Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е до интензитет и повлекување колку што не правеа ништо на терен, чекаа само да заврши утакмицата мислејќи дека Милан се откажаа.

Глупаци од прв до последен.

Интер лесно што ќе победел. Хехеххехехехехехехехеххехехеххехехеххехехехеххехехехехехрхех

82377.jpg

И сега скудето уште ли е во рацете на интер за оваа сезона? Чисто да си знаеме, да не ја мислиме.

Следна со Наполи ;)

Гаден играч е овој Пиоли, им даде некоја надеж на Интер, за уште повеќе да ги боли поразот. :cool:

Samo Inzagi nemoze da sfati deka luzerski povlekuvanje sekogas se plakja so poraz.
Cestitki komshiki.

И сега скудето уште ли е во рацете на интер за оваа сезона? Чисто да си знаеме, да не ја мислиме.

Следна со Наполи ;)
Нема што вие да му ја мислите, 5то место сте.
Бар знаеме дека скудетото е далеку од рацете на Јувентус.

Не ги потценвајте толку Милан...ги напрајвте аматери небаре...не се случајно таму каде што се...плус ве заслепија последните лоши резултати а во двата натпревари беа подобар противник и немаа среќа...сега можи да му се врати
Vo pravo bese

Премногу ги потценија Милан. Ипак дерби беше и никад ништо не се знае во Дерби. Со победа Интер скоро сигурно го имаше скудетото. Наредна играат со Наполи. И таму ако не победат ќе биде интересно до крај.

И му се помоча Жиру на коментаторот, ќе беше поубаво со хет-трик, но и вака не е лошо.

Човекот ги доби скоро сите воздушни дуели, на крај еден изгуби и уште еден пред тоа максимум, проблем беше што немаше некој да ги искористи тие дуели во прво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom