Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
za lesnite drogi sekako ..marihuana , amfetamin , ekstazi , prokain......najcesto tie sto se protiv drogite ne ni probale da vidat sto filing e ....
Шо е тоа прокаин?
Да не мислеше на кокаин?
Ако мислеше на тоа,не е баш лесна дрога.
Ни па амфетамин....

Е што филинг е?
Па филинг братче...дуваш и онда си хај и сите се смешни :tapp: абе цареви еј, како не ја измисли ја порано додека бев ја млад...сега на стари години срам ми е со децата од маало да дувам :tapp:

za lesnite drogi sekako ..marihuana , amfetamin , ekstazi , prokain......najcesto tie sto se protiv drogite ne ni probale da vidat sto filing e ....

Воопшто немам ни потреба да пробам за да го осетам “филингот„.
Таквите работи не сакам ни во радиус од 10 километри од мене да бидат,а не па да ги пробам,за да видам каков е “филингот“.:tapp:

НЕ БЛАГОДАРАМ! ИМАМ:vozbud:

п.с. шала мала беше ова. Секако дека сум против!

Шо е тоа прокаин?
Да не мислеше на кокаин?
Ако мислеше на тоа,не е баш лесна дрога.
Ни па амфетамин....

sigurno deka ne e -
kokain nisto posebno !!!! za nadueni "bogatas4inja" ... vo stil imam paricki od tato i "jas sum ... " abe bog da cuva -
amfetamin sozdava zavisnost - i toa kako !!!!!
ko vo normalniot zivot - "protiv - mrazis"
"za - indiferenten si"

Оф шо прочитав.
Демек најубо ако се дрогираш да се дрогираш в крај.
Од шо се оштетува највеќе бе? Од лепак?
Јас па си мислев дека од тешките дроги се умира..Ама види мајката, од лепак било полошо, си заборавал в крај..:tapp:
Видиш не си разбрала, али ок.
Не ми беше тоа муабетот, него ако е, да биде ко што треба, а репликата во главно беше за лепакот, т.е. дека највеќе го оштетува мозочето башка и остали заебанции шо прави, а уствари кој умрел од чист хероин (земам пример)? или умрел, ама поради тоа што во хероинот имало 80% цемент, па се исциментирало све така? :helou:
Не сакав за вакви срања да постирам али ок e нема везе... :wink:
поздрав

sigurno deka ne e -
kokain nisto posebno !!!! za nadueni "bogatas4inja" ... vo stil imam paricki od tato i "jas sum ... " abe bog da cuva -
amfetamin sozdava zavisnost - i toa kako !!!!!
ko vo normalniot zivot - "protiv - mrazis"
"za - indiferenten si"

Па како да не создава бе чоек кога амфетаминот е хемија....ствара и тоа тешка зависност....А само да прокоментирам за постов шо е оставен од дечкото шо амфетамин,кокаин и екстази ги стави во лесни дроги....Па он не е нормален стварно:vozbud:...

Па како да не создава бе чоек кога амфетаминот е хемија....ствара и тоа тешка зависност....А само да прокоментирам за постов шо е оставен од дечкото шо амфетамин,кокаин и екстази ги стави во лесни дроги....Па он не е нормален стварно:vozbud:...[/quote

go pustam - :)
zavisnosta e okolu nas :
zavisnici od PC
zavisnici od TV
od politika
fudbal
pa ovie raboti mozebi se i postetni za opstestvoto ?
pozZ

go pustam - :)
zavisnosta e okolu nas :
zavisnici od PC
zavisnici od TV
od politika
fudbal
pa ovie raboti mozebi se i postetni za opstestvoto ?
pozZ

:pop:

Еве како делува дрогата на младината

Поооззз4еее.Киссссс4ееее!!:tapp:

znaci sum postar od tebe edno 4/5 godini a kako deluva ????
probaj pa ke vides :):smir:
samo zelba ostanatoto ke go opitas so iskustvoto i karakterot
pozZ

И што ако си постар од мене?:)
Инаку не фала,такво нешто не би ставила во уста па и милион евра да ми даваат!:smir:

znaci sum postar od tebe edno 4/5 godini a kako deluva ????
probaj pa ke vides :):smir:
samo zelba ostanatoto ke go opitas so iskustvoto i karakterot
pozZ

Незнаеш ни колку години си постар а кога пишува....:tapp:

Туку дај смени тоа ружниот ракопис како со чавкини нозе да пишуваш или си премногу надуван за да пишуваш?

Незнаеш ни колку години си постар а кога пишува....:tapp:

Туку дај смени тоа ружниот ракопис како со чавкини нозе да пишуваш или си премногу надуван за да пишуваш?

ne tuku meseci se vo prasanje sto im smeta ova kako pisam - vaka mi se dopaga poveke - a ti odma da me "nagradis" :smir::smir::smir:
ako so ima vrska !
4/5 moze da go procenis i ko 4 i polovina !
dosta e da sakas...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom