Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама зато доби минутажа (3 минути) Марко Мишевски, македонскиот Џим Готфридсон, кој во напад можда нема скок за шут од 9 метри, ама пак зато е и спор на влез играАко ништо друго барем пруживме солидна партија во одбрана, иако овие и на празен гол би утнале.
Нема логика за ваков натпревар да не е земен Карапалевски, не знам каде би добивал минути инаку...
Не верувам дека го прави тоа од тврдоглавост, едноставно толкави му се можностите за финансирање.Се додека Михајло пробува во исто време да биде спонзор, претседател, спортски директор, менаџер и што уште не ќе се случуваат вакви работи.
Liga šampioni manje više, ama ako ne bide spremen za natprevarite za titula, toa ke bide lošo. Včera vidovme deka sekoj loš vlez vo natprevar od Mk prvenstvo može mnogu lesno da se udri od glava. Vekje i na sopstvena koža go doživeavme toa vo prviod del od sezonata. Zatoa sekoj natprevar počnuvajki od denes protiv Prilep trrba da bide Liga šampioni za nas. Toa se najvažnite natprevari.
Liga šampioni manje više, ama ako ne bide spremen za natprevarite za titula, toa ke bide lošo. Včera vidovme deka sekoj loš vlez vo natprevar od Mk prvenstvo može mnogu lesno da se udri od glava. Vekje i na sopstvena koža go doživeavme toa vo prviod del od sezonata. Zatoa sekoj natprevar počnuvajki od denes protiv Prilep trrba da bide Liga šampioni za nas. Toa se najvažnite natprevari.
Brat gledam realno prema momentalnata situacija. I ja sakam uspeh vo LŠ, ama vo ovoj moment, so ovoj sostav da se davaš maks vo LŠ kade rizikuvaš dodatni povredi na drugi rakometari ne e logično.Ne ja bataluvame,ama pa koja e poentata da se borime za nešo od koe bi ipadnale vo osminafinale, (prašanje e dali i ke stigneme do nego) ako ja posereme doma i ne sme šampioni?celta e da se osvoi se doma plus dobri nastapi u ls. nemoze da batalime ls, koja e poentata togas?
Brat gledam realno prema momentalnata situacija. I ja sakam uspeh vo LŠ, ama vo ovoj moment, so ovoj sostav da se davaš maks vo LŠ kade rizikuvaš dodatni povredi na drugi rakometari ne e logično.Ne ja bataluvame,ama pa koja e poentata da se borime za nešo od koe bi ipadnale vo osminafinale, (prašanje e dali i ke stigneme do nego) ako ja posereme doma i ne sme šampioni?
Abe ja povikuvam samo na kompleten fokus na tie natprevari, zašo site se palat na nas ko majmuni. Isto i Sterjofarm 2 gi smetav za šlapkanje, i ete ti na kraj vide što se desi. Moment e sfakjaš. Smetam deka sme najjaki, pred se ako prodolžime vaka jako u odbrana, i ako go podesi Dejvis napadov za nivo pogore. E sea ako nedaj bože pokraj Gadža, se povredi uše nekoj prvotimec ondak ne bi bilo se taka rozevo. Zatoa i smetam deka momentalno LŠ ne treba da bide glaven fokus, a za Seha voopšto i ne sakam da praam muabet.ti pp ili slapatarkite od bt gi racunas za nesto poveke od lesen trening?
Другар, во оваа тема одиме во ЛШ, во другата се враќаме преку прва лига во ЛЕИмаме квалитет одбрана бетон добар среден ред што може да надокнади со голови проблем е што губевме бодови есента.Како и да е вардар си е Вардар.Одиме во прва лига .
Автоматски споено мислење:
Инаку новата управа колку и да е со добри намери сепак треба да сфатиме дека се ограничени и финансиски и кадровски пред се мислам со конекции со ФФМ ,судии и итн.
Toa mi beše i mene muabetot. Ako vlagaat so vakov pristap na sekoj natprevar nema da ima zima za domašno prvenstvo. Toa e formulata, jako so sekoj protivnik bez gram potcenuvanje i svirkaj si na pat kon nova titula.Е вака лабаво да ти е мерак да гледаш. Дел од првотимците лупаат 15 минути шутерски тренинг, даваат 16 голови и после терај со Мишевски, Карапалевски и Саврески.