- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.470
- Поени од реакции
- 3.435
Каква доминација на Рафа.
Нема потреба никој да влезе во телата на Циципас и посебно Медведев, можат и самите.Со оглед на тоа колку малерозен слем е овој за Рафа нема да ме чуди камион да го згази во недела, и секако во телата на Циципас или Медо да влезат Сампрас, Федерер и Агаси. Така да честитки за првата ГС титула за Циципас или втората за Медо.
ne se plashi ,napishi go DJokovic,sho gi redish drugite nepotrebnoСо оглед на тоа колку малерозен слем е овој за Рафа нема да ме чуди камион да го згази во недела, и секако во телата на Циципас или Медо да влезат Сампрас, Федерер и Агаси. Така да честитки за првата ГС титула за Циципас или втората за Медо.
Веројатно не го става во есап Ѓоковиќ бидејки тој и онака му е влезен во телото и духот, игра класичен пушерски про*ив тенис, само враќа и никогаш нема да видиш од него лепота во тенисот како кај Рафа и Роџер (на страна статистики и бројки). За стилот на изведување на ударите, не ми се ни зборува Одвратно.ne se plashi ,napishi go DJokovic,sho gi redish drugite nepotrebno