Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Се помочаа со Душан а Интер е на +11 по кратки се оди во Милано...
Глеј сеа у сабота како од +11 на +5 ке падне температурата.
Другарски совет: Нека ти бидат џемперите и ќебињата при рака

Глеј сеа у сабота како од +11 на +5 ке падне температурата.
Другарски совет: Нека ти бидат џемперите и ќебињата при рака
Ќе оди на +14, убав ден за на плажа ќе биде...

Влахович е страшен бомбер маме му ебам. Мислам дека наредниве 5 години ќе издоминира секоја сезона со по над 20 гола. Баш ми е криво што не го земавме ама јбг ФФП си работи и си функционира одлично како македонската економија.

Влахович е страшен бомбер маме му ебам. Мислам дека наредниве 5 години ќе издоминира секоја сезона со по над 20 гола. Баш ми е криво што не го земавме ама јбг ФФП си работи и си функционира одлично како македонската економија.
ФФП постој само за Итлаијанците :) за други не важи

Колку се тажни римскиве клубови.. Очај.
Баш ме интересира со кој образ ќе го седнат Жиру на клупа кога ќе се врати златниот.
Се надевам дека тоа нема да се деси....Ибра мора да влага само последни 10-15 минути се друго е катастрофа за Милан.

Се надевам дека тоа нема да се деси....Ибра мора да влага само последни 10-15 минути се друго е катастрофа за Милан.
Би бил многу изненаден ако его манијакот го прифати тоа мирно и не ја наруши тимската атмосфера.

Баш ме интересира со кој образ ќе го седнат Жиру на клупа кога ќе се врати златниот.
Кој очај е Лацио жити се? Милан е едноставно прејак му нема рамен, на 1 бод се од Интер, готово решена е битката за титулата, сепак ќе ја освои Јувентус со Душан Велики, не читаше од Саботата па навака?

Се надевам канцерот Ибра долго време ќе биде отсутен од првиот тим на Милан.

Кој очај е Лацио жити се? Милан е едноставно прејак му нема рамен, на 1 бод се од Интер, готово решена е битката за титулата, сепак ќе ја освои Јувентус со Душан Велики, не читаше од Саботата па навака?

zoro malce dosaden stanues

Lelele strav i trepet u postovite na Trolejbusot :icon_lol:

Заниоло, Пелегрини и СМС ако останат и следна сезона во овие екипи и не направат трансфер тогаш уште толку нека пропаднат. СМС одамна требаше да замине од Лацио, ова лето му е последниот воз.

Како и да е тешко утре да го поминиете Лацио
Може пред секој натпревар да пишуваш вакви мислења. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom