Што значи ова изгинавме со Титаник?Инаку изгинавме со Титаник..![]()
Титаник е предобар филм, 9/10.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што значи ова изгинавме со Титаник?Инаку изгинавме со Титаник..![]()
Веројатно... Јас на Титаник реагирам како да сум Beavis or Butt-Head..Што значи ова изгинавме со Титаник?
Титаник е предобар филм, 9/10.
Surprise.Сокот од портокал е најбитен. Забележете, во 99% од филмовите пијаат сок од портокал. Како бе еднаш не си рекоа да пијаат од јаболко бистар пример, или шо знам аронија нешто, боровница?
Vivax Aeri e entry model, obicna kapilarka preceneta za parite.Интересно функционира темава, на прашања од лаици (како јас на пример) ретко кој одговара, секој си тера своја дискусија (реклама) и си го фура филмот... ама ајде ќе си пробам среќата пак.
Дневна од 30-35м2 и соба од 10м2.
Во дневната во моментов имам Gree клима (во атачмент спецификација за истата).
Сега имам прилика за Вивакс Аери 12ка...
Дали да ја монтирам виваксот во дневна, а gree-то да ја демонтирам и ставам во собата од 10ина м2?
Појака е виваксот до толкку за да осетам разлика?
Фала на одговор![]()
Во секој случај е истиот проблем - сок од јаболко личи на виски, ако го ставиш во сцената треба и да објасниш. Сок од портокал е сок од портокал.Во случајов има поента зошто е од јаболко - за да личи на виски.
Ако го немаше тој услов, најверојатно ќе беше од помаранџа.
Би го частел кафана ликот чиј омилен режисер е Френцис Форд Копола.
За Копола, можда ќе треба поголема частенка да праиш. Верувам дека има многумина на кои им е омилен режисер.Би го частел кафана ликот чиј омилен режисер е Френцис Форд Копола.
Со задоволство. Ако барем малце ми се засвиѓаше некој негов филм а тоа да не е Кум.сам себе ќе се частиш ли?
Со задоволство. Само нека се пријават прво и да ми објаснат како тоа уживаат да им биде досадно.За Копола, можда ќе треба поголема частенка да праиш. Верувам дека има многумина на кои им е омилен режисер.
Не сум обожавател, ама за кафанче ќе глумам дека сум.Би го частел кафана ликот чиј омилен режисер е Френцис Форд Копола.
Од Апокалипса ако си фатил рак, Full Metal Jacket на Кјубрик да го гледаш се кладам дека 2 пати побрзо ќе фатиш.Ама Апокалипса А УУУУУУУ рак фатив доека го глеав тоа апсолутно неправење ништо.
Најглупиот филм во историјата на светот. Сида се фаќа од него.Од Апокалипса ако си фатил рак, Full Metal Jacket на Кјубрик да го гледаш се кладам дека 2 пати побрзо ќе фатиш.Си го гледал?
Знаев!Најглупиот филм во историјата на светот. Сида се фаќа од него.![]()