Не мора. Сите двајца што ќе го собираат на форумов можат и по ПП да се договорат за размена.Ајде еве ви и Панини албум за Англиска Премиер лига 2022. Отворете си тема и за тоа.
Прегледај го приврзокот 322064
Искрено би го собирал да ме интересираше фудбал а реално најмалку (скоро ич) ме интересира. Да имаше за тенис некој албум можеби и би се заинтересирал ако е убав.Не мора. Сите двајца што ќе го собираат на форумов можат и по ПП да се договорат за размена.
Ме интересира фудбал, многу форумџии ги интересира фудбал, особено Премиер Лига.Искрено би го собирал да ме интересираше фудбал а реално најмалку (скоро ич) ме интересира. Да имаше за тенис некој албум можеби и би се заинтересирал ако е убав.
Ноември?Ме интересира фудбал, многу форумџии ги интересира фудбал, особено Премиер Лига.
Собирам и албуми, ама албумов е многу неатрактивен за собирање. 600 сликички, 4000-5000 денари за албум што излегува секоја година.
Да беше по нешто карактеристична сезонава, можеби ќе вредеше да се има во колекција.
Инаку дизајнов на сликичките ми се допаѓа. Далеку подобар од оној за европското.
Се читаме во ноември. За прв пат менување сликички во парк по јакни
Светското првенство почнува на 21 ноември, Марче.Ноември?
Пиши им на Телеком, ќе ти кажа.Ноември?
Што се подароците?Прегледај го приврзокот 327979
НАСКОРО!
Нова колекција на Панини TOP CLASS 2022.
Колекција во која, на нов и единствен начин, се претставени 14 најуспешни фудбалски тимови во Европа за 2022 год.
Колекција со која Панини оваа година започнува нов серијал TOP CLASS што секоја година ќе ги претставува најактуелните и најуспешните во светот на фудбалот во таа година.
Колекција направена според најпрефинетите вкусови и барања на колекционерите.
Колекција со прекрасни подароци за колекционерите.
Meксико 1970-та е првиот.Први албум са сличицама фудбалера пуштен је у продају пред Светско првенство у Италији 1970. године, а осам година касније поводом Првенства света у Немачкој 1978. уследила је премијера пуштања у продају широм света.