втората сезона од серијалот ја откупија од нетфликс, ама не се знае кога ќе почне.Neli imase na internet serijal so Velija Duhot na A1 dve epizodi imase i prekina serialot
Абе какво враќање си играат телевизија. Ете и ќерката на рамковски ги подржала не им се лутела и они се подмочаа од радоатИма некаков напредок, барем по објавите на ФБ, најавуваат серии, емисии, пуштаат нешто малку програма во живо. Не знам каков им е планот, како ќе оди онлајн и како мислат да опстанат ако одат онлајн само како телевизија, не знам. Зар би пуштил некој од вас тв да гледа на телефон? Од друга страна ако има 24ч. програма, веројатно наскоро ќе се појави кај дивите ИПТВ оператори, но тоа не би било доволно за да ги покријат трошоците сигурно. Решение би било да се врати комплетно како национална тв на сите оператори, вака мислам дека нема да тера долго.
Kade ima online A1 da se gleda daj linkИма некаков напредок, барем по објавите на ФБ, најавуваат серии, емисии, пуштаат нешто малку програма во живо. Не знам каков им е планот, како ќе оди онлајн и како мислат да опстанат ако одат онлајн само како телевизија, не знам. Зар би пуштил некој од вас тв да гледа на телефон? Од друга страна ако има 24ч. програма, веројатно наскоро ќе се појави кај дивите ИПТВ оператори, но тоа не би било доволно за да ги покријат трошоците сигурно. Решение би било да се врати комплетно како национална тв на сите оператори, вака мислам дека нема да тера долго.
Добро, ја виде ти нивната ФБ страна? Виде дека најавуваат серии, емисии, музички шоуа? Би можел ли ти да си играш така телевизија?Абе какво враќање си играат телевизија. Ете и ќерката на рамковски ги подржала не им се лутела и они се подмочаа од радоат![]()
Засега имаат фан страна на фб и инстаграм пиши А1 Телевизија, засега пуштаат по малку програма во живо, но не е веројатно сеуште покрената телевизијата, пишува наскоро. Оди на фб на нивната страна и ќе дознаеш кога ќе ја пуштат.Kade ima online A1 da se gleda daj link
Neli Velija ne ja otvara povtorno A1 televizija ( sega za sega )
![]()
Емел Рамковска: Велија нема да отвора нова А1 телевизија сега - Слободен печат
На Инстаграм и на Фејсбук се појави канал со најава дека ќе се отвора нова А1 телевизија, по што некои медиуми избрзаа да ја поврзат со поранешниот сопственик на најгледаната телевизија која беше затворена за време на владеењето на Никола Груевски. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber...www.slobodenpecat.mk
Togas koj e sopstvenik na ovaa internet TV A1 ?
Aj pusti LINK od Facebook stranicata na A1 televizija ( nemozam da ja najdam )Добро, ја виде ти нивната ФБ страна? Виде дека најавуваат серии, емисии, музички шоуа? Би можел ли ти да си играш така телевизија?
Тоа што рекла Рамковска не значи дека си играат телевизија. Погледни ги малку објавите на фб па кажи.
Автоматски споено мислење:
Засега имаат фан страна на фб и инстаграм пиши А1 Телевизија, засега пуштаат по малку програма во живо, но не е веројатно сеуште покрената телевизијата, пишува наскоро. Оди на фб на нивната страна и ќе дознаеш кога ќе ја пуштат.
Ти пуштив во ПП!Aj pusti LINK od Facebook stranicata na A1 televizija ( nemozam da ja najdam )
Se nadevam deka naskoro A1 ke ja ima i na televizija isto kako porano.Ти пуштив во ПП!
Еве и тука ако на некој му треба:
![]()
A1 Телевизија
A1 Телевизија. 729 допаѓања · 826 зборуваат за ова. Повторно со Вас! Вашата омилена Телевизија А1 овојпат во online издание!www.facebook.com
Мислам дека засега шансите за такво нешто се многу мали.Se nadevam deka naskoro A1 ke ja ima i na televizija isto kako porano.
Mozebi sega ne no naskoro mozebi ke ja ima A1 i na televizija kako vo starite dobri vreminjaМислам дека засега шансите за такво нешто се многу мали.
Ova na fb i insta izgleda mnogu seriozno i plus tv vo zivo sto ide ide so originalen znak na A1Не наседнувајте на глупости. Луѓе обожаватели на А1 си играат телевизија и го искористуваат истото име.
Така тоа телевизија па макар и само онлајн не се прави.