Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе @Корисничко име: и @Fastforza не потврдија, очигледно не им одговара, треба да бараме друг термин. Не знам ни 6 души дали имаме. Требаше да дојдете утре у 18:00, заебавате. У балон ко шо не пуштаат греење исто паковање му доаѓа, не знам само за шо им плаќаме две илјадарки.

Brat imame 9 dushi ,kakvo greenje ke se zagreesh so trchanje a i toplo e nadvor ,shto e toa utre od 6??

А да направиме како порано, еден список, секој да си се запишува (плус уште колку другари би викнале), за да знаеме кои сме сигурни. Еве јас ќе почнам:

1. bookfan
2. другар на bookfan

Еј тука сум јас ќе играм, само заборавив да го отворам форумов :) Ќе се пуштам сега редовно да се организираме

Да не се повторуем, слободен сум цел ден у сабота и недела.

Најдов јас уште еден, така што сега, согласно списокот, сме 11. Вечерва, ќе пробам да најдам уште еден, таман 12 да сме.

Инаку, јас во сабота вечер не сум слободен.

Update: Најдов уште еден (голман).

Последно уредено:
Најдов јас уште еден, така што сега, согласно списокот, сме 11. Вечерва, ќе пробам да најдам уште еден, таман 12 да сме.

Инаку, јас во сабота вечер не сум слободен.

Update: Најдов уште еден (голман).
Nedela ke zakazham togash. Vo blazhe ,cool i karev ke se pobaram ,neshto posle 3 saat a?

Последно уредено:
I mene mi e seedno ,kako shto gledam samo @Fastforza i @Acid ne potvrdija za nedela site drugi im odgovara. Utre do vecher ve molam da potvrdite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom