Дрога ( Наркотични дроги )

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Шиткам дрога (каква сакате), ефтино. (стоп полиција)

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
:мара:

Мора тутун да се стави

Прво ради вкусот да го темпира , вака без тутун или ќе љути многу или ако е прсканица ќе ти се згади.

Второ, мора тутун ако е (смола) т.е се лепи многу , пошто нема да се влече убаво (па ќе мислиш дека е до фасот)

Трето логички - повеќе џоклиња ќе си напраиш ако ги миксаш со тутун =)))))

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
12.558
:мара:

Трето логички - повеќе џоклиња ќе си напраиш ако ги миксаш со тутун =)))))
Јас тутун ставам само ради појќе џоклиња..:vozbud:

И тоа тутунот у џоклата пржи, грасот сам по себе не.
Сериозно.
Коа праам чист, не гребе ич.
Али тутунот... партал :)
И грасот знае да љути да пржи понекад...последниот грас шо го пушев љутеше, а тутунот го ублажи...:toe:

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
И грасот знае да љути да пржи понекад...последниот грас шо го пушев љутеше, а тутунот го ублажи...:toe:
Ех златен бонг ни пржи ни љути ама кој да се сети :)

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
:vozbud:

Битно има кој да потсети :wink: , само се арчи така поеќе ,јас сум за ШАТ :vozbud:
Можда се арчи ама димот се прочистува кога врви низ водата, во неа останва најголем дел од катранот и појака е трефката :)
И да и јас сум за шат :pipi:

?

..........

Гостин
Пржи и грасот, ако е прскан со хемија, природен со мерак е да го дуваш без тутун, мирисот на природен грас е прекрасен, мириса пријатно и магично.
Али има и ситуации кога тутунот ублажува, дека грасот е срање тоес пржи многу,
па природно си е природно.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
12.558
Можда се арчи ама димот се прочистува кога врви низ водата, во неа останва најголем дел од катранот и појака е трефката :)
И да и јас сум за шат :pipi:
Во ред тоа дека прочистува дим јака е тревката...само проблемот е што не е штедливо....еден џоинт го усисаваш со еден дим, затоа изгледа дека е појака тревката:toe:
...И јас сум за шат...:helou:

Пржи и грасот, ако е прскан со хемија, природен со мерак е да го дуваш без тутун, мирисот на природен грас е прекрасен, мириса пријатно и магично.
Али има и ситуации кога тутунот ублажува, дека грасот е срање тоес пржи многу,
па природно си е природно.
Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:

?

..........

Гостин
Во ред тоа дека прочистува дим јака е тревката...само проблемот е што не е штедливо....еден џоинт го усисаваш со еден дим, затоа изгледа дека е појака тревката:toe:
...И јас сум за шат...:helou:

Во право си, ако не е прскан е најбољи вкус на светот...затоа бе златна легализација, ем квалитетно ќе си пушиме, ем не мора да одиш кај сомнителни лица за да ти даваат сомнителна тревка....последниот пат имаа ставано и чај за да се добие на количина, бреееееј, го навредуваат духот на марата...:nesum:
Се согласувам, најдобро е да се донесе закон да можам сам да си посадам моја мара, и јас да си ја одгледувам, па не мора многу еве 6,7 коренчиња нека се.
Имам пријател во Миравци(гевгелиско), тој секоја година си сади своја роба, сам си ја негува и има искуство веќе во тоа вади прекрасен мекам, лисја да пушат 5 души и пепел да се направат, а филингот на таква роба е незаменлив со 10 кила прскано албанско срање..:smir:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Затоа само Туфки се пушат , ако е раситнето како пепел и ливчиња плус :nesvest: , појак е филингот сам цел да го припремиш , од посматрање на кристалите до ситнење ,спремање фас и ролање ;) , природно е најбољи вкус , но морам да си признам ..некои прсканици х10 го јачаат џоинтот =)) и ти остануваат у меморија по 2-3 години дека си пробал такво џокле =))

Легализација :( никад нема да дочекаме во државава

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.951
Поени од реакции
12.558
Затоа само Туфки се пушат , ако е раситнето како пепел и ливчиња плус :nesvest: , појак е филингот сам цел да го припремиш , од посматрање на кристалите до ситнење ,спремање фас и ролање ;) , природно е најбољи вкус , но морам да си признам ..некои прсканици х10 го јачаат џоинтот =)) и ти остануваат у меморија по 2-3 години дека си пробал такво џокле =))

Легализација :( никад нема да дочекаме во државава
Минатото лето имаше добар грас, само тувки се делеа со смола, не можеш да ги изрониш лепеше...Е...таков грас сакам, од овие прсканициве паранои добивам и во право си прсканица ти останува у меморија...јас ретко ролам обично чибук си правам, се навикнав така уште во средно, тогаш све на чибук беше или во празна цигара го ставаа, ретко се ролаше...

За легализацијата, се разбира, пошто ние не знаеме сами да создаваме промени кои би биле практични за додатно полнење на буџетот, наместо додатно полнење на џебовите на сомнителни поединци...ќе чекаме цела европа да легализира, па че мораме и ние, уфилмани сме со европа тро појќе знаеш:toe:

S

smart ass

Гостин
Хммм...да видиме...по акциониот план за два дена ќе имам грас..хаха минимум 4-5 двојки:vozbud:

Па ова бе за бонгот ме потсетивте убаво...Чист се прави бонг(само ганџа-нотинг елс) и се става количина еднаква на 2 двојки,,, и тоа е добро...аплифтинг.

Kajgana Shop

На врв Bottom