Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Нема више, толку сме, заглаивме :) Ѕвонете по балони и најдете спаринг партнер, цела екипа.

Нема више, толку сме, заглаивме :) Ѕвонете по балони и најдете спаринг партнер, цела екипа.
Ja ke se javam ,koj balon ,blazhe koneski??
Автоматски споено мислење:

Ja ke se javam ,koj balon ,blazhe koneski??
Ke prasham ako ima ekipi slobodni sabota i nedela i ke vidime koj ni odgovara za vreme

Последно уредено:
Океј е 9:30 сабота. Туку не те разбрав, каква е таа слободна екипа? Од кај е, која е?

Не не, fuck that shit. Ние ќе најдеме противници. Не се ослонувај на тој муабет.

Ми се свиѓа твојот оптимизам без да не' видиш шо играчи сме :) Поентата ми е да не ме рачунаш за таква утакмица против екипа шо не ја познавам и постои добра шанса да не' извисат. Ми се игра, ме сфаќаш :)

Ми се свиѓа твојот оптимизам без да не' видиш шо играчи сме :) Поентата ми е да не ме рачунаш за таква утакмица против екипа шо не ја познавам и постои добра шанса да не' извисат. Ми се игра, ме сфаќаш :)
Brat ti predlozhi da se javime vo balonov da najdeme ekipa ,i nie ne se poznavame ,i ako ne izvisat ne go plakjame terminot i gotovo.

i nie ne se poznavame ,i ako ne izvisat ne go plakjame terminot i gotovo.

Е у право си, може и некој од нас да не се појави. Ти реков дека никој нема да се замара да бара термини? А за плаќањето, не иде баш така тоа. Има и други балони :) Јас прашувам по другари, али слабо иде.

Се пријавувам и јас за некоја следна, ќе бидам нечија замена или голман :)

Не сме комплетирани. Фалат доста луѓе.

И јас исто мислам дека е подобро да најдеме некои противници (што ги знаеме), или пак да се докомплетираме да бидеме 12.

И јас исто мислам дека е подобро да најдеме некои противници (што ги знаеме), или пак да се докомплетираме да бидеме 12.
Ushte 3 falat ,ajde barajte po komshii bratuchedi drugari da se sobereme da izigrame edna hahaha @ZeLEnasite igra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom