НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Портланд танкаат и се влезени во фул ребилд моде,го растурија тимот до корен а играат и без повредениот Даме но успеаа да ги тепаат Лејкерс :pos:

Последно уредено:

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Не пратам редовно веќе втора година затоа што се е исто, Харден бара трејд, пола ѕвезди се повредени кога не му иде на тимот редовно, Бостонци мој не ги следам пречесто ама гледам 6-7 победи сврзале по ред.. ама пак бе не е тоа тоа ко порано, кога беше Бостон - Лејкерс 2008-2010, Мајами - Спарс 2012 - 2014, тогаш ми беше многу појако.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Не пратам редовно веќе втора година затоа што се е исто, Харден бара трејд, пола ѕвезди се повредени кога не му иде на тимот редовно, Бостонци мој не ги следам пречесто ама гледам 6-7 победи сврзале по ред.. ама пак бе не е тоа тоа ко порано, кога беше Бостон - Лејкерс 2008-2010, Мајами - Спарс 2012 - 2014, тогаш ми беше многу појако.
Harden za prv pat vo karierata pobara trejd prethodnata sezona koga go trejdaa vo Nets. Nema da ima trejd toa e samo galama. Atakiraat titula zaedno so KD. Vo Playoff nema mrdanje.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Колку прстени требаше да има у наредниве 5 години? 4? :pos::pos:

Се распадна тимот што Дурант си го правеше сам за да доминира, јбг.

Шала на страна ако остане цел тим уз Харден и Ембид би рекол дека се без сомневање фаворити на исток, е сега за освојување на титула треба многу повеќе од фаворит да си на хартија.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.530
Поени од реакции
114.733
Па богами и не дадоа премногу Фила за Харден, мислев ќе ја трејдаат пола екипа ама не е лошо вака. Прашањето е само како ќе кликнат Харден и Ембид, ако е тоа успешно имаат реални шанси за титула. Бруклин ги добива Сет Кари, депресивниот Симонс и коњот Драмонд, од овие само Кари е ок играч, другово поздрав. Нејасен трејд малце за Бруклин ама веројатно форсал Харден па не сакале да држат незадоволен играч со сила во тимот и да ја ебат тимската хемија.

Kajgana Shop

На врв Bottom