Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
еми и пред и за време на трип хахахах ами не знам немам пробано ја, сега само знаење собирам...:toe:
Stick to st.Jane Mary дур не најдеш некој лично шо пробал. :)
Иначе, има indoors marijuana seeds низ македонијава?

Сигурно се најдуваат, јас сум гледал слики само ме плаши фактот што има слични на нив кои се отровни...единствена сигурна каде нема утка е Аманита Мускариа...а сигурно ги има по планињево и ливајџево...

јас имам најдено на Плачковица, од радовишката страна на некаде над 1600 метри надморска висина.....

HINT: Еден од повисоките врвови на планината

Stick to st.Jane Mary дур не најдеш некој лично шо пробал. :)
Иначе, има indoors marijuana seeds низ македонијава?

Земи џоинт и извај ги семките и етети:toe:

јас имам најдено на Плачковица, од радовишката страна на некаде над 1600 метри надморска висина.....

Аманита мускариа имаш најдено?
Јас некојку пати имав барано ама кур, не најдов...знам само дека во шумски предели се најдува, расти на есен и најчесто во борова шума...абе сигурно има и други само двојниците се проблем...

INDOORS
не outdoors...дома у саксија да го клаиш :)

Епа, исто ти е, јас така у средно зедов џоинт, кладов 5 семки во саксија од кои една се фати, ама мајка ми да ти знаела шо е и ми го искорна хахахха, затоа родителите треба да се држат во мрак хахаххах
Ама не ти се исплајча тој ризик да садиш...освен ако не живееш самостојно па за душа 2-3 коренчиња без никој да знае...

Аманита мускариа имаш најдено?
Јас некојку пати имав барано ама кур, не најдов...знам само дека во шумски предели се најдува, расти на есен и најчесто во борова шума...абе сигурно има и други само двојниците се проблем...

ја сликав бе, ама не ми личи на таа што ја напиша
220px-Amanita_muscaria_3_vliegenzwammen_op_rij.jpg

повеќе на овие одговара по изгледот
slide0003.jpg

Магус, не зезај бе, малтретирање е, полесно е да ја купиш!

Добар текст напишал тој дечкото пред некоја страна, тоа со дуплото плико, ама немам намера да развивам градинарска кариера.
И дали е задолжително да има искусен психонаут или е само препорачливо?
На хрватскиот форум членовите имаа посебна заштита за ај пи адреси, но цејканите го пробија системот и ги испофаќаа многумина, а овде нема никаква заштита, затоа ќе ви препорачам да внимавате, оти да сакаат ќе ве соберат сите у Шутка. Иначе Боби, текстов е прилично едноставен, а сум читал многу поголеми и со многу повеќе варијанти за одгледување, најповолно е со вермикулит, но не можев да најдам во МК, па барав алтернатива со пуканки, инаку успева со многу алтернативи.
А за сетинг во една психоделична сесија, прочитај овде. Искусен психонаут е повеќе од потребно, но доколку нема таков, алтернатива е да најдеш поверлив другар кој е упатен бар малку во тоа поле.

На хрватскиот форум членовите имаа посебна заштита за ај пи адреси, но цејканите го пробија системот и ги испофаќаа многумина, а овде нема никаква заштита, затоа ќе ви препорачам да внимавате, оти да сакаат ќе ве соберат сите у Шутка. Иначе Боби, текстов е прилично едноставен, а сум читал многу поголеми и со многу повеќе варијанти за одгледување, најповолно е со вермикулит, но не можев да најдам во МК, па барав алтернатива со пуканки, инаку успева со многу алтернативи.
А за сетинг во една психоделична сесија, прочитај овде. Искусен психонаут е повеќе од потребно, но доколку нема таков, алтернатива е да најдеш поверлив другар кој е упатен бар малку во тоа поле.

Во право си, премногу информации не треба, ама ние овде само расправаме, не прајме бизниси...:toe:

Амстердам:nesum:

Има и во Словенија. Мислам, има прилично лесен начин да додјеш до нив, бидејќи го олабавија обрачот кон психоделици.

во случај да планираш уште некој таков подвиг, би сакал да се договориме во заедничка акција :)

Има и во Словенија. Мислам, има прилично лесен начин да додјеш до нив, бидејќи го олабавија обрачот кон психоделици.

во случај да планираш уште некој таков подвиг, би сакал да се договориме во заедничка акција :)

Идам и јас...:vozbud:

INDOORS
не outdoors...дома у саксија да го клаиш :)

Многу покомплицирано е индор , треба опрема и внимание , ама затоа за рекордно кратко време ги имаш туфките на маса =)), и не сите семки успеваат индор.

Идам и јас...:vozbud:
нема проблем за еднодневно искачување на некоја планина, може да се собереме неколку кајганџии и да напрајме некоја прошетка, можеме да се договориме.
Само мислам дека најдобро време е некаде накај септември-октомври, тоа е сезоната де.

А може и порано, онака рекреативно :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom