Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.029
Топ 3 голмани у свет.
Де фрај што ќе го чуваме пошо е фантастичен.
Искусните Видал и Санчез што ја оправдуваат платата со искуството кога ќе влезат у игра.

Днопертизи у претходниве пар страни.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.308
Ista greska se pravi kako so mecot protiv Juventus u prva polusezona, mesto da gi dotepas,ti se povlekuvas u se branis.
Ova odi na dusa na Inzagi i na nikoj drug.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.337
Поени од реакции
11.748
Nema zameni, kogo da stavi?
Автоматски споено мислење:

Nemojte taka za Lautaro be. Ete pisal nekoj, klucna uloga pri golot imal, oti toj sutnal za kornrot.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.182
Lautaro bolje da ne se vratese od argentina. Onoj sanchez bolje da dobiese srcev udar ko eriksen nikad da ne zaigrase. 40 godini fudbal igra, redovno gubi barem edna klucna topka na 35 metri od svoj gol. Totalen moron ne postoi poglup igrac. Edinstveno poglup e inzagi sto uste go stava u igra.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нека влезе Каиседо да ја сврти и новите везњаци што не ги купивме.

Пичка ти матер Марота и на тебе око глупаво.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.916
Поени од реакции
23.635
Место да ги откажат од игра за титула, они ги враќаат и им даваат мотивација за истата.
Срамота ова денес. Ако не го тепаат Наполи, проблем.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ова оди апсолутно на душа на Инзаги и неговиот пичкарски менталитет. Значи успеа мртва екипа да ја врати во игра... во прво полувреме ги стопивме, не можам да сфатам зошто едностабно не продолжи со остата игра, значи тоталрн нонсенс.

Имаш водство, публика, подобри играчи, поширока клупа... имаш се за победа, ама не, ти бираш да бидеш ПИЧКА. Све да му изнаебам пичкарско.

Kajgana Shop

На врв Bottom