FA & Capital One Cup

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не знам дали си ќорав или глупав али рука уз тело е ова, прилепена на нашки кажано.

Па, реално.

Ма да, еве не ми беше на ум ова што Видук го напишал.
Без разлика, повторно не судеше добро. Предност кога и нема потреба за тоа, некои ситни прекршоци на двете страни.
Ужасен арбитар, матер му ебам.

Член од
2 февруари 2022
Мислења
36
Поени од реакции
31
Нема поубав почеток на викендот кога Мидлсброу од втора лига го избацуе Јунајтед на сред Олд Трафорд.

:tvg:

@Bryan Robson :kuracc::kuracc::kuracc:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.492
:pos: :pos: :pos: :pos:

Големиот Френк Елангампард со залет од 20цм, преубеден у себе дека ќе дае гол, зема ја отера 17000 километри над гол, мизерија наби у голубарникот на врвот на стадионот.

Јухухухумнајтед

Член од
2 февруари 2022
Мислења
77
Поени од реакции
149
:pos: :pos: :pos: :pos:

Големиот Френк Елангампард со залет од 20цм, преубеден у себе дека ќе дае гол, зема ја отера 17000 километри над гол, мизерија наби у голубарникот на врвот на стадионот.

Јухухухумнајтед
Никаква кривица нема Еланга, мизерија набија останатите кои дозволија утакмицата да стигне до пенали.
Автоматски споено мислење:

Нема поубав почеток на викендот кога Мидлсброу од втора лига го избацуе Јунајтед на сред Олд Трафорд.

:tvg:

@Bryan Robson :kuracc::kuracc::kuracc:
Има и поубав, кога ти шетам гол низ куќа пред женските членови на семејството. ;)

Член од
2 февруари 2022
Мислења
77
Поени од реакции
149
Стар си, грд си, башка си коцкар пропаднат. Те поздрави МИДЛСБРОУ! :tvg:

Прегледај го приврзокот 321243
Не сум стар, доволно сум убав, не се коцкам, од пороци само алкохол пијам. Си ме помешал со некој а и не сум изненаден, знаејќи каква лоша роба користиш, сигурно не можеш да си ги препознаеш ни домашните.

Член од
2 февруари 2022
Мислења
36
Поени од реакции
31
Не сум стар, доволно сум убав, не се коцкам, од пороци само алкохол пијам. Си ме помешал со некој а и не сум изненаден, знаејќи каква лоша роба користиш, сигурно не можеш да си ги препознаеш ни домашните.
Ајде ајде, лапај дијазепамите и у кревет. Ќе се смириш малце. :pos: :pos: :pos:

ДА ЖИВЕЕ МИДСЛБРОУ! :kuracc: :kuracc: :kuracc:

Член од
2 февруари 2022
Мислења
77
Поени од реакции
149
Ајде ајде, лапај дијазепамите и у кревет. Ќе се смириш малце. :pos: :pos: :pos:
Добро позната реченица која често и ја кажувам на една женска личност со која се дружиме, а ти добро ја знаеш која е. Само наместо дијазепамите, јас велам нешто друго.

Член од
2 февруари 2022
Мислења
36
Поени од реакции
31
Добро позната реченица која често и ја кажувам на една женска личност со која се дружиме, а ти добро ја знаеш која е. Само наместо дијазепамите, јас велам нешто друго.

:sekcza::sekcza::sekcza::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Член од
2 февруари 2022
Мислења
77
Поени од реакции
149
Дај информации, ќе ти купиме и испратиме дрес од овие, ама ќе ветиш дека ќе си нивни верен фан и нема да навиваш ни за еден друг клуб. Исто ќе испратиме некој денар да имаш за некој ден добра роба, да не се губиш по толку.

Член од
2 февруари 2022
Мислења
36
Поени од реакции
31
Дај информации, ќе ти купиме и испратиме дрес од овие, ама ќе ветиш дека ќе си нивни верен фан и нема да навиваш ни за еден друг клуб. Исто ќе испратиме некој денар да имаш за некој ден добра роба, да не се губиш по толку.
Оди бе легни си ајде, петок вечер е, богами веќе сабота, ама оди легни си ај. Ќе ти олесни. :tvg:

Член од
2 февруари 2022
Мислења
77
Поени од реакции
149

Kajgana Shop

На врв Bottom