Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.031
Абе видете кај игра Сенси у Самп, игра позади напаѓачи. У нашава формација стварно не гледам кого би заменил, едноставно различен тип на играч е од тоа што ни треба.

Сите сме свесни дека немаме замена везњак, ама и Сенси немаше ништо да смени.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Абе екипи од ПЛ не успеаја да го купат, кинезите кои потрошија 20 милиони за засилувања во напад ќе го купеле. Те молам не ми ги споредувај Јуве, гледаш дека они имаат некој дил со Фиорентина. Последните три најдобри играчи им ги пазарат без никаков проблем. Остај Комисо што објаснува, секој играч на Фиорентина треба да се гледа како потенцијален играч на Јуве. Башка Јуве со тоа што се ослободија од Роналдо заштедија некој денар и мислам дека и на лето ќе купат некоја ѕвезда.
Убаво пишав, очекувањата ни се превисоки. Зарем сеуште не ви е јасно кои ни се газди? Нема потреба после секој кикс да ги коментираме. Ова што го имаме треба да го коментираме, а не некои наши фудбал менаџер желби. Да имаа некои амбиции и да им се фрлаа пари Џеко ќе беше донесен како резерва а не прв напаѓач.

Се сложувам со Тролејбус дека Сенси е голема грешка. Ама може и него не му се седи на клупа а може и Инзаги и управата немаат доверба затоа што последните две сезони многу малку играше. Можеби минутажа во Сампдорија од оваа гледна точка е идеална за него во моментов.
Значи се вртиме у круг со муабетиве,а се слагаме дека кинезиве не се кадарни (или не сакаат) да водат клуб кој има високи амбиции откако ги продадоа Хакими и Лукаку.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Вчера Инзаги не требаше да ги менува Перешиќ и Брозовиќ, одморени беа и без проблем можеа да ја изиграат цела утакмица.
Мартинез многу слабо, ко друг играч да е ко игра за Аргентина.
Исто слаб пристап при 1-0, второ полувреме без желба за игра. Во оваа година немаат изиграно добра утакмица, сите беа на мускули.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.500
Поени од реакции
6.936
Не треба многу да ја мислиме за тоа вчера, се деси што се деси, поминато е.

Битното сеа е со Рома да играат видал гаљардини и весино од старт, ако ја минеме рома со втора постава океј, ако не пак океј. Со ливерпул исто, не треба да се полага многу надежи, нека изиграат колку да не биде катаклизма и нека се фокусираат на калчото.

Втората ѕвезда ни се смее, наше е да си ја земеме, мора до крај да се гази јако тука и да се претепаат сасуоло болоња венеција специја, тука лежи скудетото, ние имаме бод предност најмалце, наше е да го изгубиме.

Мислење за ЛШ и ротации и трансфери мора да се остават за следна сезона, нека се крпи тимов колку може и летоска да се донесе еден јак напаѓач и неколку солидни замени за првотимците. Интер мора да се ослободи од санчез, видал, весино, гаљардини и лаутаро летово, џабе леб јадат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тапа момент е утакмицава со Рома, лошо ќе влијае на психата ако изгубиме.
Наполи е многу битна утакмица за викенд.

За Ливерпул кур ме боли искрено.

Сеуште сме у пол позиција за Скудето, Милан и Наполи немаат капацитет да победат све до крај, ние не треба да дозволиме да не јаде притисокот.

Утре секако очекувајте Crisi Inter на насловна кај розевите умреници. Уште па Јуве ако тепа вечер со гол на Влаховиќ, толку, ќе ги прогласат за морални шампиони.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.578
Абе ајде биди конкретен не ја врти сега причата демек ни фалеле пари. И на Вардар му фалат едно 10 подобри играчи да биде во Прва Лига ама нема пари. Кажи кои играчи да се пазарат и биди реален. Ние не сме ни најбогат тим во Италија а очекувањата ваши се да се потпишат Халанд и Верати во Јануари.
Урко исто гледам во Серија А за него зимново меркато било катастрофално.
Меркатото според мене беше 8 од 10 оценка. Највеќе затоа што мислев дека нема никој да купиме. Госенс му давав квота од 100 за да дојде овој преоден рок а они го пазареа за многу ефтино. Проблемот кај Интер е создаван подолго време. Односно некои играчи како Весино, Гаљардини, Димарко не заслужуваат да се дел од тимот а останатите кои играат се под нивото оваа година па затоа малце забушаваме на резултатски план. Башка не многу топ играчи сакаат да дојдат и да седат на клупа во Интер со оглед на тоа дека стартната постава горе доле ќе биде таа до крај на сезоната.
Не е проблемот одамна создаван, ниту пак Весино и Гала се најголемиот проблем, туку Видал и Санчез кои се меѓу најплатените играчи а не се ни прва постава.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.639
Не е проблемот одамна создаван, ниту пак Весино и Гала се најголемиот проблем, туку Видал и Санчез кои се меѓу најплатените играчи а не се ни прва постава.
Абе убаво пишаа тука на темава пред некој ден, не ми текнува кој беше.
Подобро они да влегуваат од клупа отколку некои патарушки. Санчез иако е далеку под своето ниво, се најде на некои утакмици. Лани ми текнува имаше 1-2 натпревари сам ги реши. Ако штедиме на замена како Санчез, опции ќе ни беа Еспозито и Пинамонти. Не верувам дека ќе беше исти курац во тие некои одлучувачки моменти Пинамонти да влезеше место Санчез. Весино мене ми беше ок замена до лани. Ама се повреди и од тогаш јас го немам видено ниту еднаш да изигра над оној негов просек. Мислам дека Кореа вчера како замена за Лаутаро ќе беше идеално, ама ете, и со него немавме среќа.
Оној Димарко мислам дека е некое ниво ко Далберт. Крајно изгубен играч. Еве гледав малце бројки, он е еден од најслабо платените играчи. Не ме ни чуди зашто е тоа така.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не е толку проблемот во квалитетите на Димарко колку што Инзаги претерува со шансите што му ги дава на секоја ебана утакмица.

Океј е да го имаш у ротација, домашен играч, дете на клубот, солиден изведувач на прекини, пуштај го на решени утакмици или против небитни екипи коа треба да одмори првотимецот.

Не кур ми го ставај на секоја утакмица.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Многу јаки Скамака, Фратези и Распадори (иднината на Интер) ... Ги попапри Сенсинаторот со Кандрињо (минатото на Интер)...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.500
Поени од реакции
6.936
Дармиан ми е како во slow motion секоја утакмица. Како оноа детето, is this real life? На јутјуб.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.578
Абе убаво пишаа тука на темава пред некој ден, не ми текнува кој беше.
Подобро они да влегуваат од клупа отколку некои патарушки. Санчез иако е далеку под своето ниво, се најде на некои утакмици. Лани ми текнува имаше 1-2 натпревари сам ги реши. Ако штедиме на замена како Санчез, опции ќе ни беа Еспозито и Пинамонти. Не верувам дека ќе беше исти курац во тие некои одлучувачки моменти Пинамонти да влезеше место Санчез. Весино мене ми беше ок замена до лани. Ама се повреди и од тогаш јас го немам видено ниту еднаш да изигра над оној негов просек. Мислам дека Кореа вчера како замена за Лаутаро ќе беше идеално, ама ете, и со него немавме среќа.
Оној Димарко мислам дека е некое ниво ко Далберт. Крајно изгубен играч. Еве гледав малце бројки, он е еден од најслабо платените играчи. Не ме ни чуди зашто е тоа така.
Абе и да и не, цела сезона се најплатени играчи за да можеби решат две или три утакмици.
Еден играч да ја зема нивната плата (Дибала) ќе има x10 повеќе влијание отколку они двајца заедно. Ај на Видал му истекува годинава договорот, ама Санчез има уште една сезона, година постар, се помалку желба за играње.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дармиан ми е како во slow motion секоја утакмица. Како оноа детето, is this real life? На јутјуб.
И овој нема поима ама греота е да се критикува, реално си игра во рамките на можностите и тоа изгледа сосема коректно али не е тоа играч од кој можеш да очекуваш било што.

Ништо посебно, играч за завршени утакмици да растерети и одмори првотимци и ништо поише.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.182
Катаклизма во најава ако се чита фан клубов. Весниците на Јуве не пишуваат вакви песимистички текстови ко ние тука. Да и јас вчера имав мозочен удар и се нервирав, ама сега од оваа перспектива јбг. Боли изгубеното дерби и болат глупите измени на Инзаги кој е главен виновник за поразот. Некогаш се дешаваат такви и вакви порази, не можеме да имаме 38/38 победи. Сеедно дали поразот е против Милан или против Емполи. Пораз си е пораз, -3 бода у однос на конкуренцијата. Се надевавме дека со две победи вчера и против наполи ќе ја затвориме сезоната, ама ете. Мора сега фокусот да се префрли на наполи, не ме интересира ни рома ни ливерпул. Главна цел сезонава е и мора да биде одбрана на титулата, да покажеме континуитет и стабилност пред конкуренцијата. Годинава ја остваривме целта во лш, се направи исчекор напред. Све понатаму е бонус. Купот ко куп, небитен. Нека искочат со втор состав око нека не им трепка, нека го пуштат мурџо даље за добра стара времена и тоа е тоа.

Летово приоритет мора да биде шпиц. Не можам да гледам више како ни требаат петсто шанси за да постигне гол, за потоа жиру да дојде од ебење и да ни даде две гола од една шанса.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Никој никогаш не кажал такво нешто но добро, смеј се. хуехуе

Kajgana Shop

На врв Bottom