Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Можам и јас, само после среда. Го прашав и еден другар, може и тој, така што фалат уште двајца.

Можам и јас, само после среда. Го прашав и еден другар, може и тој, така што фалат уште двајца.
Da ne me razbravte pogreshno deka vekje imam edna ekipa pa treba vtorata ja sobirame? Sega duri sfativ deka izgleda e taka.
Ako e taka do sea sme 5 ushte 7 ako igrame 6 na 6.

Последно уредено:
Da ne me razbravte pogreshno deka vekje imam edna ekipa pa treba vtorata ja sobirame? Sega duri sfativ deka izgleda e taka.
Ako e taka do sea sme 5 ushte 7 ako igrame 6 na 6.
Јас така сфатив. Добро, ќе почекаме уште некој да се пријави дека сака да игра, па ако фалат после неколку играчи, најдобро да бараме ние што веќе сме пријавени.

Може да најдеме противничка екипа, тоа ќе ни биде наједноставно, ако не се собереме 12. Јас сум слободен у сабота и недела овие две седмици.

Иначе мои другари имаат термин у четврток од 18:00 на Работнички (позади Маракана). Да праиме утакмица против нив? Just an idea :)

Отворено е, тоа е срањето. Ајде да бараме балон и противници ако не чини оваа варијанта. Се надевам ќе се собереме 13-14 луѓе али чисто сумњам.

Иначе мои другари имаат термин у четврток од 18:00 на Работнички (позади Маракана). Да праиме утакмица против нив? Just an idea :)
A da go otkazhat terminot i so nas da igraat ,i taka izgleda nemaat protivnichka ekipa.
Автоматски споено мислење:

Ushte 5 falat ,da prashate nekoj so koj shto se igrale porano??

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom