Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Ova go pravi heroinot!!!

heroin.jpg

а бетменчињата и смајлињата од што се прават?

Od ganja na LSD yabegavte.. GOSPODE BOZE..
Jas bar licno na sebe samo edna negativna rabota od marihuanata zaprimetiv.. MNOGU ZABORAVAM :/ I toa na sred muabet.. BLOK i toa koa neam niso u mene.. Ali jbg pak ne ja menjam :)
Абе ја и без ганџа заборавам...Ах мутав...
Изглеа ми е од дупење на глаата...100 пути ја иам дупено...:)

Он: Дрога е глупа работа...Неам пробано и не ни планирам иако иам големи можности...Шо го спомнувате глеам и Хитлер бил на дроги...Идол ви е? :pos: :pos:
Значи-Дрога?-не благодарам...Имам!<---Маља шаља:wink:

стварно не ми е јасно, зошто се заборава??? мислам трева немам (асално) дувано више од 2 години :( и пак онака блок некад ми се дешава сум забораил што скаам да кажам или направам, или пак најчесто на работа заборавам нешто да средам најчесто обврски :( чудна работа, има некој лек?

Nekro ja zboram za POSTOJANO zaboravanje na sred recenica na CISTO..
Se desava od tamu neznam nesto na mozokot sto se ostetuva od treva najmnogu.. Ali dobro ne samo od treva i od drugi raboti se desava taka da.. Neznam be neznam.. Si pisaf mene sto mi se desava na sekoe dali e od toa ili ne ne e bitno..

Pa imav slusnato muabeti ama ne sakav da veruvam...Znaes kako e koga si vljuben go gledas samo ona sto sakas da go vidis

ех да мила моја, сепак добро што не си продолжила, не смо он што ќе бил наркоман туку и ти ќе ги трпиш последиците од сето тоа, страшно е знам.

Тие што дигаат прашина околу тоа колку е добра дрогата па и не се големи обожаватели, туку се дечишта кои се запознаеле со дејството на дрогата и знаат како влијае и сеа само се бранат од фактот на штетното дејство од дрогата.

Искусните си ќутат и се на страна од темава,

нели?:smir:

Но има поидинци кои си играат на подруг начин на темава а се постари и поискусни во поглед на уживањето дрога, не ја ни бранат не ја ни казнуваат,

ако не па:)

А ти си ќутиш? хехе ова така го гледам ја.:pipi:

Nekro ja zboram za POSTOJANO zaboravanje na sred recenica na CISTO..
Se desava od tamu neznam nesto na mozokot sto se ostetuva od treva najmnogu..
Грешка си! Највеќе се оштетува од дување лепак, циганското....ццццц
Глупост бе, па ако се дрогирам мора да е тоа асална дрога, чисто бе брат, нит мешавини ни глупости, а камоли лепак?! Мој добар другар ми кажа пред некое време дека правел, ми идеше да го истепам, ама џабе, поминало више, нема фајде...
ајде пиис

Глупост бе, па ако се дрогирам мора да е тоа асална дрога, чисто бе брат, нит мешавини ни глупости, а камоли лепак?! Мој добар другар ми кажа пред некое време дека правел, ми идеше да го истепам, ама џабе, поминало више, нема фајде...
ајде пиис

Оф шо прочитав.
Демек најубо ако се дрогираш да се дрогираш в крај.
Од шо се оштетува највеќе бе? Од лепак?
Јас па си мислев дека од тешките дроги се умира..Ама види мајката, од лепак било полошо, си заборавал в крај..:tapp:

ајде пиис

Убедливо највеќе се оштетува од лепакот...шо се вика лепакот ги гори мозочните клетки,а доколку тоа се прави константно еден ден мозокот ќе ви стане како смоква.....стварно најглупа работа е тоа лепакот синтетика тешка ама ете на циганчињата шо просат омилено им е:vozbud:абе улави се и тие не знам шо да кажам .....немаат за јадење лепак ќе дуваат....:toe:

Jas od sekogas sum bila i ke ostanam protiv droga od sekakov vid.Navistina pusam cigari znam deka i toa ne e ok no do sega ne sum probala ni marihuana ni tableti apsolutno nisto.

.....немаат за јадење лепак ќе дуваат....:toe:

Ако се сложиш со некои кои тврдат дека дрогирањето служело за бегање од реалноста:

Тврдиш дека немаат за јадење. Штом немаат за јадење, замисли каква им е реалноста (животот). На нивното ниво на разбирање на светот околу нив (кој, да не подсетувам, е екстремно непривлечен, за некој кој , да речеме ја има можноста во животов да пишува по форуми), се размислува, не од денес за утре, туку од еден час за друг, од еден залак за друг. Брза можност за exit на саат-два или цел ден (ако има доволно лепак), едноставно е многу примамлива опција.
Дали имаат бољи опции? Сигурно дека имаат, меѓутоа многу е битно болдираното, во целиот муабет.
Па и покрај тоа, не се изгубени и имаат шанса.

Абе ја и без ганџа заборавам...Ах мутав...
Изглеа ми е од дупење на глаата...100 пути ја иам дупено...:)

Он: Дрога е глупа работа...Неам пробано и не ни планирам иако иам големи можности...Шо го спомнувате глеам и Хитлер бил на дроги...Идол ви е? :pos: :pos:
Значи-Дрога?-не благодарам...Имам!<---Маља шаља:wink:

amfetamin - dolfy go "pukale" so hormoni - sostojki od koi se dobiva nesto ko amfetamin - metaanfetamini - za toa drzel govori so onakva zustrina - ova vaka ....

Абе да не ве ,,чеша гзето,,пробајте си и ке видите колку ли е само,,убаво,,........... мојот став за дрогата е ,никогаш,,.немам шо понатаму.

za lesnite drogi sekako ..marihuana , amfetamin , ekstazi , prokain......najcesto tie sto se protiv drogite ne ni probale da vidat sto filing e ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom