Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Баш ме интересира дали стварно ќе го заковаат на трибини до јуни.

Имаше вести пред некој ден дека не добил конкретни понуди од други клубови и сакал да разговара лице во лице со управата за да остане и да игра.
Управата е решена Дембеле да ја помине на трибина, но излезе вест Чави предложил да не го оставаат на трибина за да не се наруши моменталната ситуацијата внатре во тимот.

Јас мислам дека ќе изигра некоја утакмица и на лето ќе го пуштат за безпари, ако случајно не продолжи договор за помала плата.

ПС: Ниеден нормален клуб нема да му даде 30-40 милиони колку што бараа со агентот.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Реално или нереално медицинскиот кадар во барцелона е најслабата алка, како тие што уназадија играчи и тоа клучни не знам кој...... Дембеле е за во Баерн да го спремат како пеколна машина

Барса ќе борџи кај Арсенал ко ќе има да врати :pos:

Барса на Чави ќе биде далеку поуспешна екипа пролетва

Член од
14 април 2012
Мислења
32.893
Поени од реакции
67.543
Ај Арсенал и Тотенхем ама нормални ли се другиве 3 клуба со интересов за овој ?
На толку играчи низ светов од кај на кај за овој се фатија.
Буквално пишува NO INTEREST кај Јунајтед, и Тотенхем ја има одбиено понудата на Барса. Само ПСЖ има навистина преговарано за него.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.831
Поени од реакции
10.135
Реално или нереално медицинскиот кадар во барцелона е најслабата алка, како тие што уназадија играчи и тоа клучни не знам кој...... Дембеле е за во Баерн да го спремат како пеколна машина

Барселона ако фати лига на шампиони добро ќе е, а за успех со Дани Алвес, Пике, Бускетс и Обамејанг тешко.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Небаре за Бендтнер се работи, Обамејанг ќе затне доста муцки, има голови во играчов, ако сакаше предвремена пензија ќе останеше во арсенал да собира милиони, очигледно постои желба да докаже дека не е washed up.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Барселона ако фати лига на шампиони добро ќе е, а за успех со Дани Алвес, Пике, Бускетс и Обамејанг тешко.
шо разбираш ти од проекти, освен берење албуми со самолепливи сликички

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.831
Поени од реакции
10.135
шо разбираш ти од проекти, освен берење албуми со самолепливи сликички
3 пати повеќе од тебе имам фудбалско разбирање, него како ви потценетиот Лук Де Јонг. :pos:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323

Dembele nisto ne mu pomaga ne mozes mozok so inka da mu turis. Ednostavno kaj nego Gospod nekade preteral (talent) a nekade od pokje skratil (mozok). A povredite mu se i delumno od nezdraviot nacin na ziveenje. 20 godisen multimilioner odi vo Barsa da igra vo togas najdobriot klub. Arno ama ne sfati deka tokmu togas pocnuva rabotata. Ne mozes do sabajle da igras plejstejsn i Hamburgeri od McDonalds da gnetes.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Dembele nisto ne mu pomaga ne mozes mozok so inka da mu turis. Ednostavno kaj nego Gospod nekade preteral (talent) a nekade od pokje skratil (mozok). A povredite mu se i delumno od nezdraviot nacin na ziveenje. 20 godisen multimilioner odi vo Barsa da igra vo togas najdobriot klub. Arno ama ne sfati deka tokmu togas pocnuva rabotata. Ne mozes do sabajle da igras plejstejsn i Hamburgeri od McDonalds da gnetes.
муабетот ми беше за физикусот ми се чини најдобра спрема моментално имаат баерн и сити, а очито добри се и интер..... шпанските екипи моментално најлошо се спремни, во барса нема шо да се дискутира неколку години наназад се уништија доста играчи на физички план, а и реал се тука некаде со азар, асенсио, иско, карвахал и не знам уште кој не неприпремени играчи за цела сезона

добар шамар попи дембеле со тоа што никој не сакаше да го ангажира зимава за неговите побарувања,а веќе сите го научија неговиот карактер така да "луксуз" да го ангажира во иднина ќе имаат тимови како рома во италијанското или виљареал/валенсија во шпанското, тотенхем во англиското...

O

ob1

Гостин
муабетот ми беше за физикусот ми се чини најдобра спрема моментално имаат баерн и сити, а очито добри се и интер..... шпанските екипи моментално најлошо се спремни, во барса нема шо да се дискутира неколку години наназад се уништија доста играчи на физички план, а и реал се тука некаде со азар, асенсио, иско, карвахал и не знам уште кој не неприпремени играчи за цела сезона

добар шамар попи дембеле со тоа што никој не сакаше да го ангажира зимава за неговите побарувања,а веќе сите го научија неговиот карактер така да "луксуз" да го ангажира во иднина ќе имаат тимови како рома во италијанското или виљареал/валенсија во шпанското, тотенхем во англиското...
Па не е дека никој не го ангажираше Дембеле. Баш напротив, се договорил со ПСЖ само што трансферот пропадна зашто ПСЖ и Барса не се договорија. На лето за без пари најверојатно ќе си премине во ПСЖ.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.334
Поени од реакции
28.363
Буквално пишува NO INTEREST кај Јунајтед, и Тотенхем ја има одбиено понудата на Барса. Само ПСЖ има навистина преговарано за него.
Ако почнеш така да гледаш и Чукарички нема покажано интерест за него зошто нигде не пишува на нетов дека пројавиле.
Муабетот ми е која е причината и зошто се споменуваат овие 3 тима ? Дали Барса им го нудела без тие да побараат или тие на Барса и направиле " samo da razgledame i ke se vratime " .

Член од
14 април 2012
Мислења
32.893
Поени од реакции
67.543
Ако почнеш така да гледаш и Чукарички нема покажано интерест за него зошто нигде не пишува на нетов дека пројавиле.
Муабетот ми е која е причината и зошто се споменуваат овие 3 тима ? Дали Барса им го нудела без тие да побараат или тие на Барса и направиле " samo da razgledame i ke se vratime " .
За Манчестер со сигурност може да ти кажам дека немало скоро па никаков интерест. А се нуди на вакви клубови заради плата, а и да се убрзаат преговори со други клубови. Во продажба, ова ти е познато како Scarcity and Urgency.

Член од
30 јануари 2022
Мислења
67
Поени од реакции
83

После Гринвуд, и Вудвард е набркан од Јунајтед. Ја силувал Марина од Челзи (додуша ова по навика).

Kajgana Shop

На врв Bottom