирки и околу 800микрограма ЛСД...абе не се замараат бре...РЕЗИЛ е тоа...они таму фаќаат по Килограми Хероини,кокаини и нека Продолжат така БРАВО!!!!

а за обична дискусија не се замараат:toe:

Otkako projde viznata liberalizacija, nema gajle, svezi pe;urki, spremeni, vo zamrznuval;, u kesa, i u autobus, dur se odmrznat, tamam, Skopje, odma na autobuska na lapanje i krsh!

Тоа се бараше! знаев дека ќе има заинтересирани овде :)
ок, може да се договориме понатаму, само не мислам дека е потребна нова тема. И најпрво е потребно добро едуцирање за дејството пред да се проба, стаив доста корисни линкови у предходни мислења.

ок, може да се договориме понатаму, само не мислам дека е потребна нова тема. И најпрво е потребно добро едуцирање за дејството пред да се проба, стаив доста корисни линкови у предходни мислења.

Is this a Joke :aaaaaa:?
ако не е Марсовка reporting :salut:

За едукација за дејството колај работа, битно е да има еден свесен шо не зел за секој случај...битно е да ги најдеме, да не ги утнеме...пред да се организираме ќе ги побараме сите врсти на магични печурки што се најдуваат во европа...и со сликите во руки одиме во поход...

Се надевам пролетва ќе биде...:helou:

Немојте дотогаш етер важи...

Само Ганџа и кафе и цигари(цигари не во кафичи и не на земја!!!!!).

Немојте дотогаш етер важи...

Само Ганџа и кафе и цигари(цигари не во кафичи и не на земја!!!!!).

А шо, ти нема да идиш? Ако не друго ќе се изнашетаме ебаго...:toe:
Башка имаш познавања појче од шо треба шо се вели...бар теоретски, ќе размениме мислења стручни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom