Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Jas na 37 god. Ni mash ni deca ni decko niso oni stignale i da se ravedat i deca da imaat i devojka i so nejze deca da praat pa novi da baraat.
Ili jas kasnam ili ti si podranil.
Epa ne vi bidnalo ne ste napraile dete i ste raskinale teraj dalje. Toa e so e. Ke si fatish druga gledam iskustvo so zenite imash daj nekoj sovet kako da si fatam decko?
Почекај уште некоја година да созрееш подобро :D

Почекај уште некоја година да созрееш подобро :D
Abe koga se prai covek pameten toa se slucuva najcesfo sam ostanuva. A inace go neam preboleno bivshiot i zatoa nemlzam da si fatam decko. A najtragicnoto e sto bevme zaedno pred 15god. Najverojatno i nema nikad da go prebolam i sama ke ostanam. Ama ne me gledajte mene bravo kazav za momakot sto gleda napred i pokraj rabotite koi mu se desile ne sedi sam.i ne izigrava zrtva. Toa e najvazno. Sovet ke si najdesh druga najverojatno i taa familijaren covek. So srekja
Автоматски споено мислење:

Не се оптоварувај толку со факт дека немаш дечко... Со барање не наоѓаш... Уживај во животот, во дружби, шетај.. Кога ќе се олабавиш ќе биде полесно. Треба да си свесна дека вака од страна изгледаш како класична „едвај чекам да се омажам“ девојка. Тоа ги плаши машките и веднаш се тргаат.
Уживај
Ne se sekiraj ne ostanuvam nemazena.

I ostaj so se zezam so red john detiste e toj.
Ova do site e nameneto posho pishuvam.

Последно уредено:
A inace go neam preboleno bivshiot i zatoa nemlzam da si fatam decko. A najtragicnoto e sto bevme zaedno pred 15god. Najverojatno i nema nikad da go prebolam i sama ke ostanam.
Кога немаш некој нов да ти се насели во мислите нормално е да мислиш да убави спомени и бивши љубави.. Нема тука ништо погрешно ама и не значи дека е еден едиствен и дека нема да се појави подобар :)
Едноставно уживај.

Abe koga se prai covek pameten toa se slucuva najcesfo sam ostanuva. A inace go neam preboleno bivshiot i zatoa nemlzam da si fatam decko. A najtragicnoto e sto bevme zaedno pred 15god. Najverojatno i nema nikad da go prebolam i sama ke ostanam.
Не треба да го жалиш 15 денови, а не пак 15 години, инаку теоретски имаш уште некоја година време за семејство (деца), а за маж додека си жива.
Оди шетај и барај си ја среќата, и не нападно да звучиш очајна. Женско си, ти имаш leverage во оваа игра, искористи го додека можеш.

И најбитно, прво препознај си ја „клиентелата“ (да не ме сфатиш погрешно, клиентела во смисла за потенцијален маж), ако не влегува во таа листа не си го губи времето. Не може јас да ја бркам Candice Swanepoel, исто како што ти не можеш да го бркаш Chris Hemsworth, ама затоа можеш некој од твој статус/возраст/изглед.

Jas na 37 god. Ni mash ni deca ni decko niso oni stignale i da se ravedat i deca da imaat i devojka i so nejze deca da praat pa novi da baraat.
Ili jas kasnam ili ti si podranil.
Epa ne vi bidnalo ne ste napraile dete i ste raskinale teraj dalje. Toa e so e. Ke si fatish druga gledam iskustvo so zenite imash daj nekoj sovet kako da si fatam decko?
Јас ќе ти кажам, прифати ја поканата од @Флеш. Фин момак, вреден, работлив, од угледна фамилија. Ќе ти носи пари дома и ќе те третира како краљица. Ако преферираш чоукинг и деградација, кажи, ќе го научиме.

Јас ќе ти кажам, прифати ја поканата од @Флеш. Фин момак, вреден, работлив, од угледна фамилија. Ќе ти носи пари дома и ќе те третира како краљица. Ако преферираш чоукинг и деградација, кажи, ќе го научиме.
fin decko e ama mnogu e pomal od mene.
Inace uci go za sekoj slucaj :)

Поарно во колено да си пука...

jas se si mislam ako treba megu pivo i blago pivo ke otkazi pobrzo...

ako kacila tolku kilca garant cesto ide u slatkarnica ili burekdzilnica... zaebi flesh iako agda go fali moze @StefusRefus e praviot... Si tera vegan shema, maks 2 pijacki, si cepa na izleti u vranje plus fleksibilen e za mesto na ziveenje, ne veruva vo nekretnina ima bolji shemi za vrtenje pari.

Голема работа, и мојот е помал од мене, свежо месце, кревко, издржливо... Постара си од мене, јас ли да те учам?

ako kacila tolku kilca garant cesto ide u slatkarnica ili burekdzilnica... zaebi flesh iako agda go fali moze @StefusRefus e praviot... Si tera vegan shema, maks 2 pijacki, si cepa na izleti u vranje plus fleksibilen e za mesto na ziveenje, ne veruva vo nekretnina ima bolji shemi za vrtenje pari.
Не ми се мешај!

Помал,4/5 години сум Дена, оти:(

Австралија,оти ме навредуеш ... Ај убо ви беше карантинот,уздисани сте ебаве

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom