Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.156
- Поени од реакции
- 9.843
Па оди разговарај со нив зш ми се обраќаш мене?имало некој нови равноземљаши кои па викале дека земјата точно била округла
Па оди разговарај со нив зш ми се обраќаш мене?имало некој нови равноземљаши кои па викале дека земјата точно била округла
по оваа логиката, пештерата врело не е се уште истражена до крај, што кур бараме антарктикот да го истражувамеСеуште не сме го истражиле доволно Антарктикот но, еј ајде да го истражуваме Марс... Значи кои пациенти сте вие што верувате во овие срања
Гренланд е број еден место што го имаат прикажано на картата со најголема погрешна големина..1.Никој не знае.
2.Разни ископувања и артефакти докажуваат старост од преку 2000 години.
3. Тоа не би знаел прецизно да ти одговорам но јас лично верувам дека е толку стара. Отвори ја и прочитај па ќе заклучиш. Во неа се спомнува и Александар Македонски.
4. Ако е така според тебе тогаш ќе излезе дека многу организации и држави не постојат што не ми е логично.
5. Не мора да значи... И да е само Финска. Цел свет е погрешно прикажан со големини на континенти и држави плус се крие многу земја.
Делумно си во право скоро за ништо не може со сигурност да се потврди но со тек на време сѐ се дознава.
1.Никој не знае.
2.Разни ископувања и артефакти докажуваат старост од преку 2000 години.
3. Тоа не би знаел прецизно да ти одговорам но јас лично верувам дека е толку стара. Отвори ја и прочитај па ќе заклучиш. Во неа се спомнува и Александар Македонски.
4. Ако е така според тебе тогаш ќе излезе дека многу организации и држави не постојат што не ми е логично.
5. Не мора да значи... И да е само Финска. Цел свет е погрешно прикажан со големини на континенти и држави плус се крие многу земја.
Делумно си во право скоро за ништо не може со сигурност да се потврди но со тек на време сѐ се дознава.
Ај и за двајцата едно видео со просто објаснување.Гренланд е број еден место што го имаат прикажано на картата со најголема погрешна големина..
2 милиони километри квадратни има, а го напрајле на картата колку пола Европа...
Прегледај го приврзокот 321584
Ај и за двајцата едно видео со просто објаснување.
sto ima na Antaktikot? Moze da vidime nekoe video koe ce ni pomogne da ja sogledame vistinata?
dosega sum gledal so Hollow earth za antaktiko ama so ramna zemja ne sum gledal...
sto mislis za supliva zemja?
20 min e mnogu, raskazi so nekolku tocki pls..Автоматски споено мислење:
Ne so ad hominem srce, tuku odgovori na prasanjata... I raskazi nesto da naucime nie neprosfetlenite... Ne mozeme da gledame videa po 5 saata...
Како што си ти дупка и шуплив у глаата така и глобусот е исто шуплива теорија
Не бе као палачинка со кромид
Друга страна...
Автоматски споено мислење:
I call them NassHoles...
Who tha fuck are you па тебе да ти објаснувам?Ne so ad hominem srce, tuku odgovori na prasanjata... I raskazi nesto da naucime nie neprosfetlenite... Ne mozeme da gledame videa po 5 saata...
Pocni primer od kako nastanala zemjata pa nataka, dali bilo Big bang ili ustvari bilo big pleskavica pa zatoa flet'rt...
i btw WTF is palacinka so kromid
Eve dokas Red ZurlaWho tha fuck are you па тебе да ти објаснувам?
Имаш од се по нешто вредно во видеата. А иначе снаоѓај се, истражувај на нет... Ич кур не ме боли како мислиш и у што веруеш
Не знам дали имаш доволно ширина на духот за да ја опфатиш целата димензија на оваа глупост што ја пиша? Пошто ова не е мала глупост ова е КИНГ КОНГ ГЛУПОСТ.не, туку и мајмунките кои денес ги знаеме и ние луѓето имаме заеднички предок, не дека денешното шимпанзо родило мајмун кој во текот на животот станал човек.
Обиди се да ни ги објасниш камерите додека ја следат ракетата,чиста слика во вселената и од каде доаѓа сигналот на Марс кој е оддалечен 55 МИЛИОНИ КМ. од земјата?!? Take your time and go f...yourself...погледни го ова и обиди се да го сфатиш.
...веруваат дека штом има кислород на земјата тогаш логично земјата има облик на топка која магично се врти и шиба низ некаква си вселена ?!?Без да почувствуваш некакво вртење или движење туку доволно е само ДА ВЕРУВАШ ?!? Тргни го настрана кислородот и пиши ни како практично да откриеме и почувствуваме движење на земјата без примери со: НАСА,автомобили и разни летала кои не постоеле во 16-17век?Оти има и такви будали што...
Не го пуштаат по пошта па да не може да стигне, електромагнетен бран е, како што стигаат зраци од сонцето до земјата, така и овој.Обиди се да ни ги објасниш камерите додека ја следат ракетата,чиста слика во вселената и од каде доаѓа сигналот на Марс кој е оддалечен 55 МИЛИОНИ КМ. од земјата?!? Take your time and go f...yourself...