GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
И тоа тутунот у џоклата пржи, грасот сам по себе не.Пржи пошо нема филтер.
Сериозно.
Коа праам чист, не гребе ич.
Али тутунот... партал
И тоа тутунот у џоклата пржи, грасот сам по себе не.Пржи пошо нема филтер.
Јас тутун ставам само ради појќе џоклиња..:мара:
Трето логички - повеќе џоклиња ќе си напраиш ако ги миксаш со тутун =)))))
И грасот знае да љути да пржи понекад...последниот грас шо го пушев љутеше, а тутунот го ублажи...И тоа тутунот у џоклата пржи, грасот сам по себе не.
Сериозно.
Коа праам чист, не гребе ич.
Али тутунот... партал
Ех златен бонг ни пржи ни љути ама кој да се сетиИ грасот знае да љути да пржи понекад...последниот грас шо го пушев љутеше, а тутунот го ублажи...
Ех златен бонг ни пржи ни љути ама кој да се сети
Можда се арчи ама димот се прочистува кога врви низ водата, во неа останва најголем дел од катранот и појака е трефката
Битно има кој да потсети :wink: , само се арчи така поеќе ,јас сум за ШАТ
Во ред тоа дека прочистува дим јака е тревката...само проблемот е што не е штедливо....еден џоинт го усисаваш со еден дим, затоа изгледа дека е појака тревкатаМожда се арчи ама димот се прочистува кога врви низ водата, во неа останва најголем дел од катранот и појака е трефката
И да и јас сум за шат
Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:Пржи и грасот, ако е прскан со хемија, природен со мерак е да го дуваш без тутун, мирисот на природен грас е прекрасен, мириса пријатно и магично.
Али има и ситуации кога тутунот ублажува, дека грасот е срање тоес пржи многу,
па природно си е природно.
Се согласувам, најдобро е да се донесе закон да можам сам да си посадам моја мара, и јас да си ја одгледувам, па не мора многу еве 6,7 коренчиња нека се.Во ред тоа дека прочистува дим јака е тревката...само проблемот е што не е штедливо....еден џоинт го усисаваш со еден дим, затоа изгледа дека е појака тревката
...И јас сум за шат...:helou:
Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:
Затоа само Туфки се пушат , ако е раситнето како пепел и ливчиња плус :nesvest: , појак е филингот сам цел да го припремиш , од посматрање на кристалите до ситнење ,спремање фас и ролање , природно е најбољи вкус , но морам да си признам ..некои прсканици х10 го јачаат џоинтот =)) и ти остануваат у меморија по 2-3 години дека си пробал такво џокле =))Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:
Минатото лето имаше добар грас, само тувки се делеа со смола, не можеш да ги изрониш лепеше...Е...таков грас сакам, од овие прсканициве паранои добивам и во право си прсканица ти останува у меморија...јас ретко ролам обично чибук си правам, се навикнав така уште во средно, тогаш све на чибук беше или во празна цигара го ставаа, ретко се ролаше...Затоа само Туфки се пушат , ако е раситнето како пепел и ливчиња плус :nesvest: , појак е филингот сам цел да го припремиш , од посматрање на кристалите до ситнење ,спремање фас и ролање , природно е најбољи вкус , но морам да си признам ..некои прсканици х10 го јачаат џоинтот =)) и ти остануваат у меморија по 2-3 години дека си пробал такво џокле =))
Легализација никад нема да дочекаме во државава