Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Боље Барнли да го гледав.

По импотентни не можевме да бидеме цело второ...

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.994
Срамота. Добиена утакмица продадовме.

Овие изгубениве врвци врзуваа клизачи маваа време да задржат, свесни беа дека чудо се дешава.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Катастрофа. Ова е последната утакмица што требаше да ја изгубат. И тоа на ваков начин.
Сега пак се на нула и му даваат ветер во грб на Милан, што не треба да го има. Ако изгубат титула од ваков константно десеткуван Милан, би било жалосно.

Нема што многу да се збори. Следната со Наполи мора да ја добијат. Не само ради Милан и Наполи, туку и Јувентус може да го вратат во игра за титула, што би било уште посмешно.
Лоша утакмица од сите горе-доле. Само Дамфрис и Перишич би ги пофалил. Лаутаро сериозно потфрла.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.802
Поени од реакции
115.805
Срам јад чемер и беда. Изгубивме од екипа што шутна 2 пати и даде 2 гола. Интересен голман Хандановиќ мора да се признае, чист гол на негова душа, патем да му ја ебам истата, се да му ебам што си има.

Инзаги сам ја изгуби утакмицата, скроз нерезонски измени, особено онаа на Перишиќ со Димарко, зошто побогу? Најспремен играч на терен, ора напред назад и земаш ја ставаш наказана Димарко... Ај Лаутаро ок пошо сеа дојде од Ј. Америка и не беше спремен за 90 минути, ама Перишиќ скроз нерезонски. И општо пристапот у второ срамен, играа како да знаат дека ќе тепаат и како да играат со Специја. Скроз ни се комплицира сезоната после ова, а моеше све лаганица да биде.
Автоматски споено мислење:

Срам јад чемер и беда. Изгубивме од екипа што шутна 2 пати и даде 2 гола. Интересен голман Хандановиќ мора да се признае, чист гол на негова душа, патем да му ја ебам истата, се да му ебам што си има.

Инзаги сам ја изгуби утакмицата, скроз нерезонски измени, особено онаа на Перишиќ со Димарко, зошто побогу? Најспремен играч на терен, ора напред назад и земаш ја ставаш наказана Димарко... Ај Лаутаро ок пошо сеа дојде од Ј. Америка и не беше спремен за 90 минути, ама Перишиќ скроз нерезонски. И општо пристапот у второ срамен, играа како да знаат дека ќе тепаат и како да играат со Специја. Скроз ни се комплицира сезоната после ова, а моеше све лаганица да биде.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Утакмицава шитната од Инзаги, преглупи одлуки.

Без потреба го вади Перишиќ кој душата им ја извади цела текма за ДиМарко неписмениот да влезе. На овој и договор му продужија....

Секој црнец голман е боље од Хандановиќ.

Полу играчи како Лаутаро има на секое второ игралиште во Аргентина, ама битно имал дадено 33 гола за нив. Преценето гомно кое никогаш нема да стане лидер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.802
Поени од реакции
115.805
Џанго ме купи за сите пари денес, не мрдна лиглено Тео покрај него, а и му ржеше у фаца цело време додека се лигавеше овој. ДУША ПОКВАРЕНА БЛАНШИРАНА МУ ЕБАМ ЈАС НА НЕГО.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Ако им е , требаше ваков шамар да се освестат дека не се доволно убедливи у задње време. Да ги потцетат дека имаат навика да се изгубат од нигде никаде а поготово дека не им е гарантирана титулата сезонава.

Инзаги да имаше малце Конте муда и да бараше подобра клупа на почеток трансфер период може и оваа глупост ке беше избегната, но што е тука е , овој период е шансата да се покаже каков менталитет има овој тим поготово против Наполи.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.672
Поени од реакции
790
Да си дозволиш при водство ситуација 6 на 3 е тежок очај...

Екипа што брка резултат не остава ваков простор на противник, а не пак екипа што води ..

Санчез вртелешката ја изгуби топката...
20220205_201946.jpg

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.670
Поени од реакции
7.313
Да си дозволиш при водство ситуација 6 на 3 е тежок очај...

Екипа што брка резултат не остава ваков простор на противник, а не пак екипа што води ..

Санчез вртелешката ја изгуби топката...
Прегледај го приврзокот 321304
Golot padna bidejki izgubi Sances duel tocno na sredina, drufite vekje bea trgnati napred.
Toa sto sum primetil ako vo ovoj del od terenot se izgubi topka a drugite dvajca veznjaci i dvata beka trgaat vo napad, trojcata defanzivci se ostaveni sami na sebe.
Toa znaci deka sansite da primat gol se golemi.
Dali bilo Milan,Specija i red drug, vo ovoj del protivnikot da ti dade gol se golemi sansite.

Znaci ne treba tuka gubenje na topka,odnosno pimplanje,mora da ide siguren pas, ako vekje ne se napravi toa neka ja izbaci podobro.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.520
Поени од реакции
6.994
Фаул беше тоа над санчез точно е ја пресекоа на терен и сами испаднаа 7 на 3.
Само нас судии не не штителе никогаш и не смеат така да ризикуваат.
Еве го не свирна, не може да се потпираат на судијата да санкционира прекршок.

Овоа е ситница, исто и педерчињава што врзуваа врвци, и оноа тео со име ко второразреден сапун што испаѓаше 2 минути од терен.

Кривицата е кај нас, ги сотревме у прво полувреме, требаше да ги дотепаме...

Тоа е што е, скудетото е кај нас, лигавиве пак ќе се лизнат на специја венеција кој и да беа шо ги тртеа среде милано.

Kajgana Shop

На врв Bottom