Рамна Земја?

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Сеуште не сме го истражиле доволно Антарктикот но, еј ајде да го истражуваме Марс... Значи кои пациенти сте вие што верувате во овие срања :pos:

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2018
Мислења
805
Поени од реакции
970
sto ima na Antaktikot? Moze da vidime nekoe video koe ce ni pomogne da ja sogledame vistinata?
dosega sum gledal so Hollow earth za antaktiko ama so ramna zemja ne sum gledal...

sto mislis za supliva zemja?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Сеуште не сме го истражиле доволно Антарктикот но, еј ајде да го истражуваме Марс... Значи кои пациенти сте вие што верувате во овие срања :pos:
по оваа логиката, пештерата врело не е се уште истражена до крај, што кур бараме антарктикот да го истражуваме

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.178
Поени од реакции
2.857
1.Никој не знае.
2.Разни ископувања и артефакти докажуваат старост од преку 2000 години.
3. Тоа не би знаел прецизно да ти одговорам но јас лично верувам дека е толку стара. Отвори ја и прочитај па ќе заклучиш. Во неа се спомнува и Александар Македонски.
4. Ако е така според тебе тогаш ќе излезе дека многу организации и држави не постојат што не ми е логично.
5. Не мора да значи... И да е само Финска. Цел свет е погрешно прикажан со големини на континенти и држави плус се крие многу земја.

Делумно си во право скоро за ништо не може со сигурност да се потврди но со тек на време сѐ се дознава.
Гренланд е број еден место што го имаат прикажано на картата со најголема погрешна големина..

2 милиони километри квадратни има, а го напрајле на картата колку пола Европа...

greenland.jpg

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
1.Никој не знае.
2.Разни ископувања и артефакти докажуваат старост од преку 2000 години.
3. Тоа не би знаел прецизно да ти одговорам но јас лично верувам дека е толку стара. Отвори ја и прочитај па ќе заклучиш. Во неа се спомнува и Александар Македонски.
4. Ако е така според тебе тогаш ќе излезе дека многу организации и држави не постојат што не ми е логично.
5. Не мора да значи... И да е само Финска. Цел свет е погрешно прикажан со големини на континенти и држави плус се крие многу земја.

Делумно си во право скоро за ништо не може со сигурност да се потврди но со тек на време сѐ се дознава.
Гренланд е број еден место што го имаат прикажано на картата со најголема погрешна големина..

2 милиони километри квадратни има, а го напрајле на картата колку пола Европа...

Прегледај го приврзокот 321584
Ај и за двајцата едно видео со просто објаснување.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Последно уредено:
Член од
28 јуни 2018
Мислења
805
Поени од реакции
970
Автоматски споено мислење:

20 min e mnogu, raskazi so nekolku tocki pls..

1. Sto ima na antaktik
Ja sum slusnal ima dupka za vo suplivata zemja..
Ako ima dupka togas:

2. kako moze ramna zemja supliva so dupka?

Kao prazen tost nekako???

3. Ako sme nie na edna strana od plocata, sto ima na drugata?

Член од
28 јуни 2018
Мислења
805
Поени од реакции
970
:pos:

Како што си ти дупка и шуплив у глаата така и глобусот е исто шуплива теорија :pos:

Не бе као палачинка со кромид :pos:

Друга страна...

I call them NassHoles...
Ne so ad hominem srce, tuku odgovori na prasanjata... I raskazi nesto da naucime nie neprosfetlenite... Ne mozeme da gledame videa po 5 saata...

Pocni primer od kako nastanala zemjata pa nataka, dali bilo Big bang ili ustvari bilo big pleskavica pa zatoa flet'rt...

i btw WTF is palacinka so kromid :vozbud: :cuc::facepalm:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Ne so ad hominem srce, tuku odgovori na prasanjata... I raskazi nesto da naucime nie neprosfetlenite... Ne mozeme da gledame videa po 5 saata...

Pocni primer od kako nastanala zemjata pa nataka, dali bilo Big bang ili ustvari bilo big pleskavica pa zatoa flet'rt...

i btw WTF is palacinka so kromid :vozbud: :cuc::facepalm:
Who tha fuck are you па тебе да ти објаснувам? :pos:
Имаш од се по нешто вредно во видеата. А иначе снаоѓај се, истражувај на нет... Ич кур не ме боли како мислиш и у што веруеш :pos:

Член од
28 јуни 2018
Мислења
805
Поени од реакции
970
Who tha fuck are you па тебе да ти објаснувам? :pos:
Имаш од се по нешто вредно во видеата. А иначе снаоѓај се, истражувај на нет... Ич кур не ме боли како мислиш и у што веруеш :pos:
Eve dokas Red Zurla :popce: :facepalm::tapp::vozbud::facepalm::cuc:

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
не, туку и мајмунките кои денес ги знаеме и ние луѓето имаме заеднички предок, не дека денешното шимпанзо родило мајмун кој во текот на животот станал човек.
Не знам дали имаш доволно ширина на духот за да ја опфатиш целата димензија на оваа глупост што ја пиша? Пошто ова не е мала глупост ова е КИНГ КОНГ ГЛУПОСТ.
Не ни пиша за шимпанзата од кога престанаа да прават луѓе ко тебе?
:pos: :ROFLMAO:

погледни го ова и обиди се да го сфатиш.
Обиди се да ни ги објасниш камерите додека ја следат ракетата,чиста слика во вселената и од каде доаѓа сигналот на Марс кој е оддалечен 55 МИЛИОНИ КМ. од земјата?!? Take your time and go f...yourself...

Top10 ReasonsWhyIDon'tTrustNASA

Оти има и такви будали што...
...веруваат дека штом има кислород на земјата тогаш логично земјата има облик на топка која магично се врти и шиба низ некаква си вселена ?!?Без да почувствуваш некакво вртење или движење туку доволно е само ДА ВЕРУВАШ ?!? Тргни го настрана кислородот и пиши ни како практично да откриеме и почувствуваме движење на земјата без примери со: НАСА,автомобили и разни летала кои не постоеле во 16-17век?

Последно уредено:

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Обиди се да ни ги објасниш камерите додека ја следат ракетата,чиста слика во вселената и од каде доаѓа сигналот на Марс кој е оддалечен 55 МИЛИОНИ КМ. од земјата?!? Take your time and go f...yourself...
Не го пуштаат по пошта па да не може да стигне, електромагнетен бран е, како што стигаат зраци од сонцето до земјата, така и овој.
.

Kajgana Shop

На врв Bottom