Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
- Локација
- Usa
- Веб-сајт
- meettomy.site
Ova go pravi heroinot!!!
![]()
а бетменчињата и смајлињата од што се прават?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ova go pravi heroinot!!!
![]()
Од андол и аналгина бетменчињата и смајлињата од што се прават?
Абе ја и без ганџа заборавам...Ах мутав...Od ganja na LSD yabegavte.. GOSPODE BOZE..
Jas bar licno na sebe samo edna negativna rabota od marihuanata zaprimetiv.. MNOGU ZABORAVAM :/ I toa na sred muabet.. BLOK i toa koa neam niso u mene.. Ali jbg pak ne ja menjam![]()
Pa imav slusnato muabeti ama ne sakav da veruvam...Znaes kako e koga si vljuben go gledas samo ona sto sakas da go vidis
Тие што дигаат прашина околу тоа колку е добра дрогата па и не се големи обожаватели, туку се дечишта кои се запознаеле со дејството на дрогата и знаат како влијае и сеа само се бранат од фактот на штетното дејство од дрогата.
Искусните си ќутат и се на страна од темава,
нели?:smir:
Но има поидинци кои си играат на подруг начин на темава а се постари и поискусни во поглед на уживањето дрога, не ја ни бранат не ја ни казнуваат,
ако не па![]()
Грешка си! Највеќе се оштетува од дување лепак, циганското....цццццNekro ja zboram za POSTOJANO zaboravanje na sred recenica na CISTO..
Se desava od tamu neznam nesto na mozokot sto se ostetuva od treva najmnogu..
Грешка си! Највеќе се оштетува од дување лепак, циганското....ццццц
Глупост бе, па ако се дрогирам мора да е тоа асална дрога, чисто бе брат, нит мешавини ни глупости, а камоли лепак?! Мој добар другар ми кажа пред некое време дека правел, ми идеше да го истепам, ама џабе, поминало више, нема фајде...
ајде пиис
Грешка си! Највеќе се оштетува од дување лепак, циганското....ццццц
Глупост бе, па ако се дрогирам мора да е тоа асална дрога, чисто бе брат, нит мешавини ни глупости, а камоли лепак?! Мој добар другар ми кажа пред некое време дека правел, ми идеше да го истепам, ама џабе, поминало више, нема фајде...
ајде пиис
А ти си ќутиш? хехе ова така го гледам ја.![]()
.....немаат за јадење лепак ќе дуваат....![]()
Абе ја и без ганџа заборавам...Ах мутав...
Изглеа ми е од дупење на глаата...100 пути ја иам дупено...
Он: Дрога е глупа работа...Неам пробано и не ни планирам иако иам големи можности...Шо го спомнувате глеам и Хитлер бил на дроги...Идол ви е?![]()
Значи-Дрога?-не благодарам...Имам!<---Маља шаља:wink: