GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Ете деца.
И Гаро се дрогира, па шо му фали?
Гаро врши стражувања за книга - алтернативни приоди кон магијата и магијската свест.Ете деца.
Homemade рецепт или проверено ко митот за бананите и бананадинот :nesum:nes kafe so izrendani morski orevi(za da go ubrzas dejstvoto 1casa stara zolta)ima gospod u bermudi da go vidis...zabegana rabota epten
Гаро врши стражувања за книга - алтернативни приоди кон магијата и магијската свест.
Пробај ова, па ќе збориме.Ако златен, ми се свиѓа методот на работа
U're the scientist, and u're the lab rat <3
edit: Може да волонтирам? о.0"
Точно е бе...Јогурт+морски оревчиња...ете и Нескафиња 3(300мг кофеин)Homemade рецепт или проверено ко митот за бананите и бананадинот :nesum:
:love3: И јас би волантирал за експериментирање, за книгата, СЕ во име на науката...гад блес ју:helou:Пробај ова, па ќе збориме.
Плус, ако веќе консумираш, земи ако најдеш cava cava, тоа неам, а не ми се оди до Хаваи.
Снимај се, или некој нека те снима.
Малку да ве подновам со некој рецепт, ајде:
Absinthе
1 pint vodka
2 tsp crumbled wormwood (dried)
2tsp anise seed
1/2 tsp fennel seed
4 cardomom pods
1 tsp majoram
1/2 tsp ground coriander
2 tsp chopped angelica root
1 2/3 cups sugar syrup
Place vodka in large jar with tight fitting lid. Add wormwood and shakewell; Steep 48 hrs and strain out. Crush seeds and pods in mortar. Add them and all remaining spices to vodka and steep in a warm place 1 week.Filter and sweeten. (The sugar syrup mentioned above is your standard simple syrup.)
Absinthe
1 tsp crumbled wormwood
1 cup vodka
2 Tbsp chopped peppermint leaves
1 piece of lemon peel, 3/4" x 2"1/3-1/2 cup sugar syrup
Steep wormwood in vodka for 48 hours. Strain out and add peppermint leaves and lemon peel. Steep for 8 days, strain and sweeten. Smells good.
Absinthe Wine
All herbs are dried.
2 tsp peppermint
2tsp dried wormwood
2 tsp thyme
2 tsp lavender
2 tsp hyssop
2 tsp majoram
2 tsp sage
2 pints port
Wormwood нарачајте во Андора, легален е!
Друго се имате у билна аптека.
Уживајте!
za banani ne znam ne sum ni cul, ama ova so orevive stvarno ne eba saglam(dejstvoto e slicno ko da si krkal pecurki)Homemade рецепт или проверено ко митот за бананите и бананадинот :nesum:
Дај кажи количински, колку оревчиња, да не се земе премалку или премногу...?za banani ne znam ne sum ni cul, ama ova so orevive stvarno ne eba saglam(dejstvoto e slicno ko da si krkal pecurki)
Од кои бе? Од кои растенија? Па немаш гугл ебате.И хуго Чавез џвака кока.
Туку велат базукето било јако
П.С гаро залепи слики од растенијата(само немој од тие за маѓии!!)
Точно е бе...Јогурт+морски оревчиња...ете и Нескафиња 3(300мг кофеин)
И Витамин С 1000мг и Е 300уи(за вените да се рашират,,,
Магиска е целта и никаква поинаква, само дозиве ме бунат, мене ганџа ме отепува и тоа мала количина, а не пак халуциногени...Од кои бе? Од кои растенија? Па немаш гугл ебате.
И овде у канада е скоро све нелегално, хахаха!
Али се наоѓа.
Магус, почни од почеток, сам.
Најбитно е да знаеш која ти е целта на трипот.
Ако сакашп да трипуеш само ради слушање бои и гледање звуци, немој, ако имаш цел, како подигање на повисоко ниво на свеста, како шаманите, ондак, ѕирно во магија и шаманологија, чинам шкотски писател беше, не сум сигурен ни на насловот, убаво е опишано.
Друидизам ползувал тревки, Вика, шаманизам, вуду, сантериа итн.
3-чки..така ми кажа еден пријател кој има пробано и јогурт(бурекџиски)...другото е напишано.Дај кажи количински, колку оревчиња, да не се земе премалку или премногу...?
orevite se prodavaat vo kese od 100g gi rendas i gi mesas so 2lasici nes kafeДај кажи количински, колку оревчиња, да не се земе премалку или премногу...?